B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

civilrätt BGB olycka ansvarsförsäkring bil & plus; Ansvarsförsäkring skador Rätt bil 2014-04-13

Barn klipp med skyddsräcken park endees bil detta stod Fußgängerweg- jag måste följa & quest;

Advertisement

Irriterande! När gå i skolan jag har min son begleitet- varför han fick cykla. Eftersom en bil halv, halv stående på vägen på fotgängare gångväg till Junior pressas på en gångväg för att ändra bilen över och inverkan med styret i hjulet på färgen på, körde på och så även var fortfarande en synlig repa. Hab lista vänster men fråga mig om jag gör nu alls ansvarig, han kunde men det även parkera inte. Hur väl ser det ut från lagligt? =

answers

Här en dom till:

Ingen kränkning av övervakningsskyldighet

Föräldrarna är inte ansvariga, eftersom de utför sin tillsynsfunktion inte skadad. För barn i skolåldern medan Cykling ständig övervakning inte längre var nödvändig. Det faktum att barnet kände till trafikreglerna, redan det skulle följa att det körde på trottoaren. Föräldrarna var inte heller skyldiga att se till att de barn att demontera innan sökandens fordonet. Till vuxen ålder finns saker som du lära dig att hantera risker och hinder. Därför gjorde föräldrarna inte har hennes son med varje hinder att demontera samtal. Det var i själva verket orsakar barn till utmaningen.

Riskerna för olagligt parkerade fordon inte bära förbipasserande främst Park slut. Det var sökanden rimligt parkera sitt fordon på rätt sätt.

Domen är slutgiltig.

Åtminstone en del av skulden för olaglig parkering kommer att behöva bära i händelse av en tvist.

Har oberoende vittnen till händelsen?
Hur mycket utrymme var på grund av dina tots ännu?
Till exempel, skulle 5 m avstånd från huset vägg ja gott om utrymme har varit tvungna att passera kurvor. På mindre än en meter, ser naturligtvis helt annorlunda.

Även du måste du naturligtvis måste fråga varför du inte har ingripit i tid?
Har du kanske till och med tror att platsen att passera kom?

Jag har ett specialfall din avbildning dom i farten men inte hittat - Google gånger med "Falschparker skadad". För detta men någon annan lag olaglig parkering och deras gemensamma ansvar.

Eftersom bristande tillsyn kommer in i bilden. Vara vuxna ledsagare kunde ha förhindrat skadan. Du måste följa. Om en bil parkerad på en trottoar, får man inte gå på den eller skada den. Varför och om detta har parkerats olagligt trafik finns det ointressant. Fordonet kan en Schwerbeschädigtem eller telekom, kabel Tyskland anställda är i bruk, vilket är tillåtet att parkera där.
Förresten, gjorde ett sådant väsen bara i Tyskland för olaglig parkering och det är lönsamt för städerna. Om allt parkering korrekt, gick massiva intäkter förlorade. Någon som har varit i södra Unterweg utomlands snabbt märker olaglig parkering finns okänd. Du kan parkera var som helst.

Related questions

Barn försvarslös vid undertecknandet av förälder för att köra i bilar på dagis utflykt & quest;

Mamman till en förskola barn frågade mig idag till något som jag själv har inget svar. Kanske du vet att detta mer. Barnen gjorde en resa nämligen idag. Och att deras barn kan tas i en privat bil av lärarna, hade mamman att underteckna det och gjorde

Vind driver egen cykel att äga bil och tid, och tid, och tid; Hushåll & quest;

Hej, igår min cykel blåstes mot min bil, som stod parkerad på uppfarten. Om något tas från hemförsäkring eller måste jag spänna mig att den tvärgående ytan på något sätt. Till exempel, säg att jag hade hjulet parkerat för nära bilen och skulle därför

Bil bogseras från snabbköpet parkeringsplatsen & comma; som betalar & quest;

Jag parkerade min bil två dagar på en stormarknad parkeringsplats och bogserades. Måste jag betala för det? Om du har en mycket bra advokat, då kan du ta en chans att drag var en oproportionerlig åtgärd det i en rättegång. Eftersom parkeringsplatsen

reparerade bil & comma; har före betald av olyckan motståndare & quest försäkring;

Min mamma är en kvinna ner på Supermarktparplatz när du lämnar en parkera bilen. Den Stoßstänger är skadad och bullriga verkstad måste bytas ut helt och hållet. Vi har redan skickat en uppskattning till försäkringsbolaget av motståndarna olycks, men

Ville köpa i 5-6 år, en ny bil som jag lägga mina pengar bäst på & quest;

Hej! Har en Klassic pension från "Alliance eftersom jag ville göra något säkert för min pension :-) eftersom jag betalar varje månad 60 euro per tycker att det är okej? Och dagtraktamente konto på DBK I penning park skapade också. Nu till min fråga,

Kolla in bil - en del av den årliga avgiften tillbaka & quest av försäkring;

Jag vill sälja / avbeställa min bil. Om jag nu har betalat ett årligt belopp på 1000 € och jag får min bil efter 6 månader sålde / utloggad. Skulle jag då få 500 € från försäkrings tillbaka? Det är vettigt -. Vilka även faktureras exakt på dagen och

Barn pengar slösas bort på vigsel och LPAR, en partner ännu rpar i Utbildning &; & quest;

Min vän och jag vill gifta - han fortfarande studerar, hans föräldrar fortfarande få barnbidrag. då är att vi i fallet var gift med honom? Du kan tänka såvitt jag vet också sig kontanter. Är det också sant i äktenskapet? Man kan barnet dra till konta

Är försäkringskostnaderna för bil LPG högre än för normal körning och quest;

God dag Normalt innebär alltid att fordon som drivs med gasol i underhåll är billigare än normalt, eftersom det sparar bränslekostnader. Jag nu veta att det skulle vara bara en sida av myntet, en bekant. Eftersom kostnaden för försäkring för gasoldri

Om mitt barn från skola till utbildning fungerar och komma; då finns det rätt till barnbidrag & quest;

Om ditt barn inte har slutfört 25 år, kommer barnbidrag även köpas för en övergångsperiod på fyra månader. Sedan måste träningen börja, dock. Om barnet har rapporterats utan anställning med arbetsförmedlingen eller ett jämförbart arbetslöshetsersättn

Bil för semester i USA: vad om försäkringsskydd & quest;

planerad semester i USA. Där är en hyrbil krävs. Försäkringen för hyrbilen borde vara så här, särskilt: Ansvar + partiell / full försäkring med max. SB 500 Euro. Jag har ingen erfarenhet av uthyrning av bilar i USA. Är försäkringssystemet där som här