B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Lag barnbidrag utbildning barn beskattning underhållsbidrag och plus; skatterätt 2012-08-04

Barnbidrag: ska mitt barn i utbildning & comma; gift fortsätter nu för att få barnbidrag & quest;

Advertisement

Kan mitt barn i utbildning, nu gift, fortsätter att få barnbidrag?

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

För gifta vuxna barn, som befinner sig i den första utbildningen, har föräldrarna rätt till barnbidrag - oavsett makens inkomst

Även här läsa:

http: //www.steuertipps.de/kinder-familie-ehe/kinder-familie/kindergeld-auch-fuer ...

Ja - och detta är nytt, sedan januari 2012 design.

Sedan dess är barnets inkomster inte längre kontrolleras. Omkring 18 (25), är det tillräckligt för barnbidrag, är barnet i utbildning (primär).

Ja, det kan du. maximum tills den 27: e levnadsåret. så länge jag fortfarande få mina;) men var inte gift

Frågan är fortfarande något kontroversiell; särskilt när dependet maken har sin egen inkomst.

Aktuell status: http://klicktipps.de/kindergeld2.php#heirat

Related questions

Kan mitt barn stanna i skolan privat om vi förmodligen harts 4 mottagare & quest;

Jag har varit 6 Montaten harts fyra mottagare. Mitt barn goes'seit 2 år i en privatskola (kostar ca 150 euro / månad). kostnaderna (kända ARGE) betalas för skolan från mina tillgångar. Kan mitt barn att stanna kvar i skolan privat. Jag kan helt enkel

Som underhåll för mitt barn på ombordstigning & comma; den gemensamma bedömningen ingår i beräkningen och strävan efter äktenskap;

Min son besökte 13 (psycische problem), med ekonomiskt stöd från Jugenamtes, en internatskola monalich jag göra en betalning till ungdomsHälsan som inkomst beräknas beroende. Jag är änka år sedan och bor nu i en ny relation. Vi undrar om vi skulle gi

Hur mycket intresse kan mitt barn ha skattefritt & comma; om ingen annan inkomst är tillgängliga & quest;

Kan det vara uträkning hur mycket ränta kan 2013 skattefria om ingen annan inkomstkälla är tillgänglig (studien)? Om barnet är försäkrad genom staten, skulle observeras punkten MadRampage. Är det i PHI, grundavdrag plus 8130 EUR 801 EUR avdraget upp

Min fästman och jag och LPAR, både U25 och rpar; dra ihop vill & comma; men vi är fortfarande i utbildning & comma; vi kan Wohngeld o & period; & period; hänvisa & quest;

Min fästman och jag gifte i januari, skulle så snart dra ihop. Jag befinner mig i en skolutbildning och få 200 € BAföG. Han gör också en utbildning och få endast 150 € mer än mig. Om vi ​​är bostadsbidrag (eller något liknande) till? Så vad jag redan

Barn i utbildning och tid; Fortsätt där ett krav på underhåll och quest;

Hur länge har rätt till underhåll för barn? Släcks detta när barnet tjänar pengar själva? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Vuxna barn har rätt till underhåll, så länge de

Hur kan en anställd och komma; heltids & comma; utan barn och enda & comma; med deklarationen pengar för att få tillbaka & quest;

Jag fick 2015 € 36.000 som årsbokslut, och även om deklarationen hade gjort genom en online-plattform (med råd), verkar det som om jag hade återbetalats ingenting. Varför? Är det normalt? För mig: singel, singel utan barn heltidsanställd grundlön + p

Vad Riester inlägg i en och period; År & quest; Son nytt i Utbildning & comma; inklusive 4 & percnt; betala för Riester kontrakt & quest;

Min son har börjat utbildning i september, vilket Riester bidrag han betalar under det första året? Du betalar men 4% för Riester kontrakt men av vad? Det finns ingen tidigare inkomst med honom. Jag har redan googlade, men ingen komplett svar. Tack.

Ex-pojkvän kan litet barn underhåll pay & comma; Unterhaltsvorschuss skulle, & komma; han måste betala tillbaka & quest;

Min ex-pojkvän är kan betala mig tillräckligt barn underhåll (lite inkomster, men ändå betala bil från vad han behöver). Om detta Unterhaltsvorschuss skulle fungera, måste han betala tillbaka ungdoms välfärd kontor, även om det verkligen lönar sig va

Figurer Studenter & comma; 2 & period; Utbildning & comma; en reducerad bidrag till det lagstadgade sjukförsäkrings & quest;

Figurerna elever i andra chans rabatt bidrag till det lagstadgade sjukförsäkrings? Vad är den här rapporten? Måste själv ta hand om en förmån eller automatiskt av sjukförsäkringen? God dag, studentpriser SHI och PHI är länkade till åldern. Mestadels

Mitt barn är en år gammal & comma; Föräldrapenning slutade & comma; Jag fungerade inte och komma; Vårdförmåner nu möjligt & quest;

Mitt barn har blivit ett år gammal, barnbidrag slutade redan, jag är fortfarande i tid utbildning, jag vill arbeta tills det är 3 år gammal. Kan jag få den nya vårdbidraget nu? Det var fortfarande i tvist eller inte genomförs? Och vad ska jag göra fö