B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-03

Barnbidrag på "& halv, Work and Travel" och halv; Bo i Australien & quest;

Advertisement

Hej!
min son har gått i pension och var efter gymnasiet under ett år i Australien. För perioden barnet förmånen oss sedan bort, när han började med studien, har betalats tillbaka. Anledningen till annulleringen var att byrån hävdade att detta inte är utbildning främjande. Nu har jag hört talas om någon annanstans, att barnet har fortsatt att betalas där, barnbidrag. Tydligen har myndigheterna som ett rum och detta tolkas på olika sätt i varje enskilt fall.
Eftersom min son snart 25 är och han får inget stöd barn, ville jag att återigen göra en begäran om fortsatt utbetalning.
Som du kan se eftersom chanserna att min son blir ännu senare? Kanske vet du om liknande fall?

answers

Även WT det kan finnas barn stöd enligt följande villkor:

  • WT eller delar därav skall erkännas som en praktikplats för en utbildning.
  • medan WT redan hitta program för framtida utbildning plats,
  • om. distans utbildning eller språkkurs med min utgör 10 timmar i veckan kostnader (inkl lärande hemma och resor)

Barnbidraget betalas ut först 18 år, om barnet är utbildning söker eller utbildning. Den "Work-och-reseprogram" tjänar till att säkerställa att unga människor kan arbeta utomlands, men enligt min mening inget att göra med utbildning.

Related questions

Barnbidraget under Work and Travel & quest;

Jag har slutat skolan i år. Nu går jag för ett halvår till Australien och arbeta traveln. Som min ekonomiska situation är mycket dålig, skulle jag behöva förlita sig för detta halvår till barnbidrag. Jag var tvungen att börja mina studier dessförinna

Hälften barnpension på Work and Travel & quest;

Jag vill göra efter gymnasiet ett år arbeta och resa i Australien. Vad kan jag göra det fortsätter halv barnpension? Lagt fram någon praktik, WWOOFing eller en språkkurs? Halvbarnpension kommer bara att fortsätta att betalas ut efter 18 års ålder, om

Skapa ett konto för Work and Travel

Halli Hej alla, Jag gör detta år ett arbete och resor till Nya Zeeland och skulle vilja veta om det är lämpligt för att extraheras öppna ett nytt konto? Har någon kanske gjort något schonmal och har erfarenhet av den? Om det är lämpligt: ​​Var är det

Hur mycket kapital du behöver för Work and Travel & quest;

Jag bara letar efter en bra anställning före min studie startar. Jag tror att det skulle därmed också mycket trevligt att åka utomlands och tjäna mig där med arbete och resor tillräckliga medel. Har någon erfarenhet av den, hur mycket kapital du behö

Jag har en son och levande period med sin far längs &; Vi är inte gift och period; Vad fyller jag i "& halv, överföring av barnbidrag" och halv; från & quest;

Men jag har ensam vårdnad och min partner är själv Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ingenting, i ditt fall halva barnbidraget Faderns kan inte överföras till dig. Detta är

Det som räknas i barnbidrag som "& halv; referens" och halv; & comma; BAB eller "& halv, BAB för KG" och halv; & quest;

Hej, jag skulle vilja veta hur redovisning av motorvägen görs på beräkningen av barnbidrag påstående. Kommunikationen från BAB har även BAB och även "BAB för KG". Jag är medveten om att för BAB KG är mängden utan reklamkostnader. Nu, om "BA

vad är skillnaden att "& halv, kontroll barnbidrag" och halv; och "& halv, avdragsgill" och halv; & Quest; & quest;

Hallå Jag har en fråga! Jag hade gjort en begäran om beräkningen av den avdragsgilla, som jag ska nu återstår av min lön 1004 €. Jag har själv styrs sedan min advokat 100-120 € ville! Han sade nu att det skulle ha rätt till detta belopp? med 3 person

Fadern ger House & comma; är på kvinna som kör & comma; vi har gemensam egendom och komma; tillhör && num; 039 och halv; s dessutom me & quest;

Fadern ger oss ett hus, det skrivs till min fru, hon kommer att vara ensam i fastighetsregistret. Men vi har äktenskaplig gemenskap egendom, huset då hör också till halv mig? Där notarie var bara min fru, far och säljaren av fastigheten. Tack. Ägare,

Vilka sjukförsäkrings for Work && semi; Travel & quest;

Min dotter planerar snart ett år utomlands och måste arbeta förutom termin utomlands också arbeta och resa i flera länder i Sydamerika. Vad sjukförsäkring rekommenderas här och vad vi måste betala? Min dotter är även student försäkring i privata sjuk

Vad är det lägsta beloppet är en halv barnpension som till & quest;

Vad är Midnestbetrag det en rätt till en halv barnpension? Som jag förstår det, är det belopp som beräknas så att tidigare inkomst av den avlidne föräldern eller? En föräldralös får enligt kraven i § 48 SGB 6 10% av den avlidnes pension. (Hade den av