B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-15

AXA värderingsman Jag måste själv betala och tid, och tid, varför & quest; & quest;

Advertisement

Hej!
är fortfarande chockad.
Jag haengengeblieben med en varm ruta på en bil. Sedan fanns det också en buckla och flera repor. Huruvida tidigare redan fanns jag vet inte. Ägaren har rapporterat skadorna på min försäkring. Den dåvarande uppdrag en expert. Den värderingsman kom sedan yttrandet. Genom hot box ingen skada gjordes ..
OK. Men nu kom försäkringen och vill att jag betalar avgifter för en expert på € 360. Och om jag inte betalar, skulle de vidta rättsliga åtgärder eftersom de tror att det är Versichungsbetrug ??? Är inte längre mycket nära ????

answers

som redan gesagt..ich inte vet om de modeller och repor var där redan. Och ja kan mycket väl vara att det kommer från lådan.

Jag förstår inte frågan!

Stå gånger clueless och oförsäkrade! Då skulle du också skicka (även betalas) rapport försöker avvärja skadan ...

I ditt fall, var det lite annorlunda - du har nämligen påstår sig ha orsakat skadan; Vad man inte varit möjligt från expert punkt. Således har du brutit mot skyldigheter efter händelsen och som garanteras i mitt ovan simulering MONTY.

Åh, och avslutar du kommer naturligtvis att i ett par dagar och sedan har ingen privat Haftfpflicht mer!

Related questions

Kan en permanent Transfer exakt säga & quest; Föredrar att betala i tid och komma; men inte för tidigt och period;

Är det möjligt varaktigheten av en överföring till exakt förutsäga? Jag skulle vilja betala i tid, men inte för tidigt, kan du berätta hur länge? Danke schon mal. Exakt man inte kan säga det. Om du gör internetbanker, bara boka tid Transfer. Bokninga

Bekräftelse att hyran betalas i tid - det finns en fordran på det & quest;

Jag behöver en form som jag har betalat hyran i tid. Min ägare tycker att detta är nonsens och vägrar. Har jag rätt till en sådan form? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Ingen

Arbeitsagentur pengar kan inte betala i tid

Jag har förra året, en förberedande yrkesutbildningsåtgärder vidtas när jag fick en månad € 290. I mitten av maj jag sedan slutade, men jag fortfarande få pengar i juni. Nu kom ett brev som jag fick 430 felaktigt och 6 juni måste överföra belopp på b

Måste betala försäkring direkt efter avslutad prestation & quest;

Måste faktiskt betalar alla princip försäkringsavtal när kontraktet är undertecknat? Måste betala som sjukförsäkring, om jag - en dag efter avslutad kontrakt - skulle ha en allvarlig olycka och aldrig skulle kunna arbeta igen? Eller sjukförsäkring om

Jag bor period i Ungern &; Men vill tillbaka och tid; Måste jag betala förhållningssätt till samtalet i sig & quest;

Hej! Sedan 2003 bor jag i Ungern, gifte här, har 2 barn och arbeta här. Men jag föredrar att återvända till Tyskland. Och min familj jag ta. Min make är att lära sig tyska, våra barn tyska. Vi vill inte flytta utan arbete. Men det är svårt att delta

Finns det någon anledning till uppsägning & comma; Om lönerna inte betalas i tid & quest;

Jag har hört att man har rätt att säga upp om en av arbetsgivaren av lönen har upprepade gånger sent. Är det rätt? Ja, det är faktiskt en anledning till uppsägning, eftersom som en anställd måste kunna lita på att få betalt regelbundet till driftskos

Måste Jugenamtsurkunde teach & comma; om underhållsbidrag betalas i tid & quest;

Min vän berättade att han betalar underhåll för sina två minderåriga barn i tid till hans separerade levande kvinna. Ändå de nyligen uppmanade hennes advokat att han måste gå till ungdomsHälsan för att där begå barnstöd och förmedla till dem, inom 2

Hur lång uthyraren måste ta din tid och komma; att betala kostnaderna för återlämnande av bil & quest;

Min vän tillbaka sin hyrda bil och eftersom det är mindre körda kilometer, såsom angivits, får han ur återförsäljaravtalet eller ersättning. I denna han är redo, eftersom han har återvänt bilen, en mycket lång tid. Hur länge återförsäljaravtalet får

Ladda upp en video underhåll måste betalas och tid, och tid, och tid;

Hej Alla, Jag ville veta wieveil måste betalas untehalt, ... med mig det är så att min vän från ett tidigare förhållande har en nästan 6 år gamla son. Barnet bor med sin mamma, so far so good. Men sedan ett år har vi ett gemensamt barn som bor i vårt

Hur mycket ska en pensionär att betala sociala period med en, 000 € per månad och tid; Jobb & quest;

Jag planerar ett jobb att acceptera tillägget väntas min pension. Min fråga är riktad mot tolkas som att den sociala tryggheten har en pensionär? För ett snabbt svar, tack jag Du måste betala endast den vanliga hälso- och Pflegeversicheurng. Avgifter

1
Views
0
Ccomments