B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

hyresgäster uppsägning varsel hyr uppsägningsrätt uppsägning & plus; hyresgäst 2012-02-05

Avskedande som hyresgäst

Advertisement

God dag,
min nuvarande livssituation är som följer:
3 år sedan flyttade jag in som en inneboende med min morbror i ett rum. Lägenheten ligger i ett hus i en totalt 3 parter är bosatta. På den tiden var min morbror och den som hyr lägenheten bland oss, enligt hyra med ägarna, de viktigaste hyresgästen i hela huset. förstått Tyvärr damen och jag hade ingen tid alls och det fanns redan flera gånger för att vräkning hot, trakasserier och andra förolämpar henne och även min del. Kvinnan har nu, min farbror och låta mig undertecknat detta år utan huset hyresavtalet ensam i huset ägare och är nu den enda huvud hyresgästen. Men det har underförstått väntar fortfarande hyresbetalningarna av min farbror och mig till sitt konto och därmed nya hyres (vi är nu deras inneboende) accepteras. I början av augusti hade jag en annan anfall lista (icke-registrerade eller på annat sätt) av deras sista rauszuwerfen i brevlådan med kommandot till min farbror mig. Men eftersom det är så gott som vår hyresvärd, är det enda som har rätt. Det finns inga skriftliga hyresavtal mellan henne och oss.

Nu till min fråga:
Jag har nu äntligen före start, eftersom jag med min flickvän hittade en lägenhet och jag har inte tröttnat på stress. Tyvärr kommer vi antagligen att gå med kort varsel, så jag naturligtvis inte vill följa en lagstadgad uppsägningstid om 3 månader på sin höjd, annars kopiera kostnader framöver på grund av mig. Vilka alternativ har jag för att tillåta det? Kan jag ha henne med rekommenderad en uppsägning med kort Ausziehdatum inträffar, som då eventuellt tecken? Måste jag ge skäl eller tillräckligt rent rättslig sin signatur, efter överenskommelse båda sidor? Vilken information jag fick brevet insats?

UER en kvalificerad svar skulle jag bli mycket glad!

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om en kvalificerad fråga jag också flera gånger.

Om jag sammanfatta de gånger med mina ord, då är eller var en skriftligt hyresavtal mellan morbror och husägare. Det finns ingen hyresavtal mellan morbror och dam. Det är oklart om du står i en hyresrätt till henne, även om farbror och du hyr råd (antingen individuellt eller farbror för båda?). De facto kunde de 11 hyresbetalningar sedan början av 2012 av er (som exakt?) Konstruera dem som en underförstådd lease övergång, dock med risk för att husägare vill retroaktivt ha dig som hyr plötsligt, till exempel om damen huset hyran är inte längre (helt) gör. Låt oss anta att den ursprungliga hyresavtalet överförs till Dame de facto, så är det klart att man i hyresavtalet spelar någon roll, inklusive detta avtal kan inte sluta. Din morbror kommer sannolikt att fortsätta att bo där (även om du av "vi måste flytta ..." skrift) och därefter (fortfarande) bär hela hyra betalning.

Du har damen skriva något. Din farbror berättar dock - vänligen skriva - för den årliga elräkning med att du klädde på DD.MM.ÅÅÅÅ och därmed - när objektivt nödvändig - antalet personer är proportionellt justera fakturering.

Så får du bara komma överens med din morbror, skingra rummet snyggt och understryka, du vänlig adjö till honom och försäkra honom om att du naturligtvis ta på pro-rata ägandekostnad.

Related questions

Hyresgäst Förkortad oberoende befraktning - Anledning till avskedande

Jag behöver lite information till en hyresrätt fråga. Det skulle vara trevligt om någon kunde svara mig. Antag att en hyresgäst förkortas oberoende hyran eftersom han hävdar att det finns ett fel, kan du då säga som ägaren en uppsägning? De brister s

Hur kan man lättast bli av med en hyresgäst

Hej! Jag har ett problem med min hyresgäst under en längre tid. Det i sin tur framför många överträdelser. såsom 1. långvarig störning av hem fred! Andra SuperBowlAds har klagat upprepade gånger så med mig. Också skriva. 2. Den kommer med sin skyldig

Trädgården är en hyresgäst och alla andra få de kostnader som införts & quest; & quest; & quest;

Vårt hus består av 12 hyresgäster. Hyresgästen på bottenvåningen har en stor tomt med terrass. På tomten gränsar häcken mot gatan. Att säkringen måste trimmas regelbundet är klart att kostnaden för trädgårdsarbete tilldelas alla hyresgäster i extra k

Vad gör en uppsagda hyresgäster och komma; om han inte hittar en port hyresavtal & quest;

Min hyresgäst är mycket svårt och i vissa saker som han har en märklig inställning. Med inställningen lämnar knappast en annan ägare, så att det riskerar att finna något samband hyra lägenhet. Vad ska han göra om hyrestiden närmar sig och han har for

Andra hyresgäster rättigheter mellan sovsal och privat boende & quest;

Jag har hört att de rättigheter hyresgästerna är annorlunda om du bor i en sovsal eller om du bor privat. Är det sant? Och varför är det, och hur är det annorlunda då? Varför kan det bero på att någon sovsal färre rättigheter än någon privatliv. Hyre

Kan hyresgäst hemförsäkring själva hyresgästen användning & quest;

Hallo.Ich letar efter en lägenhet för ett par månader och nu är redan hittat den. Jag kunde flytta in med någon som inneboende som går utomlands zeiweise. Kan jag använda sin hemförsäkring om jag flyttar med mina egna saker? Så mina saker skulle vara

Kan tilldelas kostnader för en Mietverlustversicherung till hyresgäster & quest;

Är det lagligt om hyresvärden ger kostnader för Mietverlustversicherung till hyresgäster eller kanske inte är så kostnaden för att ha fast dessa kostnader? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.

Därför uppmanar fastighetsinvesterare på utflyttningen av hyresgäster och sökande;

Jag ser på TV oftare "Horrorgschichten" av finansiella investerare som köper fastigheter lager såsom städer och sedan lägga hyresgäster vid dörren. Varför gör de det? Utan hyresgäster någon hyra och därför ingen retur? Jag förstår inte. Snabbare

Hyresgäster i förvar och komma; hyresvärden har därmed en särskild rätt & quest;

En kollega till mig, en hyrd bostad, nu hans hyresgäst är dåraktigt greps u. Är min. Inte längre komma ut ur fängelset 6 månader. Har han därmed en särskild rätt som hyresvärd, hyra flyter nu därmed också ingen-vad mina kollegor ett stort finansiellt

Hur lång tid tar en hyresgäst tid ordning baserad energi och komma; Om ingen betalning ges & quest;

Hur lång tid tar en hyresgäst tidsordning baserad på merkostnader, om ingen betalning ges till mottagandet av hyresvärden? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de löptid Hyresgästen

0
Views
0
Ccomments