B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-20

Bank konsult rekommenderar Heidelberg aktie och period; Vad tror du & quest;

Advertisement

min bank manager rekommenderar Heidelberg aktie - förutom bankens egna produkter. Han förväntar sig hög catch-up potential i lager, eftersom de har lidit för mycket under de senaste åren.

Vad tycker du om Heidelberg?

answers

Jag visste från skrivare och press tillverkarna inte vet varför jag bör investera där. Även om ekonomin blomstrar, är det inte går bra i Heidelberg.

Orsaker kan vara:

 • Kapacitet i sektorn, med kunder i bolaget
 • media alltid behöver mindre papper, därmed tryckning; allt går mot Internet
 • Strukturomvandlingen i branschen
 • kunder finns i Asien

Jag ser ingen hållbar framtid för presstillverkare. Övergången till Internet ger konsolideringstryck inom branschen. Behållningen konkurser, konkurrens samt sjunkande marginaler.

Låt det ut ett steg tillbaka!

Någon vänligen föreslå en investerare sådana enskilda aktier? Bankdirektören sålde några bank IHS, några värdelösa fonder med rejäl inträdesavgifter från kapitalbasen Klitsche och sedan pärlor (här vänligen konspiratorisk blinkning) av olika bestånd som naturligt missförstådda hopplös men nu snart besannas.

Detta är ganska vårdslöst. Perfekt match för dessa aktier senare, när de är i portföljen? Har någon sagt något om säkring med sätter eller Stop Loss varumärken? Har talat om när återigen kommer att säljas / behov?

Den körs utan också på det goda, gamla, inte längre fungerar "buy and hold" strategi där en per Stockpicking (förmodligen) hitta bra värden, som sedan ger bra inkomster över en längre period och har stigande priser. Långt därifrån!

Konsulten tillhör sparken.

Följ jag redan slutat. Jag trodde det skulle vara redan i konkurs.

Ifs redan vad som borde vara i området, då skulle jag hellre analysera Xerox. Företaget är uppenbarligen sedan längre stabil i vinstzonen regelbundet betalar en utdelning, är mycket stor (Börsvärde. 10 miljarder dollar) och som anges nedan bokfört värde.

Som borde veta detta. Tips ges i dag i själva verket redan gammal. Sanna tips kan ge endast en insider. Allt annat läser te utan djupare analys.
Lita därför ingen spets inte från din bank

Aktier representerar ett företag investering. Det ställa dig följande frågor innan de deltar.

 1. vilket företag?
 2. vilken tjänst som företaget erbjuder?
 3. Ledningen har fungerat bra?
 4. av potentialen i företaget?
 5. vilken marknadsandel bolaget har?
 6. hur mycket intäkter, kassaflöde och resultat?
 7. vilka mål företaget?
 8. dessa mål är realistiska och uppnåeliga?
 9. Hur är priset-tal?
 10. som är högt och lågt i lager?
 11. Vilka volatilitet har aktierna?

Dessa och tusentals andra frågor du bör veta innan han började ett företag. Om dessa fakta inte är kända, inte bör delta du ser ut.

Beståndet kostar inte bara 1:33 Euro.kursziel 01:05 Jag har läst. Hur fungerar en bankchef på en sådan rekommendation. Jag trodde att kanske inte aktivt rekommendera. titta gånger bindningen av Heidelberger Druck till handel på 65% och har en avkastning på cirka 20% betyg B-, som säger allt om kvaliteten, nämligen olycklig! Om du vill ha att investera i en så gott som öre lager, sedan ta men Commerzbank-aktien är noterad på 2, - Euro. Min bank manager har köpt 1,97 euro. Jag lämnar den ensam.

Related questions

Bank konsult rekommenderar mig Merck aktie - Pharma har alltid framtiden och komma; hittar spetsen ok & quest;

Min bank manager rådde mig att Merck aktie - sade han Pharmas är alltid bra. Jag skulle vilja vilja köpa några aktier på börsen, som är någorlunda säker. Vad tycker du om hans rekommendation. Som borde veta detta. Tips ges i dag i själva verket redan

Inse banker eget arbete som aktie substitut i hus finansiering till & quest;

Om kretsen av anhöriga olika hantverkare (takläggare, murare osv) känner igen banker sådana tjänster, som du annars måste betala så aktie substitut till? Byggare som funderar på att ta över en del av byggnaden har säkert hört talas om "muskel inteckn

Aktier och period; Behålla eller sälja & quest;

Jag köpte aktier i BMW och SAP tag sedan. Med både jag hättee redan gjort en hel del vinst om jag säljer dem. Vad gör experterna behålla eller sälja? Ökar DAX ytterligare? Jag fortsätter att vara optimistisk. DAX stiger i slutet av 6700 till 6800. BM

Säkerhet Bank of Scotland i naken och period; Skuldkris och grav; & quest;

god dag Jag har är enda par månader ett sparkonto med Bank of Scotland. Är också mycket zufireden tidigare. Jag fortsätter nu frågar mig hur säkert mina pengar i förhållande till den nuvarande euroskuldkrisen. Är detta också Bank of Scotland hotad? M

Aktier av Adidas och Puma & quest; Om båda Sport aktier och period; Låter det vettigt & quest; Kan dålig Välj & period;

Vad säger du att köpa aktier i Adidas och Puma? Jag vet båda är frank Sport aktier, även vet inte om det är vettigt att investera i samma division. Kan bestämma så illa. Tack för ditt råd. Jag tror att med frank aktier du aldrig kan göra något fel;).

Wirecard aktie och period; Din åsikt om & quest; Boarding & quest;

Jag söker efter en internet-tjockt papper och kom över Wirecard. Under de senaste krasch beståndet har drabbats av en bit, men mindre än miljön. Vad tror du? Ett köp för blandning? Wirecard är för liten och alltför flyktiga. Om Internet värde, så bor

Vad är egentligen att begå bank konsult & comma; när jag sålde aktier och strävan;

Vad är egentligen att begå bank konsult när han sålde mig aktier? Är det till sitt innehåll med den, eller han belönas med en premie? Vet du något mer om det? Slutföra dig bäst en depå hos en nätmäklare. E * Trade, etc. ING-Diba, eftersom avgifterna

Bank sålde mina aktier utan mig att informera och period; Är detta tillåtet & quest;

Vad kan jag göra om banken min lager just sålt (ca 2 år sedan), inte informera mig om det, och säger nu att aktierna är värdelösa? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Så återi

Bank konsult lås kort, radera DISPO

Hej Alla, Bank rådgivare min pojkvän har före två månader sin karta gesprerrt (han kan bara stå på maskiner pengar och ingenstans mer med kort lön) och dess disponibla 50 € (sinne du han förtjänar, men 1200 €) satt till 0,00 med påståendet att han ha

Sparda Bank West rekommenderar finansiella programvara StarMoney - rekommenderade & quest;

God morgon alla! Den Sparda Bank West rekommenderar för Internetbank en finansiell programvara som kallas StarMoney. Om det rekommenderade och exakt vad du behöver alls sådan programvara? Jag önskar er en trevlig söndag och säga "tack" till alla