B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-22

Avtal med internet telefon i en unitymedia butik

Advertisement

Nästa: Jag har en Internet-telefon helt överens om namnet på min flickvän. Jag har också undertecknat det, dock, etc utan deras tillstånd och utan vilken de deltog. Allt detta hände i en butik som många entreprenörer erbjuder. Om avtalet nu ogiltigt och är ett brott? (Certificate förfalskning)? kontraktet kan återigen återkallas? Tack på förhand.

answers

Har du någonsin hört talas om en representant utan makt? Hitta dig själv ibland Dr, Google är § 179 BGB, och ta del av förvåning att om din vän avtalet inte godkänns, själv stolt ägare av en telefon kontrakt med Unityschrottia alternativt du är skyldig skador. Och problem med polisen det gratis!

Ja, det är förfalskning
Kontraktet har inte kommit till villkor eftersom det inte undertecknas av kontraktsinnehavaren
Men säljaren är då kanske ett klagomål. Något du inte gör så bra, varför du gjorde något som utan samtycke av din vän ???

Related questions

Billiga Internet-telefon flatrate avgift utdrag & quest;

Hej, jag betalar i 1: a året budget € 19,90 månadsavgift schablon för Internet / Telefon. Från 2: a året 29,90 € skulle betalas månadsvis. Jag skulle vilja utvidga budgeten avgift på 1.Jahres. Fråga: någon har erfarenhet av den, kan du förhandla med

Brutna föräldrar & comma; om deras minderåriga son ett avtal över Internet ingår & quest;

En 11-årig ung man har etablerat på Internet hans far ett avtal på egen bekostnad. Entreprenören säger nu att han nu har stängt med fadern ett kontrakt. Han hävdade att föräldrarna ansvariga för sina barn. För Fadern borde ha förhindrat Internet och

Internet-telefon avgifter avdragsgill och period;

Det är oberoende och fungerar på nätet hemifrån. Arbetet kan faktiskt göras även från utlandet om bostaden är Tyskland fortfarande. Så länge du kan utan avbrott vistas utomlands? Kan jag dra av telefonavgiften och tillgång till Internet. Har telefon

Kan du ta ut dem och quest tre dagar efter ingåendet av ett avtal på Internet;

Eftersom jag har fyllt i fel ansökan, ser min telefon leverantör på mig som en ny kund och kräver (som en gammal leverantör) valutaväxling avgift. kontrakterade för tre dagar sedan. Kan jag frånträda avtalet inom en viss tid utan några nackdelar? Vil

Frågor om den nya konsumentlagstiftningen bezügl & period; Internet LPAR vid Moving &; TKG §46 & rpar;

Hej! Vi flyttar till en annan lägenhet i samma hus och är för närvarande använder en kabeloperatör för Internet + telefon och trodde det skulle vara ett steg utan ny minsta kontraktstiden för de nya konsumenträttigheter möjligt. Men vår leverantör sä

Paysafecard- du behöver något & comma; Om du gillar internet köper och komma; Jag var nedgången

hab men har aldrig hört talas om ett sådant kort, som är en ny trend för ökad säkerhet vid internet att köpa? Använder du något? Den Paysafe är ett "kreditkort" som du kan betala på internet. De finns i graderingar 10 EUR, EUR 25, 50 EUR eller 1

Telefon Adapter ingår inte i Unity Media - betala mindre & quest;

Jag har avslutat ett komplett paket för internet, telefon och fjärrseende på Unitymedia. I leveransen men tydligen saknar telefonadaptern, faktiskt i lieferumfantg borde vara där. Nu kan jag inte ringa bara en gång. Har jag den kompletta avgifter för

Får jag presentera mig till butiker och sälja gamla saker och på loppmarknad och strävan, och period; situationen & quest rättigheter;

Jag vill sälja mina gamla hushålls (gamla saker) men inte Flohmarkt NEN eller internet. Jag vill presentera butiker (stormarknader) .Of naturligtvis samhörighet med deras. Hur är det lagligt jag måste kontrollera lön, även underteckna ett kommersiell

Hur mycket pengar är tillgänglig för mig till Life & comma, efter avdrag för underhållsbidrag & comma, Rent & comma, GEZ & comma, Tel & period, Internet & comma, försäkring och period;

Hur mycket pengar är för mig en månad när lönen underhåll dras tillbaka, sedan mtl.bleiben mig runt 950 €, jag måste betalas dem hyra, GEZ, försäkring och telefonen ännu? Kan du ansöka om ytterligare tjänster där, så mig ett värdigt liv garanteras? E

Är det lagligt & comma; att termen förlängs automatiskt när du flyttar Internet kontrakt

Jag flyttar och jag kan avbryta min Internet avtalet endast under ett halvår, jag skulle flytta honom. Leverantören säger nu att präglas löptiden förlängs med ett år. Är han får göra det, om jag inte kommer överens? Internet är fullt av sådana fall,

0
Views
0
Ccomments