B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-16

Barnbidraget - Barnbidrag betalas inte & quest;

Advertisement

Det är verkligen en så kallad barnbidrag, som anger att du får barnbidrag om de inte är mer än 8000 € tjänar per år.
Min brorson har en normal deltidsjobb och under sina studier han för närvarande gör en betald praktik. Han kommer därför att komma genom 8000 Euro. Om nu raderat barnbidrag? Enligt min mening måste enligt vilken faktiskt inte vara, eller hur? Jag vet det enda sättet att de pengar som du tjänar i praktik och som anses vara den "utbildning", skall inte komma i fråga för detta bidrag.

answers

Satsningen gränsen inte längre existerar. Det finns nu bara begränsningen till en arbetsvecka på 20 timmar. Men detta inkluderar inte en dubbel yrkesutbildning eller obligatoriska praktik som en del av studierna (det inkluderar även praktikplatser, vars fördelar kan ses vid ett senare yrke).

Bör det därför vara en obligatorisk praktik eller praktik för yrkesvägledning i samma område som studien och inte överstiga den deltidsjobb under 20 timmar och det finns fortfarande en rätt till barnbidrag. I annat fall skall den tas bort under denna tid.

Related questions

Dotter gift & comma, två barn och exkl, jag har som förälder, barnbidrag betala tillbaka & quest;

Hej alla. Snälla hjälp mig! Jag har följande problem. Min dotter (23 år) är i mars 2007 mig från gezogen.Sie är gift och har två barn! Hon har avbrutits ett mått på vad jag visste nicht`s! Som sagt Hon bor redan mer än fyra år inte längre med mig ! N

Barnbidrag betala extra & quest;

hej, Jag har en brådskande fråga om barnbidraget. mig eller mina föräldrar i dag att jag inte fick något stöd barn sedan januari 2010. Även om jag konsekvent ens gå till skolan idag. Nu är frågan: Är det möjligt med ett bevis på att jag har besökt un

När och till vem barnbidrag betalas & quest;

Min son är 18 och för närvarande i utbildning. I slutet av sin utbildning Jag kommer förmodligen rätt till barnbidrag. Fråga: Om min son klär sedan släcks den barnbidrag? Om barnbidraget fortsatte att betalas, hänvisar jag till honom helt. Kan barnet

Om barnet går som au-pair MÃĪdchen utomlands och komma; då får du ytterligare barnbidrag betalas & quest;

när barnet är som au pair flicka utomlands i 6 månader, då du fortsätter att få barnbidrag betalas i Tyskland? när jag gick med 22 för ett år i USA, mina föräldrar fortsatte att få barnbidrag. respektive de får det sedan lösts år senare, när jag tidi

Barnbidrag i Schweiz trots barnbidrag i Tyskland & quest;

Hej, jag är inte säker på om jag flyttar till rättssäker marken när jag bekräfta att jag inte får barnbidrag och behöver akut hjälp. Mitt ex lever under flera år i Schweiz och i Tyskland I med vår 11-åriga son. Vi har gemensam vårdnad. Jo jag skickad

Barnbidraget under en praktikplats & quest;

ett barn är i placeringen eller i en utbildning berättigar till barnbidrag under träningen? Allt under 8005 € årsinkomst inklusive utbildningsbidrag får barnbidraget, netto. Eftersom barnbidraget upp till en viss inkomstgräns ja betalt under utbildni

"& Semi, undantag" och halv; barnbidrag Bemyndigande barnbidrag & sol; Ogiltigt & quest;

Kära användare, Jag hoppas att jag kan här få några preliminära svar eller råd på mitt problem. Här fakta. Min personliga relation med mina föräldrar är inte bra, ect på grund. Jag kommer inte att gå in på här. Under 2010 stod jag i slutet av min utb

Föräldrapenning i Tyskland efter barnbidrag från Schweiz & quest;

Hej! har ett problem och hoppas att det kan mig någon weiterhelfen.bis nu har jag funnit något riktigt svar på mitt problem (inte ens från kontoret :-(). Så jag och min flickvän har nyligen Nachwuchs bekommen.meine flickvän arbetade (nu moderskapssky

Barnbidrag i underhåll & quest;

Hej! har en brådskande fråga .. far till min dotter berättade att han har rätt till hälften av barnen har pengar, eftersom han betalar anhöriga (200 € per månad) håller med om att ?? barnet är nu 4 år och 3 månader och han laddas från början. Tack fö

Så länge staten bidraget betalas ut & quest;

Min flickvän är 21 och inte har någon utbildning, men hänvisar just nu fortfarande statligt barnbidrag. Modern dog alldeles för tidigt och fadern har inte heller någon kontakt och respekt mer. Vi har en delad lägenhet men fick inga ytterligare bidrag

0
Views
0
Ccomments