B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-30

Avgifter för kontoöverföring inom Luxemburg

Advertisement

intresserad om och till vilken kostnad (belopp) uppstått oss inträde överföring från bank till bank i Luxemburg. Tack för angivna svar.

answers

Detta kan ge dig bara prislista leverera och den mottagande banken beantwoten som tenderar acceptans är förgäves. Den levere men kräver något och hur mycket som finns i prislistan.

Berätta om vilka banker är inblandade och vi ser själv en gång efter.

Related questions

Är banker för kontot stängning ut en avgift & quest;

Min flickvän Alexandra har upplösts kontot på sin bank, eftersom de får ett gratis konto på en annan bank. För detta har banken begärt en avgift på 10 euro. Kontot har inte bara löst gånger. Kan de banker som? Snabb och billig hjälp för din skattefrå

Självdeklaration -> & semi; Kontohantering avgifter och komma; Arztkosen & comma; Pension & period; HJÄLP & exkl; & exkl;

Jag vet tyvärr inte så bra och har därför några frågor. REDOVISNINGS AVGIFTER: Jag betalar för min månatliga paycheque 6,90 €. Paketet erkänner skattekontoret så i 16 €. Om 82,80 € accepteras om jag, de månatliga individuella dokument med att present

Jag är en arkitekt och LPAR, kontor & plus; bosatt i D & rpar; & comma; har tillsyn för AG, med huvudkontor i D för ett byggprojekt i L över & comma; där jag avgift inkomstskatt & quest;

Som frilans arkitekt med kontor u. Bor i Tyskland jag tog över övervakningen av ett företag baserat i Tyskland, för ett objekt som är etablerat i Luxemburg. Min arvodesräkningar jag sätta mina klienter i Tyskland, med den luxemburgska momssats. I vil

Var kan jag hitta en avgifter kalkylator & comma; i vilken alla länder listas & quest;

Det finns avgifter kalkylator där nästan alla länder är listade. Endast land Irak, har jag inte hittat någonstans. Finns det något annat någonstans visar var man kan hitta den? JA! Det finns 2013 endast bindande lista av de tyska skattemyndigheterna:

Deklarationer: Om någon bär strävan kommersiella eBay avgifter a &;

Var att betala de kommersiella eBay avgifter i en deklaration? Jag läste att ett syfte - eftersom eBay sitter i Luxemburg - kommer att få betala skatt på de avgifter: http: //www.haufe.de/finance/steuern-finanzen/ebay-gebuehrenrechnung-von-ebay-als .

Girozentrale Luxemburg Deka - vilket innebär en ökad risk & quest;

Mir är en andra fråga till Deka Vermögenskonzept sjunkna balans, som jag läste reklambroschyr. För vad det står på grund av "Deka tyska Girozentrale Luxemburg". Ska vi förvänta sig en högre risk om sätet är inte i Tyskland? Eller är det inte det

Avgifter för Verrechnungsscheck Barclays Bank

Jag ville fråga om någon kan ge mig information om de avgifter en korsad check av Barclays Bank från Frankrike till Luxemburg. Prispolitik för avveckling av marknadscheckbetalningar är någon bank annars kan -den svara ingen här. Din bank i Luxemburg

Det handlar om tjänster via Internet-plattform med avgifter - hur gör jag sätta kunden räkningen & quest;

För kunder som får jag förmedlas via en Internet-plattform, jag leder tjänster (främst översättningar). Plattformen får en provision för varje order. När jag skriver en faktura för kunden, vilket belopp jag måste sätta på räkningen, med eller utan av

Kan GEZ avgifter utsätts & quest;

För mig, plötsligt möjlighet har öppnat upp i 6 månader att åka utomlands under mina studier. Kan jag under denna tid exponera betalning av GEZ avgifter, eller måste jag bort mig och sedan logga in igen? Du måste registrera på GEZ avbeställa u. Stann

Kan en hyresvärd ut en avgift för ett kök & quest;

En kollega är bara letar efter en lägenhet och frågade mig om jag vet. Han har en lägenhet ansåg att han gillar. Köket är redan inne. Men i stället, att köket har hyrt, vill ha en övergång till hyresvärden. Han sade att han kunde köket sedan Ja sälja

0
Views
0
Ccomments