B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-17

Barn Pengar & plus; Ltd.

Advertisement

Jag är 20 och kommer förmodligen fortfarande studera minst 3 år och samtidigt arbete. Hittills, am / Jag arbetade som ett litet företag, och tack vare skatterådgivare, vinster berodde på höga reklamkostnader etc. (privat universitet, utbildning och kostnader för böcker och mer.) Minska så att mina föräldrar fick barnbidrag.
Detta år, inkomsten, dock (klart) är för höga, och därför var jag tvungen att ändra och shun barnet förmån för företagets status. Nu spetsen kom från skatterådgivare, att jag längtar ett GmbH kunde registrera sig som en "stand-alone affärsenhet" / skattebetalarna. Detta bör sedan
tillhandahålla -En faktura till mig, så jag är tillbaka i år med vinst ner och istället GmbH omsätter
-i de närmaste åren, medan barnbidrag är möjligt ", hålla sig själva" vinsten.
och så fort jag ändå inte mer än "barn" genom att gå, jag kunde se sedan registrera sig som aktieägare och beskattade inkomster rena naturligt.
Viktigt här är förmodligen den aspekt som det är en självständig enhet och inte mig som person.
Även om jag är skattekonsult för sina tjänster tacksam jag är inte så säker på om det GmbH är verkligen den rätta formen för mig.
Är andra (Ltd.) som separata ämnen eller vilka moderna alternativ finns?

answers

Så från min erfarenhet jag skulle förkasta GmbH i ditt fall förmodligen på grund av kostnader för bolagsbildning UDN insatsen är för höga.

Jag ber er att UG (begränsad) = Mini GmbH rekommenderas.

Kostnader 170, - Euro. ingen minsta insättning (1,000 - bör det vara, men redan).

Den Ltd. vägras eftersom hanteringen är för svårt (årlig rapport i England, vad du måste ta itu med en tjänst).

Annars är det OK. UG kan helt enkelt betala en lön som ligger inom gränsen.

Related questions

Student lån och plus; Barn Pengar & plus; Nebenjob & LPAR; 400 € bas & rpar;

BAföG + Barnbidrag + Nebenjob (400 € basis) Moin, är ny här och detta är min första fråga. trängande behov av en rådet. Jag får studerande studielån (behöver inte betala tillbaka så långt som jag vet) och barn benefit'm 3 barn och få till 190 € varje

Det viktiga i självdeklaration för att få inkomst till & quest; också BAföG && semi; Barn Pengar & quest;

Jag är student. Få BAföG, barn 400 € jobb och har ett litet företag. Så jag måste betala moms, måste jag inte överskrida en viss gräns så (tänk på 8000 €) per år. Denna gräns omfattar endast deltidsarbete och mina små företag tillsätts tillsammans ko

Om resultatet från volontär på barn pengar med beräknad & quest;

God morgon. Om man följer den son till en frivilligt arbete och det blir en liten månadsinkomst, som beräknas när barn pengar. Vad jag menar: om du tjänat genom förtjänsten av ehrenatmtlichen aktivitet mer än 8004 euro per år, som får vara föräldrar

Jag får LPAR i Schweiz &; med en B Ausweiss & rpar; Barn Pengar & quest; & quest; & quest; & quest;

Hej. Jag bor under 7 månader i Schweiz. har en tillsvidareanställning och en vän (schweizisk medborgare). Nu är jag gravid i 9 veckor. Hur ska jag göra nu ??? Jag får nu schweiziska medborgarskap automatiskt ???? Vem eller eller hur får jag stöd för

Söker sysselsättningsrapporten för barn Pengar & quest;

Hej, jag är 20 och söker arbete. Jag bor tillsammans med min vän och sedan september i år jag ut ALG2 ut eftersom han tjänar för mycket. Jag får eftersom jag är 18 mitt barn stöd innan den fick naturligtvis mina föräldrar. För närvarande jag få barnb

Resultat från deltidsjobb och barn pengar är stram - att känna någon med barn tillskott av & quest;

Min inkomst från deltidsjobb och barnbidrag det är lite tight, har nu hört att det även syftar till att ge ett barnbidrag, men ingen vet riktigt så ut, kan du berätta om jag kan komma till? Några euro mer skulle göra så bra. Jag lever fortfarande ens

Om mina föräldrar eller barn pengar för mig och komma; när jag Hartz IV mottagare & quest;

Hej! Jag ansökte nyligen Hartz IV och nu väntar på ett meddelande från konsortiet. Samtidigt kräver barnet stödkontor för ytterligare belägg för barnbidrag. Nu är jag inte säker på om mina föräldrar ändå fortsätta barnstöd för mig förtjänar (de inte

Om du får & comma; om du bor i ett samboförhållande och komma; Barn Pengar & quest;

Hallå Jag är 21 år gammal och bor med min pojkvän i samförstånd Gemeinschaft.Daher Jag ville fråga om en då inte gör anspråk på barnbidrag? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de

Rätten att äga barn pengar som student & quest; Hur många föräldrar Video återkoppling totalt sinne och tid; betala & quest;

Jag har upprepade gånger diskussioner med mina föräldrar på grund av kostnaden i studien. Du kan - bosatt i landet - föreställa sig inte riktigt vad kostar dig ett liv i storstaden. Jag förstår allt de säger. Jag skulle dock vilja veta vad jag skulle

Barn pengar utomlands för pensionärer

Min pojkvän har emigrerat med hans Fam. Till Thailand. Hans barn är 7 år gammal nu och har upp till sina 5 år i DE får barnbidrag. Om han får nu även utomlands (TH) barn stöd eftersom han är pensionerad? Eftersom i broschyren för Ki-pengar kan du läs

Jag och min fru och LPAR, utländska studenter rpar i Hamburg &; har föräldrapenning eller & period; Barn Pengar & quest;

Hej Jag studerar för nästan 7 år i Hamburg och min fru är 5 månader sedan också komma till Tyskland för att studera, är hon nu gravid och jag är helt förvirrad eftersom jag inte vet om vi krävande eller utbildning pengar har barnbidrag. där du kan få