B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-06

Barnbidrag återbetalning LPAR av underhållsbidrag 2 & period; Barn & rpar; skalade & exkl; Rättmätiga & quest;

Advertisement

Hej!

För min son skulle ge mig 2010 ges för mycket barnbidrag, eftersom det inte var känt att han var fortfarande på den tidigare gränsen utbildningsbidrag och därmed skulle ha medgett mig faktiskt mindre barnbidrag. Jag visste inte tyvärr.
Därefter skulle systemet avskaffas omedelbart.

Nu tjänar jag mycket lite pengar (Altenpflegerin) och att betala tillbaka pengarna, men vad jag har inte (redan mycket hög skuld). Eftersom jag gjorde detta mer än en gång, är mig pengarna (50 € / månad) dras från barnet stödja min dotter! Har hon får endast € 133!

Om den rättmätige? Pengarna kan du läsa det till min dotter och jag behöver det!
Vad kan jag göra?

Tack på förhand!

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Oavsett om du nu pengarna dras från barnet stödja din dotter, eller du kommer att krävas för att betala månatliga avbetalningar till familjens budget, kommer ut till densamma.

Det överskjutande beloppet du har så eller återbetala.

Vad kan jag göra?

I princip: siffror, eller låta avgiften med 50 € / månad.

Annars: återigen räkna om du kanske komma till reklamkostnaderna för sonen att inkomstgränsen. och sedan (om det fortfarande är möjligt) Snabbt skriva ett överklagande av beslutet av familjens budget.

. googel t.ex. gånger med: inkomst barnbidrag reklamkostnads ​​tips

Pengarna kan du läsa det till min dotter och jag behöver det!

Det är redan gånger en självmotsägelse och den första delen är falsk. Du har rätt till barnbidrag, och därför kan det vara barnbidrag om verechnet med återbetalningskrav.

Om det fanns en överbetalning under 2010 så är det klart att måste återbetalas det överskjutande beloppet. Förfarandet enligt barnbidrag fonden är fortfarande mycket känslig, i själva verket som ett räntefritt lån.

Pengarna kan du läsa det till min dotter och jag behöver det!

Detta är en motsägelse till mig. Är det nu din dotter eller du?

Dessutom är tillvägagångssättet i familjens budget laglig: http://www.gesetze-im-internet.de/estg/__75.html

Nästan hela avsnittet av §§ 62-78 EStG ingenting antas att barnbidrag skulle ha rätt till barnet. Snarare Kärandens pärla. § 62 EStG inte barnet, men en vars barn är det - så att du! Och om du har skulder till barnbidraget fond, men på samma beanspruchst tjänster, är det bara logiskt att barnbidrag fond förskjutningar.

Vad kan jag göra?

återbetala överskjutande barnbidrag fond så snart som möjligt, då ingenting kommer att dras.

Ingenting, det är riktigt att.

Related questions

Kurzabeit i Vollkonti drift och LPAR; 4 lager inkl & period; Söndagar & rpar; Bo tilläggen fick & quest; & quest;

Min arbetsgivare vill förkortad arbetstid infördes i vår verksamhet inom den kemiska industrin (Volkonti, 4 - skift, även söndagar och Feiertag s) Sorg min Arbeitskolegen och mig nu, om våra tilläggsavgifter som: Sonntag s Feiertag s Nattskift tilläg

vad kan jag göra & comma; om ungdom kontor på vår bekostnad och comma; & LPAR; Mor & sol; barn & rpar; har skadats och quest; & quest;

Min 8-åriga dotter och jag har flyttat till en tid till Wien, år 2008. Hade en Unterhaltsz. för mitt barn v. månad. 350.- €, som kanaliseras genom ungdomskontoret på mig. Som en välfärd förespråkare avslutas om man flyttar utomlands, har jag frågade

Man & LPAR; 32 & comma; Tjänstemän & rpar; PKV & period, kvinna och LPAR; 27 & comma, hemmafru ett barn & rpar; GKV att PKV men är nu gravid

Man (32 officiellt) pkv .Frau (27, hemmafru ett barn) GKV att PKV från 1.9.2010, men är nu gravid gör det nu. Eller måste jag försäkra dem lag vidare, eller som är ännu billigare Huruvida en förändring i PHI är möjlig beror på graviditetsveckan. Efte

Kan jag Coach av mina barn och LPAR; 3xScoolcard à monatl & period; 30 € & rpar; nöja som affärskostnader och strävan;

För tränare för mina barn som jag betalat 1080 euro förra året. Om detta belopp är avdragsgill? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Nej, det är dessa frågor som inriktas på ba

Vad är LPAR med lagfarten för ett barn &; det finns ytterligare 2 barn & rpar; att observera 000 € & quest; 50 & period;

Jag har ett hus som tillhör ensam och 3 vuxna barn mig. Nu vill en unge kan göra en post i fastighetsregistret för att säkra ett företagskonto i en nödsituation av registreringen. Vad ska jag göra och vad det innebär för de andra två barn, kommer de

Ersättning från staten efter avlägsnande krav barnbidrag och LPAR, efter perioden 25, år och rpar; & quest;

Hej! min dotter är 25 år i år, studerar i den 8: e terminen och har efter den senaste tidens fall då ja inte längre har rätt till barnbidrag. Kan jag ansöka på något annat sätt statsbidrag för att finansiera sin resterande tid av sina studier kan? Ny

Föräldrapenning för & DiacriticalAcute; s 2 & period; Barn & comma; Förändring från 2009 & quest;

Hej alla, Jag har följande problem som jag skulle vilja veta hur mycket pengar jag får för mina föräldrar 2 barn. Pro Familia berättade att jag får samma belopp för den 2: a barnet som för min 1: a barn + 75 € Syskon bonus, om jag inte gå till jobbet

Vilka certifikat för föräldrapenning & comma; Om en & period; Barn och tidigare inte fungerar & quest;

Min flickvän väntar sitt första barn har inte tidigare arbetat, zumind. inte de senaste tre åren (gift rika, glad). Vilka handlingar du behöver för föräldrapenning till resolution? Vid ja är bara födelsebevis samt Nachweis.Siehe Link. http://www.mitt

Återbetalning av barnstöd, även om ett barn har lite förtjänar mer & quest;

Har barnbidraget i alla fall du betala även om barnet har endast marginellt tjänat mer än de tillåtna 7680 euro per år, eller är det en artighet gräns? dragits Webungskosten ?? Av inkomsten från lärlings (praktikanter eller professionella praktikant)

Barnbidrag återbetalning av över 3000Euro & comma; trots rapporterade utbildning ser & exkl; & exkl; Rättmätiga & quest; & exkl;

Hej! Så min situation är enligt följande: Jag är 23 år gammal och har min undervisning under 2010 avslutades på ömsesidig överenskommelse! är också sedan rapporterade utbildning sökare med arbetskraftsbyrån. Eftersom vi fick höra skulle vara mer barn

0
Views
0
Ccomments