B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-31

Avgift på änkepension i deklarationen konto quest;

Advertisement

Hej Alla,

Jag sitter vid deklarationen av min far och vet inte riktigt hur jag får på.

Min mamma gick bort i slutet av augusti 2015. Min far avser eftersom stora änkepension. Han har fått flera dagar i augusti till slutet av November 2015 Tillägg (från avgiftsperioder) i mängden X euro.

Jag läste i komplexet: "Pensionsåldern sammanfaller med inkomster på pension men i slutet av den tredje kalendermånaden efter den månad då maken är avliden, inte räkna inkomster.".

Förstår jag rätt att denna extra betalning inte skall ingå i deklarationen, eftersom de inte skall intäkts? Från anläggningen, ser jag att beloppet X är redan netto. Måste jag fortfarande att ange pensionen, omvårdnadsavgifter och tillskott av sjukförsäkringsföretag med? Eller räknas inte detta även för inkomster som?

För December 2015 mig saken är klar. Det är bara från 08/15 till 11/15.

Jag hoppas att ni förstår min oro :) och kan hjälpa mig. Ingen sådan en lätt uppgift.

Tack på förhand.

answers

I pension men fram till slutet av den tredje kalendermånaden efter den månad då maken är avliden, inte räkna intäkter ".

Som nciht skatter, men bara det faktum att en inkomst inte räknas pensionen. Så en inkomst inte resulterar i samma period till en minskning av pensionen.

Med kontroll har det ingenting att göra. Pensionen alltså in i "R" i systemet.

Related questions

Hur skall ett stipendium i deklarationen konto quest;

Hur bör vi överväga ett bidrag i deklarationen? Måste ett stipendium som inte är från förbundsministeriet för utbildning, beakta sina deklarationer något annorlunda? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. B

Resekostnader i deklarationen konto quest;

Resekostnader kan ändå anses i deklarationen som ett företag bekostnad Jag tar bilen till jobbet och hemma (17 km långt, 17 km retur) hur mycket kan jag gå in som resekostnader nu? Detta kallas resekostnader! http: //www.bwr-media.de/themen/steuern/k

Behöver glasögon för att arbeta & comma; i deklarationen konto quest;

Hej! för mitt arbete på datorn behöver nya glasögon. Eftersom jag har en hög Dioptrinzahl, som också är mycket dyr, eftersom glasen måste slipas. Skådespelet är förmodligen kostar mer än 300 € i slutet. Någon som vet om jag kan bosätta sig i kontroll

Kan kostnader för frivilliga aktiviteter i deklarationen konto quest;

Eller inkludera dessa kostnader under "privat nöjes" u. Ta ingen nytta skatt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ja, om man gör frivilligt arbete som borde ha betalats o

Avgift för beslagtagna konto & quest;

Här med mig Gabs ett missförstånd med skatteverket, så har jag direkt grep konto. De är riktigt snabb. För min bank skulle nu 10 Eur avgift från mig för det arbete som de hade med mig. Är det okej? Den federala domstolen fastslog att bankavgifter för

Praxis avgifter som särskilda kostnader i deklarationen listan & quest;

God kväll. Praxis avgifter var men - om alls - alltid anges endast som extraordinära kostnader i deklarationen. Är det sant att du kan göra det så särskilda kostnader? Eller den här informationen är felaktig? Tack på förhand Snabb och billig hjälp fö

Om bankerna tar ut avgifter och komma; om du kan ställa in kvarstad skydd konto quest;

Om du kan ställa in en kvarstad skydd konto, kan bankerna ta ut avgifter? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Bankerna kan för att inrätta ett nytt konto också införa en P-kon

Om kostnaden för att skapa deklarationen konto skatt & quest;

Kostnaderna är ja för att skapa deklarationen gällde även i olika former. Vare sig det är indirekta kostnader i form av tid eller ansträngning eller direkta kostnader som zuhilfe locka en skatterådgivare eller liknande. Om dessa kostnader faktiskt på

Extra avgift för anfallsskydd konto quest;

Min bank vill ha en månadsavgift på 25,00 euro för förvaltningen av ett anfallsskydd konto. Är detta tillåtet? Hittills har jag betala € 7,50 per månad. Banken tillskriver detta till de ökade kostnaderna för den pågående övervakningen av kontot bearb

Om det i platt skatt även order avgifter konto & quest;

Om det i platt skatt och order avgifter, vilket innebär att kostnaden för köp och försäljning av värdepapper, anses? Det kan ändå vara att medan förstärkningen är det, men när man tänker på depåavgifter, ingen verklig vinst kvar. Snabb och billig hjä

Wieivel får ett år kontoutdrag avgift anledning till lån konto quest;

Är en avgift för den årliga kontoutdrag 8 euro för mycket? Exakt noll euro. http://www.vz-nrw.de/Gebuehrendschungel-Welche-Bankentgelte-unzulaessig-sind-1 Emellertid kan banken kräva porto när extrakten levereras per post och inte på elektronisk väg.