B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-31

avregistrerar jag mig från SGD & comma; om jag hyr min lägenhet och gå till utlandet & quest;

Advertisement

Internet-anslutningen väntas ligga kvar på mitt namn

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Betala är som innehar en anordning för att ta emot. Dvs. Vem är ägare av radio, TV eller dator, som måste registrera och betala, oavsett om han är lägenheten ägare, hyresgäster eller underhyresgäster. Och om du tar dina enheter och bara fortsätter ombordstigning terminalen på din räkning, så tror jag att du kan enkelt avregistrera GEZ. Om Internet-anslutningen används sedan av den hyresgäst med sin egen dator, då detta är ensam ansvarig för betalningen av avgifterna. Hela frågan togs upp, men bara om du går under en längre tid utomlands för en eller två månader jag skulle göra något och slå hyran.

Till ägaren av enheten. Låter du den i lägenheten fortfarande håller DU innan enheten. Därför du också måste betala GEZ avgifter!

tecken av dig. hyresgästen bör underteckna själv. när du kommer tillbaka och vill inte ha en TV Mahr, måste du inte skriva. Jag försökte min logg, men inte acceptera det. Jag har sedan början av året seh ingen TV och jag inte betala mer, jag måste denna thug ändå

Du bor hyresgäst av lägenheten och anslutningen körs på din räkning. Då kommer du antagligen att betala. Jag skulle så överens om att GEZ är sluttande med hyran.

Om hyresgästen tv vill då måste han betala för det. detta måste du luta om hyran.
om han vill ingen tv, du prata med ägaren som den anslutningen till lägenheten "hattar" borde.

med oss ​​som skulle vara möjligt en enda krets för varje lägenhet.
Även DU hyresgäster bo bör du inte nödvändigtvis GEZ bezahlen.nur kontrollera med under pus TIDIGARE och några.

Related questions

Måste jag betala GEZ & comma; Om jag i drift lägenhet och sol, vaktmästare levande & quest;

Ett leasingavtal är ett hyran med tillägget att medföra några extra kostnader. Vem ska betala GEZ? Hyresgästen eller ägare av företaget som tillhandahåller lägenheten. De extra kostnaderna för en platt definieras av BetriebskostenVO. Budgeten lämnas

Om jag min systerdotter en lägenhet ge & comma; måste senare hyra och period; mitt hem kostnader betalas & quest;

Kan min systerdotter genom en donation kan möjligen werden- underhåll betalt för mig senare till avtal reglera deras fördel? Eller snarare inte överförts under sin livstid? Din systerdotter kan inte vara anhöriga, om det handlar om din vård hem ....

Reklam kostnader & comma; Avskrivningar på hyra en & LPAR, första och rpar; bostadsrätt & quest;

Jag vill köpa en lägenhet, använder detta bara sig själv och sedan (4-8 år) kan hyras. (Jag vet, är det bättre att först hyra, men det är inte alternativet ..) Kan jag då dra av räntekostnader? Vad om Renovierung- eller saneringskostnader? (I höst, m

Kan hyresvärden höja hyran & comma; när jag sover då och då med min kompis & quest;

Ägaren av min vän frågade honom plötsligt 60 Euro mer hyra eftersom jag bor nu och då på honom. Jag har även försökt att prata med honom, men han var inte riktigt mycket insikt. Han sade till mig att jag var en hyresgäst eftersom besökare skulle slut

Bröllop mottagning till catering bokade & comma; men händelse värd av andra företag och komma; nu & quest;

Min steg-dotter har gift gift i helgen. Hon hade varit 5 månader tidigare uppdrag catering företag att ta hand om inredning, mat u. Drink. Ett avtal har naturligtvis gjort och tjänsten var inte positivt. Vid firandet var dock snabbt att inse att inte

Vad gör jag in som inkomst - Frivilliga vers och period; vid TK - till & komma; om jag nu - utan unemployable och period; & comma; inte arbetslös - från intäkterna från en Immoblie säljs levande & quest;

Jag skulle förmodligen behöva skriva mer i detalj. Naturligtvis är det att kallas "hyresgäst". Var mycket sjuk, stationär ett år sedan, då bör ta en paus på läkare, som inte var möjligt eftersom jag hade ansvaret för mina föräldrar och familjepr

Hur mycket föräldrapenning du får & comma; Om du är egenföretagare och en oregelbunden inkomst har & quest;

Dotter till min vän är gravid. Hon är oberoende och har en oregelbunden inkomst. Hur vet de hur mycket pengar föräldrar det förtjänar? Från balansräkningarna, eller Einahme Überschussrecnungen medianinkomsten för de senaste 12 månaderna beräknas (som

När kan jag ansöka om pension & comma; och hur högt de kan misslyckas och komma; kredit & quest min BG-pension;

Jag är 60 och 50% SB sedan 1974 av BU fick en pension på BG och en 50% EMR, 10 år inte längre köpa Kan. Dessa två pensioner tillsammans uppgå till cirka 800 €. Jag arbetade cirka 30 år kvalifikationer och omskolning gjort möts sedan ca 35 år. En fråg

Bauservice Salzburg & comma; är nu representerade i Salzburg och inte bara Tyskland & quest;

Maila till adressen för min ansökan? du förtjänar i Österrike mer än i Tyskland? Den Bauservice Salzburg själv vet jag inte nu, men jag har du lagt till en länk från Salzburg konstruktioner. På grund av meriter, jag tror det, tjänar som en i Österrik

Främja möjligt & comma; om pension trots vårdnivån inte är tillräckligt för Altenheim & quest;

Vänner av mina egna föräldrar är i ett dilemma och söker råd. Kvinnan har nyligen flyttat till ett vårdhem för att hon är i behov av vård. Mannen är fortfarande bor hemma. Kvinnan har delats in i en vårdnivå (tyvärr jag inte vet exakt där), men gemen

1
Views
0
Ccomments