B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-07

Barnbidrag & comma; Heltidsarbete mellan utbildning och skola räknas

Advertisement

Hej, skulle min barnbidrag fond tillgodo inkomster min son.
- Utbildning i slutet av januari
- Heltidsarbete från februari till Juni
- Juli semester
- Från augusti Fachhochschule
Jag har nu ansökt om barnbidrag fond endast för januari, från augusti till december barnbidrag. De övriga månaderna är lt. Sätt alltför långt ifrån varandra, eftersom dessa månader kan internaliseras med. Under dessa omständigheter förblir inkomst av min son långt under gränsvärdet. Den KGkasse skulle omfatta inkomster från tiden där har min son beslutat att skolan nu. Detta han då naturligtvis mycket välförtjänt Enligt Set är inte korrekt. Hur kan jag taktiskt bästa vidare mot det?

answers

Varför ta itu med, har du något att dölja. Barnbidrag Fonden är i rätt, är det tjänsteleverantören. Om hon betalar en fördel för ett barns utbildning eller strax före slutförandet av läktarna på samma, har den rätt att undersöka de relevanta bevis på inkomst.

Vi har inget att dölja, så det är inte poängen. Lagen är klart att månaderna heltid inte kan räknas. Det finns även en giltig Gerichtsurteil.Die Sachbearbeiterin detta vill men. Ska jag förmodligen fortfarande anlita en advokat.

Related questions

Barnbidrag återbetalning av över 3000Euro & comma; trots rapporterade utbildning ser & exkl; & exkl; Rättmätiga & quest; & exkl;

Hej! Så min situation är enligt följande: Jag är 23 år gammal och har min undervisning under 2010 avslutades på ömsesidig överenskommelse! är också sedan rapporterade utbildning sökare med arbetskraftsbyrån. Eftersom vi fick höra skulle vara mer barn

Rätten till barnbidrag & comma; Om samhällstjänst har genomgått i utlandet och strävan;

Finns det en rätt till barnbidrag när barnet gör sin offentliga sektorn utomlands och det kan också tjäna extra lager om 10.000 euro / år? Medan den offentliga sektorn, är barnbidrag betalas, men du kan göra det räknas i efterföljande utbildning och

Barnbidrag & comma; om ett barn efter utgången av utbildning arbetslösa & quest;

Har en får också stöd barn när ett barn efter slutet av utbildningen är arbetslös? Som redan nämnts är det utbetalas tills de fyller 21 år. Barnet måste rapporteras på antingen arbetsförmedlingen eller annan tjänsteleverantör, som är ansvarig för arb

Barnbidrag & comma; Utbildning och permanent boende

Hej, jag ma kom från gutefrage.net, VLT kan jag här ge någon exakt information :) Jag har en mycket känslig fråga. Så första gången situationen: Min flickvän och jag (båda 20) vill flytta ihop. Hon arbetar som sjuksköterska mötas med full lön. Jag är

Barn avbryter utbildning - du får tillbaka barnbidrag & comma; när nya utbildningsplatser tillgängliga & quest;

Min systerdotter har hoppat, nu föräldrarna inte barnbidrag är ja till. Få dem ryggstöd barn om en ny lärlings tas? Ja. Lt. enkel Google-sökning: "För barn i åldern ca 18 år på villkor att de är upp till 25 år i krav på en skol- eller yrkesutbildning

Betalningar barnbidrag & comma; trots Skol & LPAR; 18år & rpar; & Quest;

Hallöchen. Min dotter är 18år och fortfarande student, är hon 19 denna månad och nästa augusti en Ausbidlung beginnen..Wird automatiskt inte längre fortsätta att få barnbidrag från den 18: e? För har jag hört att du borde ha, men andra säger att det

Ta emot föräldrar fortsätter barnbidrag & comma; om barn i utbildning <& semi; 27 år gift & quest;

Ta emot föräldrar fortsätter till barnbidrag om barnet gifter sig, båda makarna är fortfarande i utbildning och är <27 år gammal? Gränsen ligger nu på 25 år! Hon sänktes för en tid sedan! här din fråga behandlas: http: //www.studis-online.de/StudInfo

Föräldrapenning & comma; Barnbidrag & comma; Halbweisenrete efter avslutad utbildning & quest;

Halli Hallo, Jag ville fråga vad jag nu fortfarande förväntas "bevilja"? Jag är i den 4: e månaden gravid, är fadern, vad min vän, förtjänar mycket bra, själv, och kunde också fylla tre av oss oroliga. Jag skulle vilja, studerar nu efter min utb

Rättshjälp - Vad inkomst räknas och LPAR, barn underhåll och komma; Barnbidrag & comma; etc & period; & rpar; & quest;

Hej! Jag skulle vilja på grund av skilsmässa rättshjälpssökande jag bor bland andra av Hartz IV, förutom, jag har en liten skada pension. För mina två söner, jag får också stöd barn och barnbidrag. Jag har nu läst om inkomster på Internet olika, ibla

Om du får barnbidrag & comma; om barn genom undervisning och LPAR, rpar utbildning Bürokauffrau &; börjar studera & quest;

Om du får barnbidrag om barnet klarat sin lärlingstid (utbildning Bürokauffrau) börjar studera? Ja, oavsett vilket nummer design, är det; du kommer till den 25: e födelsedag barnbidrag. Men det är, efter yrkesutbildningen är redan färdig, en varning:

0
Views
0
Ccomments