B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

familj barn föräldrar Själv begäran 2012-09-03

Barnbidrag ansökan punkt 6 & comma; Fadern arbetade och tid inom de senaste 5 åren som en egenföretagare i utlandet; Vilken effekt det har på barnbidrag och quest;

Advertisement

I underhållsbidrag ansökan vid punkt 6, frågan om en förälder under de senaste 5 åren utomlands var egenföretagare. Min partner arbetat som egenföretagare 3 år sedan i EU-länderna. Vilken effekt det har på barnbidrag om jag ankreuze det? Eller vad händer om jag inte ankreuze det? Saken är den att han har en holländsk efternamn och bodde i Tyskland under 4 år. Att skingra alla råd jag är tacksam.

answers

Vad exakt gör det för effekt, kan jag inte säga, men i slutändan poängen är en fråga verkligen eroierbar av myndigheterna, så jag skulle kryssa på, eftersom han hade rätt?

Related questions

BU: Vad är det senast utförda åtgärden & comma; när hon var på permission de senaste 5 åren och strävan;

Min fru officer var på lämna de senaste 5 åren. De kommer att tas i bruk förrän 2013. Nu om jag vill ta ut en BU (DU för tjänstemän) hänvisas i kontraktet till den senast utförda åtgärden. Är det den lärde yrket har hon utfört framför ledighet eller

Som kan upptäckas & comma; var vad som presenteras i de senaste två åren och strävan;

På min sista fråga har jag fått det svar som du måste visa alla donationer i de senaste två åren med en personlig konkurs. Exakt hur man skulle bevisa något, eller exakt hur kan en sådan sak att upptäckas? I fastigheter och bilar, är det möjligt anta

som är med pendlare att östereich för barnbidrag ansvarig & quest; Pays Tyskland eller Österrike & quest;

Jag bor i Tyskland och versteuere i Tyskland. Arbetet är ca 10 km från Tyskland, i Österrike. Nu vill sex år retroaktiv barnbidrag tillbaka den tyska barnbidraget fond, som Österrike är behörig. Skillnaden ska jag drauflegen sig Expediten kan inte ta

Vi köpte de senaste 4 åren en bit mark med ett hus och använda detta som trädgård & comma; faller spekulation skatt på försäljning av mark på & quest;

Inkomstskattelagen av BRD berättar i § 23 (tidigare kallat "spekulation skatt" klausul.) Följer (fet min): "§ 23 privat försäljning Transaktioner" "(1) 1 privat försäljning transaktioner (§ 22 punkt 2) är" "1st försäljni

Kan jag ansöka om barnbidrag igen & quest;

Min son är nästan 21. Han avslutade sin utbildning. Efteråt var det ett halvt års arbete och sedan fick en säsong i Österrike på ett hotell. Efter 4 månader återvände han hem och var arbetslös igen. Hans anspråk var sedan 5 månader (128,00 euro) seda

Finns det barnbidrag & sol; Barn fritt u & period; Supply belopp för span & period; Främmande Barn & comma; Fadern bor i D & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det beror på det enskilda fallet. I vilket fall som helst är det alltid en förutsättning, fadern har sin hemvist i "D", som är föremål

Om det i en hemlös barn & comma; ALG II får och EQJ gör barnbidrag kredit & quest;

Barnet är 22 år, bor ensam och närvarande hemlösa. 216 € från EQJ räknas när ALG II. Frågan är om barnet stöd i detta fall ALG II ska ingå, eller om barnet också rätt till barnbidrag. Barnbidraget är till föräldrarna, men kan förgrenas vid full ålder

Skatterätt: utländska barn & comma; Alimony & comma; Barnbidrag och quest;

Min fru är begåvad med mig och stödjer hennes 18-åriga son från sitt första äktenskap i Brasilien. Sonen får från andra källor inte är Unterstüztungsleistungen. frågor: Vi letar efter sonen av ett barn skattelättnaden till a) för 2009: Son inte i utb

Om en ny ansökan om barnbidrag möjligt & quest;

Jag har udda jobb innan min utbildning i ett snabbköp och vill behålla detta på helgerna fortsätter. Eftersom jag tillsammans på gränsen till gräsmattan som gäller för barnbidrag till båda konventioner, barnbidrag faller mig bort nästa år. Men vad hä

Hej & comma; Jag arbetade utomlands och period; Insolvens förde mig period efter D & tillbaka; Vem betalar mig vad & quest;

Jag arbetade för ett schweiziskt företag i Österrike, där var jag, en kostnadsfri. möbelierte lägenhet tillhandahålls. Genom konkurs, jag är tillbaka i Tyskland och har ingenting. Min möbler Jag sålde då. Job - Center betalar mig nu bara 374, - Euro

0
Views
0
Ccomments