B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-17

Barn stöd efterskott till perioden 16 &, 01 instrueras vara och tid, och tid, och tid,

Advertisement

... Om detta är sant och våra barn stöd efterskott på 16,
Så instrueras på måndag
När kan vi för då som förväntat ???
Jag frågar eftersom min dotter är redan född 12/12 och vi väntar fortfarande på alla fonder,
Eftersom vi ännu så har inte fått någon tidigare finansiering för små -.- och barn behöver ganska lite;)
Om svar jag skulle vara glad! GLG

answers

Den sista siffran i barnbidrag numret bestämmer betalningsdatum per år.

http: //www.arbeitsagentur.de/nn_26546/zentraler-Content/A09-Kindergeld/A091-steu ...

Enligt gällande lag från 2012 icke-pappersbaserade överföringar nästa bankdag skall kredit målkontot. Så räkna med en överföring på 16:01. och ett kvitto på 17:01.

Men om den beroende skötsel och underhåll av din dotter av de utestående barnstödbetalningar för två månader, så ska du göra ytterligare tankar eftersom barnbidrag inte täcka kostnaderna för ett barn långt.

Den normala barnbidrag betalning beror som av "Gandalf" som beskrivs av den sista siffran i barnbidrag nummer.

Retroaktiv utbetalning för tidigare månader men kommer nu.

Om familjens budget betalnings instruerar / lössläpp, är det troligt att åtminstone tre till fyra arbetsdagar glider på ditt konto.

Related questions

Jag betalade även ganska få mitt barn stöd och strävan;

Jag bor fortfarande med min far att få min skola hade. Detta har blöderweise ständigt penningbrist och kan ge mig några saker som jag inte köper verkligen behöver (fe. varm tröja, vinterskor). får jag be att jag får även mitt barn stöd på mitt konto

barn stöd i undervisningen som en mor

Hej bra dag, Mitt namn är Manuela är 22 år gammal. Jag får full barnpension och är en mor. Jag befinner mig nu i min 2 utbildning (yrkesutbildning). Jag har pågått längre problem för barnet stöd! Jag har sökt i januari 2012 på grund av mig barnbidrag

Barn stöd för min son Tim

Hej mycket härdade damer u. Män Varför får jag för min son Tim Inga fler barn stöd han går utan att shcool MfG Jörn XXX Fram till 18, födelsedag, kommer barnbidrag automatiskt. Då måste du ansöka om det. Ansökan kan också göras ännu retroaktivt. Vit

Bostadsbidrag för studerande och LPAR; 25 & rpar; Barn stöd faller bort

Hej! Jag hänvisar redan är ett år bostadsbidrag, men nu faller bort mitt barn stöd. Jag tjänar 380 euro och har en hyra på 275 euro, för mig är fortfarande lever pengar eller det är för lite? Jag bor mycket sparsamt och faktiskt komma att gå ihop. Ta

Revision 2012: barn stöd efter utbildning & quest;

Hej! Jag har i min yrkesutbildning (utbildning) började studera (grund) och även arbetar 20 timmar i veckan i ett företag. Jag är 23 år gammal. Jag har i enlighet med den nya lagen från 2012 i syfte att göra anspråk på barnbidrag? Eller gör mina stud

Son ett år gör studier utomlands - kommer bara en månad Hem & comma; det fortfarande barn stöd och strävan;

Vår son är bara ett år utomlands studerar - en gång i månaden han kommer hem, kan vi fortfarande få barnbidrag för honom? Han är fortfarande 24 år gammal. Tack. När barnbidrag, är det viktigt att barnbidrag sökanden i Tyskland omfattas av skattelagst

Ekonomiskt stöd & quest; Hyr från 560 € till 640 € och komma; fortfarande inget barn stöd och komma; Jag kan tillämpa & quest;

Hej! min mamma frågade mig om jag kunde ställa en fråga här, i hopp om att kanske någon kan hjälpa oss. Följande situation: Jag är för närvarande (ännu) utbildning söker har en mycket god chans att få en utbildning för detta år och från augusti / sep

Får min mor fortsätta barnbidrag & comma; när jag hänvisa till mitt barn barn stöd och strävan;

Jag är 23, i utbildning (nästan i 2: a året), fram till förlossningen, jag är gift och bor med min främmande fästman i hushållet. Har min mor kommer fortfarande ha rätt till barnbidrag för mig om jag ska hänvisa ett barn stöd för min Böhnchen själv?

Hur får jag mitt barn stöd och quest; & quest; & quest;

Hallå Jag har ett problem och att det kommer att jag har en mamma har mitt barn stöd avser den visar att jag bor med dig men tyvärr inte fallet är jag bor eftersom jag är 5 år gammal i ett hem min mor inte rapporterade en gång så 17 år. eftersom din

Barn stöd för självständighet & quest;

Hej! var oberoende eftersom jag var 18 år och studerar nästa år. Mina Kommersiella Jag skulle nonchalant Fortsätt att köra intäkter men mindre än 400 € per månad vistelse, men till kapital kommer på månadsbasis i mängden ca 800 €. Måste jag att få st