B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-04

bank~~POS=TRUNC överföring~~POS=HEADCOMP

Advertisement

hej,
Jag bor i Dominikanska republiken och jag har rätt i mitten för att sälja mitt hus. Nu är min fråga är att jag har en dollarkonto här och i Schweiz och kommer att återför mina pengar till Schweiz, hur dyrt det är i en mängd av omkring $ 125.000 - så $ 140.000 USD, kostnader banköverföring är hur högt eller är det bättre ta en check?
många tack

answers

Dessutom skulle jag vilja påpeka att du kan få problem med specifikt en check med deklarationen. Schweiz kräver -ebenso som zBDeutschland- att importen av kontanter eller andra betalningsmedel förklaras över ett visst belopp. Det kan finnas för export till Dominikanska republiken bara sådana bestämmelser. Eftersom det är då att kämpa med lämpliga former för att undvika böter. Detta kostar en hel del tid och kan sedan leda till problem när misstänkta tulltjänstemän endast detalj måste förklara uppkomsten av pengarna. Av detta skäl är det bättre att överföra. När det gäller kostnader, tror jag inte att schweiz som en mycket driftig kända banker skulle lösa en utländsk check avgift.

det vet bara din banker: de som utför överföringar.

Jag kan bara tala av egen erfarenhet när det gäller till exempel från Storbritannien till D eller E till en överföring. Sedan faller till mellan 0,1 och 0,2%. Och som skiljer sig från bank till bank.

Du måste be din Institute.

Related questions

konsument~~POS=TRUNC krediter~~POS=HEADCOMP

Vi är av vissa omständigheter ut med några räkningar i efterskott och i desperat behov av ett lån på € 1500. Detta vill jag återbetala i små omgångar. Problemet är att vi är Hartz4 mottagare och ändå är ärliga. Jag spelade den på kredit, vid en jag s

företags~~POS=TRUNC obligationer~~POS=HEADCOMP

Vad menas med "företagsobligationer"? Företagsobligationer. Här förklaring av Exchange Online: bindning Samlingsnamn för ränteobligationer med fast överens sikt. De förekommer i såväl offentliga institutioner (t.ex. federala, regionala och kommu

tand~~POS=TRUNC implantat~~POS=HEADCOMP

En av 2 tandimplantat i underkäken är herausgefallen.Da benet är för liten, jag kommer att vara ett implantat centrum käke geraten.Wer har erfarenhet och hur är kostnaderna? Låt dig ge en korrekt diagnos i att skriva om tillståndet i benet och Det fö

uppvärmnings~~POS=TRUNC kostnader~~POS=HEADCOMP

Hej, jag bor i ett två-familjshus, kvadraten på de enskilda lägenheterna är desamma. Men min hyresvärd använder sitt sortiment som ett tandtekniskt laboratorium och vi lever i treor i den andra lägenheten. Med vår ägare har vi skrivit i hyresavtalet

Vår son är att studera och komma; k period; vi på St & perioden, förklaring och period; reklam~~POS=TRUNC kostnader~~POS=HEADCOMP

studerade Unsser son och har ingen inkomst. Kan vi på deklarationen systemet barnrelaterade kostnader absetzten- rida till universitetet. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de O

Barnbidrag och sol; reklam~~POS=TRUNC kostnader~~POS=HEADCOMP

Min dotter genomfört en studie för Beachler of Arts Buisness Adminitration - Dubbla systemet - för att du är med inkomst över inkomstgränsen på € 8004 har Arbetsförmedlingen annulleras barnbidraget. Fråga: Min dotter genomföras som en del av studien

bank~~POS=TRUNC

Vi hade ett hem lån från Sparkasse. Eftersom räntebindningstiden löpt ut, har vi en bättre finansiär hittas. Snabb snabbt, har vi ansökt om ett KfW lån av Sparkasse på grund av takrenovering. Nu uppstår över Sparkasse. Sparkasse KfW lånet har låtit h

straff~~POS=TRUNC avgifter~~POS=HEADCOMP

Hej, jag vill klargöra följande fakta: skatteskuld 1140 € början av Säumniszeitraumes 2009/10/05 (är en söndag § 108 (3) AO!) Betalning sker på 11/06 med skattekontoret a. För hur många månader arrears'll har beräknats. Jag antar att det är bara en m

valuta~~POS=TRUNC säkring~~POS=HEADCOMP

Jag vill uppkomma investeringar uppgående till 100.000, - säkrings € (stängt fastighetsfonder, som har gjort en del av sina lån i schweiziska franc) mot en annan valuta förlust mot den schweiziska francen. Finns det denna försäkring som jag kunde kon

Ränta på lån och sol; reklam~~POS=TRUNC kostnader~~POS=HEADCOMP

Hej i rundan, Jag vill köpa ett hyreshus och vill låna min rörelsefastighet som fastighetsregistret säkerhet. Det produceras två låneavtal med rekommendation av banken. Om fall upplupen ränta utgifter inom V + V? Jag har alltid utgått från att de ver

0
Views
0
Ccomments