B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-10

Barnbidrag omregistrera är lätt & quest;

Advertisement

Hallå

Det är en lång historia som jag nu inte vill gå tillbaka i alla fall är det så att jag måste flytta härifrån '' hem '' om man kan kalla det hem.

Jag är i ögonblicket Arbeitlos och min mamma gör mitt barnbidrag jag ser det inte cent, de betalade mig något annat än äta och dricka, men det är ett annat ämne.

När jag har en lägenhet och vi behöver min vän barnbidrag att överleva .. Jag kan utan att behöva involvera upp till mig omregistrera min mor eller andra ?? barnbidrag bara för jag har ingen lsu det vi sedan stå där och inte komma på månaden och gör sig bekväm med pengar även om jag inte längre bor där. Hur snabbt fungerar det tills det är Ummgemeldet på mig?
Vad händer när de ska betala över pengar ändå, jag kan sedan infoga beschwede och kräver varken? tänk om jag till exempel usziehe vid 20 och barnbidrag kommer vid 16 då kan läsa den för mig? precis som om det beror på ett par dagar 2 veckor senare är jag Gosser del om det ??

ser fram emot att svara?

hälsningar

answers

Eftersom du är en vuxen, kan du lämna in ansökan själv. Jag tvivlar på att det går så fort du kan, skulle det generera.

När det gäller den halv månad Du kan sätta dig bara med din mamma några UDN om du accepterar du nciht är värt ingen åtgärd. Nettoinflödet Tekniskt sett skulle behöva stå ut, eftersom din mamma gör verkligen inga kostnader mer under andra halvan av månaden för dig.

Hej Jag har samma problem unzwar min mor mina barn pengar någonsin betalas ut i omgångar eftersom jag fick tid 100 euro och därför var förmodligen inte 84 euro mer på det, jag får 184 euro barnbidrag så och nu börjar min mamma vill lämna nu dra och hon får min barn pengar på sitt konto. Jag har gjort en gren och kontonummer har också skrivit ned, men ingenting hände, jag väntar nu redan fyra månader på mitt barn stöd att barnet pensionsstiftelse det know på mitt konto men det händer alls nix. De sa ja, det tog 6 veckor och från 6 veckor, ibland ganska snabbt 4 månader. Och när jag ringde var det alltid är i bearbetning eller de kan ge mig någon information eftersom jag gav min vän i telefon och han mycket snabbt få information om mitt barn stöd. Även om jag är den som som får barnbidrag vill ha en all information som jag ger kännas lite rippade. Och jag bor mars 2010 inte längre på mina föräldrar, men med min fästman. De säger underhållsbidrag, eftersom det har rätt till barn och inte föräldrarna, men min mamma håller anser att de lätt kan röra sig så utan att logga ut och ge mina barn pengar utan mig. Hon är fortfarande rapporteras till min far och men är nu en månad på sin nya pojkvän. Ich finner lätt att bryta.

Hej!

Tack för ditt svar.

Jag var tvungen att underteckna ett papper från barnstöd, eftersom vi var tvungna att ansöka om det igen på grund av min ålder, men min mamma också sedan ett par månader sedan.
Så jag tänkte, jag verkligen behöver ringa bara till dem och ge dem blygsam måste jag ta bort eller avskalade är tills nästa utbetalning kommer och berätta mina nya uppgifter.
Naturligtvis kan detta också ta mig från upp till 4 veckor då måste man sluta titta att en någonstans lånar pengar och reflekterar bara min mamma ska inte få men jag eftersom så småningom det inte kommer att betala ett öre mer för mig när jag är borta eftersom du stå inte längre.

Ange frivilligt mig något sätt! Därför ville jag info Mieren innan något tror att hon måste köra några fel spel där.

Genom överföring hon aldrig skulle ge mig, så jag vill så snart vi har en lägenhet där på mig omregistrera! Har jag något av min mamma som då? eller barnbidrag fonden? eller är det tillräckligt om jag berätta att jag flytta ut, och därför min mor utan kostnad genom mig har?

Det låter illa, men det är verkligen så att om du till exempel. Idag får hon barnbidrag och jag men som i dag inte längre med henne var hon bor pengarna fortfarande kvar .Meinem vän vara värt är inte lika bra så vi behöver mitt barn stöd medan jag fortfarande har något arbete att stå Leben.Und göra det åt mig ja kan också jag får inga andra förmåner eller här ingenting av pengar det ger mig ingenting från barnbidraget eller betala något ingenting utom att äta, dricka, Duschdas och jag måste här levande eller ens behöver ta bort.

hälsningar

Min kunskap är att den som får barnbidrag, som garanterar upprätthållandet av barnet, om diener mor fortsätter därför eller liknande accepterar hyreskostnaden, då skulle du fortfarande barnbidraget till. Du kan skicka det naütlich till dig via banköverföring.

Related questions

Barnbidrag återbetalning och exkl; & quest; & exkl; & quest; & exkl;

Kära gemenskapen, Jag vet vi inte, eller om du kan hjälpa mig här, men jag prova en gång. Jag var upptagen fram till mitten av januari 2011 i en utbildning och jag får också att få barnbidrag. Min mor och jag har tagit hand om på ett tidigt stadium o

Barnbidrag överskrids men varför & quest; & quest; Inget avdrag av RV-stolpar och Student & period, försäkring & quest;

Kära medlemmar, Jag får fortfarande krisen! Idag är jag så desperat och endast när googling ... 2 dagar sedan min mamma gjorde ett beslut att de kommer att återbetala KG 2011 fullständigt. Enligt mina beräkningar, kan jag inte gå över gränsen: Jag ar

Barnbidrag återbetalning trots slag & quest;

Kära FF gemenskapen, Jag skulle vara intresserad av följande: Min mor fick ett brev från familjen fonden som erhållits i vilken det gäller rätten till barnbidrag. Barnet i det här fallet är min syster: 25 år, student, är i ca 6 månader 26; Examen frå

Måste jag omregistrera med GEZ & quest;

Om jag flyttar, jag måste omregistrera med GEZ mig? Som regel kan man finna något sätt eller? GEZ får sina uppgifter från registret kontor. Se dig så. Men om du redan betalar GEZ, då kan du lätt och enkelt omregistrera. Är inte en stor kostnad och du

Barnbidrag för gift studenter & quest;

Hej, jag är 22 år gammal, studerar och har själv ingen inkomst. Min väns bil mekatronik. Vi har redan en 4-årig son tillsammans. I september, vi vill gifta, Nu min fråga: Får jag ännu mer barn stöd? En utbildning och under 25: I princip gäller följan

Barnbidrag utan föräldrarnas begäran & quest; & quest; & quest;

Hallå Gör en närvarande utbildning som en master (maj) och ville fråga om jag har en barnbidrag ford gånger ??? Bin under 25 år, egen lägenhet och ingen kontakt med föräldrarna. Kan jag söka mig ??? Med slutförandet av den 18: e året föräldraauktorit

Hur gör jag stanna mellan 2 kurser har rätt till barnbidrag och privat försäkrade & quest;

Hej! Jag har avslutat min kandidatexamen i augusti (intyg som erhållits) och ville eigtl. Omedelbart efter ett Masterprogrammet start (oktober). Jag var dock i alla tre, som jag har sökt, avvisas. Nu är jag inför ett problem, eftersom jag har för til

Egen lägenhet - Barnbidrag utan föräldrarnas medgivande & quest;

Hej! I (Sebastian, 22) har tidigare till 01.10. ta bort med mina föräldrar. Hab'ne utbildning (för närvarande € 650 brutto per månad) egen lägenhet redan uppradade, etc., nu föräldrarna att envis wg barnbidrag. Du behöver det mig att hålla sin lägenh

Kan ett förbetalt kreditkort släpps också igen lätt & quest;

Kan ett förbetalt kreditkort släpps också igen lätt? Om pengar är sedan krediterats bankkonto? Kan jag göra ett obegränsat antal överföringar fram och tillbaka? Beror på kortet. Till exempel den globala Master Premium (google bara en gång) har en "ko

Resultat från bisysslor i rätt till barnbidrag som skall beaktas & quest;

Mannen förtjänar tillsammans ännu på 400-euro basis. Han vill att hans främsta merit, men kan endast tillämpas barnet stöd, inte denna extra inkomst. Men om han inte anses också? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifiera

1
Views
0
Ccomments