B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-10

Avgift för identitetskort och pass - bevis pick & quest; Om avgift på mina skatter och strävan;

Advertisement

grade snyggt tillhörigheter mottagande av avgifts identitetskort och fann passet var ganska dyr, personalkostnader 28,80 euro och 59,00 euro pass. Ska jag ta bort dokument, kan jag lämna räkningen på skatten på Skatteverket Jag då och då på affärer utomlands (mässor), annars skulle jag ha sparat mig dyra pass. Ser fram emot att svara. Tack.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om du kan upprätta en direkt anslutning som du har ID som krävs specifikt för professionella ändamål, särskilt en affärsresa, kan FA erkänna det.

Jag känner bara ett fall: en bekant hade ett pass, hade kort till Asien och kräver uttrycka en ny, biometriska pass. Kostnaderna har redovisats i hans (pro rata).

Annars privata nöjes. ID och pass behövs vardera för privat bruk.

Så Dinos, avgifterna för identitetskort och pass måste betala, jag är rädd att du inte kan göra när det gäller skatter, som var och en uppfyller bara någon. Och alla går på semester (särskilt utanför Europa) behöver bara NEN pass, som de säger, dessa är vanliga levnadskostnader.

Såvitt jag vet att detta inte är möjligt för ett ID-kort, eftersom du också privata behov. Om du behöver ditt pass professionellt, kan du ange det i deklarationen.

När du behöver först passet i samband med en arbetsrelaterade resa utomlands, gör det.

Svaret är faktiskt stulen!

http: //www.finanzfrage.net/frage/kann-man-die-kosten-fuer-den-reisepass-von-der -...

Skulle inte säga mer.

Related questions

Hur man gör en frivillig utlämnande & comma; Mässor och period; Skatt & quest; När man har kringgått skatter och strävan;

Hur man gör en frivillig avslöjande, med respekt. Moms? När man har undanhållits skatt? -Om Du som tyska fonder investerar i andra länder där man måste betala skatt på kapitalvinster? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifi

Kan min pension öka problem med skattemyndigheten gör & quest; då måste jag betala skatter och strävan;

Vad sägs om det för pension ökar? Gibts problem med skattemyndigheten? då blommar min skatt på min pension? En skattefria fram till pensioneringen kan beskattas av ökningar. Året pensions början anger hur stor del av pensionen beskattas. Detta är en

Bin på självdeklaration & comma; kan jag fixa staden avgifter på identitetskort och pass & quest;

Jag är bara på min deklaration och ber mig där jag kan skicka den laddar staden för mitt identitetskort och pass? Har du några råd till mig? Tack. Det finns bara två sätt på vilka sådana frågor kan alls erkända: reklam~~POS=TRUNC kostnader~~POS=HEADC

Fråga om spekulationer vinstmedel ETW inköpspriset plus & period; Notarie avgifter u & period; Skatter eller utan & quest;

Exempel: Har för ETW 46.000 euro betalats. Vid notarie avgifter u. Skatter 4000 euro tillsattes. Så totalt 50.000 euro. Den spekulation period har ännu inte löpt ut. Jag vill sälja lägenheten för 50.000 euro. Vilket belopp kommer att bli kredite skat

Behöver du ett identitetskort eller pass är tillräcklig a & quest;

Med passet jag har fler alternativ, eller hur? Är det nödvändigt alls för ett pass? Det finns tillfällen (z. B. konto öppning) där din hemadress måste påvisas. innehöll nciht passet. Då måste du också utföra en registreringsbevis med dig. På grund av

Vad är allt detta utan bevis självrisk & quest;

Hej! Det finns fasta belopp som kan deponeras utan bevis? Hittills har jag vet bara reklam avgift på 920 euro, donationer av 50 euro och kontohantering avgifter på 16 euro per kvartal. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certif

Påminnelse efter 2 & comma, 5 år- e trafikutveckling och komma; kontot redan betalats men bevis saknas & quest;

Jag nu fått en påminnelse efter 2,5 år. Jag gick genast till RG och hittade en e-postadress till leverantören, med kommentaren att jag skulle betala den utestående skatt. Detta gjorde jag också då, i jan 2009. Nu fick jag först en påminnelse för RG-b

Avgifter chock trots skatte Boom & quest; Vilka avgifter skall höjas med städer och strävan;

Här läste jag att trots god driftsekonomi och Steuerbomm avgifter ska ökas och att få en chock avgifter på medborgare. http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/0,1518,723844,00.html Vad avgifter ökas med städerna? Snabb och billig hjälp för din skat

Nuvarande sysselsättning och komma; Hur gör jag med skatter och strävan; Andra Lohnsteuerkarte pick & quest;

När det gäller att köra med skatter på en korttidsanställning? Jag behöver som andra skattekort? Eller gör irgendie med beskattning schablon? Tack så mycket. FYI: har en normal dag jobb på heltid och vill ha något att tjäna (för semester och liknande

Child Support återbetalning och exkl; Rich ansökan bevis från & quest;

Hej, hotar det stora problem. Jag gjorde inte det förra året i den 12: e graden av den sjätte formen. Nu har jag ett helt år inte gjort något (utom från 01.01.2012 400 € -Nebenjob) Men för den tid min far fick stöd barn till ett belopp av 184 € per m