B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-10

barn stöd i undervisningen som en mor

Advertisement

Hej bra dag,

Mitt namn är Manuela är 22 år gammal. Jag får full barnpension och är en mor.
Jag befinner mig nu i min 2 utbildning (yrkesutbildning). Jag har pågått längre problem för barnet stöd! Jag har sökt i januari 2012 på grund av mig barnbidrag Ja faktiskt för 2012, inkomstgränsen upphör. Jag skulle vara glad att veta om mig är barnbidrag eller inte? Jag har upprepade gånger krävt men det är bara Hinhgehalten ... i familjens budget. den sista bokstaven i februari 2012

Kära fru ...

Tyvärr är det inte möjligt att besluta om deras barnbidrag i 2012 enscheidungsheblicher för att klargöra juridiska frågor av den federala ministerier vid den tidpunkten.
När de juridiska frågorna har lösts, kommer Familiienkasse återvända till sin affär. Tills dess, ombeds du att ha något att vänta och avstå från ytterligare undersökningar !!!

och månader sedan nästan 10! Fräckhet i mina ögon!

Jag är tacksam för all info

answers

Andra utföringsform: Även om den initiala följt av en gymnasieutbildning, kommer att få barnbidrag i regeln tills den 25: e Undantag: Om du arbetar mer än 20 timmar i veckan utöver utbildning. Då familjens budget stoppar utbetalning i den andra tränings.
Men - bör vara tjuvar samtycke, du får de pengar som betalas därefter definitivt

Så för mig är det barnbidraget till det? Vad jag förstår inte varför så länge varar, jag har väntat nästan 12 månader på ett svar. Men ingenting händer förstår inte. På telefonen kommer du att avfärdas. Allt jag bad att berätta, skulle jag känna titeln men vad kan jag bara göra auser ett brev skriver? En advokat jag kan inte råd med det. Dålig Tyskland .... Du kommer att straffas eftersom de inte har några föräldrar ....

Schick du bara ta en kort brev med hänsyn till Er skrivelse av XX.XX.20XX:

Du gillar att informera dig skriftligen när ditt barn stöd slutligen kommer, eller vilka rättsliga frågor som inte är klart, då och fram till vilken klargörande förväntas.

"Byråkrater måste straffa mig byråkrati!" gg


Och gäller för de egna känslor här: Alltid stanna avslappnad och titta på hela sportig! ggg

Så du bor ganska, och när det hände att rynkor komma, sedan sitta på de rätta ställena.

Related questions

Får min mor fortsätta barnbidrag & comma; när jag hänvisa till mitt barn barn stöd och strävan;

Jag är 23, i utbildning (nästan i 2: a året), fram till förlossningen, jag är gift och bor med min främmande fästman i hushållet. Har min mor kommer fortfarande ha rätt till barnbidrag för mig om jag ska hänvisa ett barn stöd för min Böhnchen själv?

Kan min mor mig och komma; 3 år gammal Tel & comma; Räkningar & comma; Jag kürtzen mitt barn stöd och strävan;

Min mamma vill att jag dra 100 euro från barnbidrag, även om jag kör min egen hushåll. Jag måste säga att jag är 17 och jag bor tillsammans med min pojkvän. men du vill att jag 100 e ta vederbörlig 3 år gammal tel. räkningen, som jag nu kommer att gö

Ekonomiskt stöd & quest; Hyr från 560 € till 640 € och komma; fortfarande inget barn stöd och komma; Jag kan tillämpa & quest;

Hej! min mamma frågade mig om jag kunde ställa en fråga här, i hopp om att kanske någon kan hjälpa oss. Följande situation: Jag är för närvarande (ännu) utbildning söker har en mycket god chans att få en utbildning för detta år och från augusti / sep

Hur får jag mitt barn stöd och quest; & quest; & quest;

Hallå Jag har ett problem och att det kommer att jag har en mamma har mitt barn stöd avser den visar att jag bor med dig men tyvärr inte fallet är jag bor eftersom jag är 5 år gammal i ett hem min mor inte rapporterade en gång så 17 år. eftersom din

Barn stöd för dotter & comma; som redan är en mamma

Följande situation: Jag är utbildad som en bank och jag bor tillsammans med min flickvän och min dotter i en liten lägenhet. Min flickvän är utbildning för Hörgeräteakustikerin. Vår dotter är i den 3 april är vi 21 och 23 Underhålls anspråk allmänt v

Barn stöd för "& halv, lata" och halv; 25. & Quest; & quest;

Föräldrarna är skilda, enligt tyska Recht.Vater bor i Schweiz, mor i D. Fadern har ett barn med inzw erkänt 3Jahren, faderskap i det andra sambandet, merit ca 5000e, och han är ägare till ett företag i Schweiz. Modern bor i D, tillsammans med Tochter

Jag får mitt barn stöd och komma; när jag är 18 och ögonblick under min FSJ & DiacriticalAcute; s hem klä & quest;

Hej! Jag gör en FSJ, kommer nästa vecka 18 och vill komma bort från min mor och min styvfar, i staden, indiska jag arbetar. Vad ska jag göra, så jag (att kunna råd med ett hus till mig på 280 € netto per månad) mitt barn stöd komma till min Konte? En

Jag betalade även ganska få mitt barn stöd och strävan;

Jag bor fortfarande med min far att få min skola hade. Detta har blöderweise ständigt penningbrist och kan ge mig några saker som jag inte köper verkligen behöver (fe. varm tröja, vinterskor). får jag be att jag får även mitt barn stöd på mitt konto

Barn stöd för min son Tim

Hej mycket härdade damer u. Män Varför får jag för min son Tim Inga fler barn stöd han går utan att shcool MfG Jörn XXX Fram till 18, födelsedag, kommer barnbidrag automatiskt. Då måste du ansöka om det. Ansökan kan också göras ännu retroaktivt. Vit

Bostadsbidrag för studerande och LPAR; 25 & rpar; Barn stöd faller bort

Hej! Jag hänvisar redan är ett år bostadsbidrag, men nu faller bort mitt barn stöd. Jag tjänar 380 euro och har en hyra på 275 euro, för mig är fortfarande lever pengar eller det är för lite? Jag bor mycket sparsamt och faktiskt komma att gå ihop. Ta