B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-06

Barnbidrag & comma; omsorg om en son med 24 & quest;

Advertisement

Lyckligtvis är det inte om min familj, men fallet är inte mindre tragisk. Son till vänner av mina föräldrar har skadats i en olycka och förblir inaktiverad och i behov av vård. Kan föräldrarna under dessa omständigheter eller barnbidrag för sonen. Han är nu 24. Egentligen gin inte längre, eftersom han var redan i arbetslivet fram till olyckan.

answers

Hej, jag har tider följande länk: sök, exakt sådana fall förklarar: http://www.arbeitsagentur.de/nn_26546/zentraler-Content/A09-Kindergeld/A092-sozi....5 där allt är noterat exakt.

Detta är verkligen tragiskt. Naturligtvis är det inte mycket tröst, men det är uppenbarligen så att föräldrar kan få sina barn i sådana fall, barnbidrag: "För en 18 år bidrag gammalt barn betalas då på grund av ett fysiskt eller psykiskt handikapp inte är i kunna roa sig. barn~~POS=TRUNC bidraget~~POS=HEADCOMP utbetalas för funktionshindrade barn över 25 år också utan åldersgräns. dock måste barnets funktionsnedsättning har inträffat innan de fyllt 25 år. "

Ja, för handikappade barn finns barnbidrag. Detaljer: http://www.klicktipps.de/kindergeld-und-behinderung.php

Related questions

Om du förlorar barnbidrag & comma; om barnet grad upprepade gånger ändrar & quest;

Dotter till vänner som studerat två termin läser man och sedan bestämde sig för att studera något annat. Är det möjligt att du förlorar barnbidrag om barnet inte anger? en studie måste avbrytas, men inte kontinuerligt: enligt denna länk kan du läsa n

Barnbidrag & comma; hur mycket barnet stöd är till & quest mig;

föddes 1991, eller det spelar ingen roll? Gå även till skolan, inte förtjänar mer än € 8004. Bin 1st barnet. Det finns en broschyr av arbetsförmedlingen: http: ... Hälsnings //www.arbeitsagentur.de/zentraler-Content/Veroeffentlichungen/Merkblatt-Sam

Alleinerziehend med barn deltid jobb och komma; Barnbidrag & comma; Underhållande är min staatl & period; Hjälp & quest;

Alleinerziehend med barn, deltidsanställda. Jag får barnbidrag och minst underhålls set. Skulle jag komma vidare mer statligt stöd, såsom hyressubventionen. Vad är inkomstgränsen för statligt stöd? Jag kan tänka mig ett barnbidrag tillägg, bostadsbid

Bin utlänning & comma; få grundläggande säkerhet & comma; har gravt handikappad son utomlands-underhållsskyldighet & quest;

Min son (blinda, gravt nedsatt rörlighet) som erhållits i mitt hemland (Serbien) nästan ingenting för hans uppehälle. Jag har över honom underhållsskyldighet och jag att fullfölja dem mot socialtjänsten som extraordinära pågående ytterligare behov? U

Förtidspensionering & comma; Barnbidrag & comma; Underhåll och inkomst - var går gränsen & quest;

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Vad gränsen? En övre gräns eller en undre gräns? Under skattefrågor eller med hänsyn till finansieringsmöjligheter, socialbidrag eller fr

Barnbidrag & comma; Heltidsarbete mellan utbildning och skola räknas

Hej, skulle min barnbidrag fond tillgodo inkomster min son. - Utbildning i slutet av januari - Heltidsarbete från februari till Juni - Juli semester - Från augusti Fachhochschule Jag har nu ansökt om barnbidrag fond endast för januari, från augusti t

Belönas fortsätta barnbidrag & comma; när son studerar utomlands avslutade & quest;

Jag hoppas och tror att "ja" är svaret på min fråga, men att säkra frågar jag kär igen efter. Om son avslutade studier utomlands, då föräldrarna har dochweiterhin rätt till barnbidrag, eller hur? Jag vet från vänner vars dotter studerade i Holla

förlorar rätten till barnbidrag & comma; när son till civil eller frivilligt socialt året gör

är det sant att barnbidraget upphör om Sonen gör ett frivilligt socialt år eller samhällstjänst? Vanligtvis finns det inget barn stöd under civil och militärtjänst. Detaljerad skriven i sidorna av samhällstjänst, FSJ och WehrdienstJ. Den ZDL- och mil

Som faktiskt får barnbidrag & comma; om mindre handikappat barn i hemmet levande & quest;

Vem har rätt till barnbidrag om ett handikappat barn tillträde till ett vårdhem Föräldrar wird- dvs sluten? Eller hemma? Denna fråga kan jag svara dig all rätt, min son lever för att leva i en övervakad. Så folgendens: Min son får grundtrygghet plus

Entry barnbidrag & comma; även om jag betalar inget underhåll

Jag har en son (17 år) som bor med sin far. Jag behöver inte underhåll för honom att betala, men anges på skattekort halv barnbidrag. Nu är frågan: Har jag min son i min självdeklaration? Om så är fallet, jag måste halv barnbidrag ange om jag betala