B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Inland Revenue Tax frilans Commercial Revenue & plus; Företag 2017-03-20

Avgifter i en frilans kapacitet

Advertisement

Hej alla!

Jag har för avsikt att arbeta frilans inom hälsosektorn.
Jag är sjuksköterska och sätta mina färdigheter för Betreuungen inom det medicinska området. För detta ber jag min klient en faktura för min tjänst som tillhandahålls (service / underhåll).

Jag har detta redan registrerat ett företag (Medical Services).

Oklart för mig nu är vad jag kommer jag att ge mina kunder fakturerats skattekontoret måste lägga undan från mängden. Vad är skatten här exakt?

Tack på förhand för ditt svar !!!!

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om dina intäkter UDN kostnader du måste föra register, eller ferigen en kassaöverskott konto åtminstone efter utgången av året.

På inkomstskatter ska betalas.

En fast% ränta can'nennen du nciht, eftersom vi har en progressiv skatteskala. med stigande inkomster ökar inte bara skatten utan även ger% skattesatsen.

gånger som en grov lienie, med 20.000, - vinst 2.000, - kontroll, men eventuella merkostnader € någonsin 25 cent skatt.

Related questions

Andra hem och matpaket i en frilans kapacitet

Jag kommer att göra mig frilansande oberoende av oktober. Min nuvarande arbetsgivare är för mig ca 40-50% kapacitetsutnyttjande (ca 8-10 dagar per månad). Tidigare hade jag ett andra hem på arbetsplatsen. Kan jag hålla detta andra hem och bosätta sig

hemmakontor i en frilans kapacitet

Jag är frilansare och gjorde i min Steuererkl.2010 kostar AZ hävdade. FA skriver till mig nu "På grund av Jahressrteuergesetzes 1996 häusl.AZ kan redovisas endast på begränsade villkor. Se dina dokument är inte klart om / eller i vilken utsträckning

Avdrag för kostnader i en frilans kapacitet i inkomstskattelagen

Hej, jag en gång om möjligheterna att avdrag för kostnader i inkomstskattelagen. Så antar någon har ett jobb som chef för en sport kurs. Han får ett totalt arvode om 900 euro år 2010. Detta är sannerligen under ersättning av 2100 euro, så skatter beh

En student måste skatt på frilansuppdrag & quest;

Eftersom det styrs när en utövar en elev av ett yrke? Ska vi då beskattas eller finns det en inkomst gräns upp till vilken du kan tjäna skattefria? Som student kan du anta att du inte betalar skatt upp till ett belopp av 11-12000 euro måste om du trä

Prenup endast Versorgungsausgleich notarie nödvändigt & quest;

Hej! min fästmö och jag vill innan vårt bröllop för att ordna en försörjningsbalansen, eftersom jag mer än de förtjänar och vi "plan" barn. etc. Ytterligare bestämmelser om civilstånd (§1409 BGB) bör inte tas. Behöver vi detta också en notarie?

Perquisite som Schüler & quest;

Hej, jag är 18 år gammal och fortfarande gå i skolan. För mig något dazuzuverdienen jag leta efter på internet allt mindre uppgifter som går mot 3D-design. Eftersom jag är inte säker på hur det går utan vidare eller om det bara går så jag ville fråga

Vad du har i skatte not & comma; om Nebentaetigkeit mot ersättning, avbryter & quest;

Jag arbetar, men jag fick bara ett erbjudande om att utöva dessutom en Nebentaetigkeit mot ersättning. Vad har jag att tänka på grund av skatten? Jag var gesagrt, att det kan finnas problem utan mig förklara exakt vad som menas? Vit kanske någon? Sna

Hur ska man bäst för kommande skattebetalningar gör avsättningar & quest;

När man arbetar på frilans kapacitet som student, så man får pengarna brutto, men måste ändå betala din skatt för detta Zuverdienste en gång om året. Hur kan man först bestämma exakt hur mycket kommer det att bli och hur man tar hand innan det bästa

hur många småföretagare ge sitt Überschussrechnung till regeringen & quest;

Jag är 17 och vill ha en handelsregistret (för att jag behöver mer bekräftelse från förmynderskap Court). Jag är för närvarande inte fungerar och att få någon inkomst och därför måste göra en självdeklaration. En förändring som om jag kör ett litet f

Bin i studenttakten för privata sjukförsäkringar & comma; är avgifter ett problem & quest;

Jag är i studenttakten privata sjukförsäkringar (HUK Coburg) försäkrade betala eftersom små avgifter. Är min ökande löner (konserter) ett problem här? I fly ut ur kollektivet? Innan jag klargöra att med försäkringsbolaget, skulle jag ha som råd från