B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring PKV annullering privata sjukförsäkringar uppsägning och plus; PKV 2013-03-09

Avbokning accepteras inte och komma; Vad nu och quest;

Advertisement

Hej, jag har fått en ökning av bidragen till min privata sjukförsäkringar förra året. Detta var femte gången i rad. Så jag skrev ett nytt kontrakt i december och avslutar min gamla deadline. Först måste du skicka meddelandet å andra sidan upptäckten av den nya försäkringsgivaren. Den gamla försäkringsbolag säger nu att han har mottagit meddelandet, men inga bevis. Jag har skickats dit i ett brev genom att anmäla det. Nu skulle inte acceptera uppsägning. Som vi bevisa innehållet i ett brev eller hur man upptäcker vad som fanns i brevet? Bevis är daterad 11.12.2009 och 18/12. Jag har skickat meddelandet, vilket är ologiskt att jag borde ha skickas inte !!!!!!!!! Kan jmd mig. Hjälp hur man beter sig nu ?????? Teoretiskt skulle de alltid säga att du har fått bara en sida - metoden har !!!!!!!! Vad ska jag göra nu?

answers

Detta är fallet för en advokat om det behövs.

Jag skulle förbli fast, bidraget från den gamla kassan avbryta, det nya kontraktet användning kan stämma mig UDN.

Då försäkrar under ed, var de två in tillsammans.

Om den gamla försäkringsgivaren har bekräftat uppsägning och det "bara" om att upptäcka en ny försäkring, sedan skicka den till bara en gång.

Detta bevis är endast nödvändigt att vi i D en Krankenversicherungs har plikt i dag, men för lagligheten av meddelandet han har bara en gång ingen speciell betydelse.

  • skicka bevis igen och eftersom det tyder på att detta är den andra bekräftelse på att du skickar,
  • stoppa alla betalningar till den gamla försäkringsgivaren,
  • betala det nya bidraget och
  • vänta och se vad som händer.

Reflektera över ditt beslut och stanna med det gamla samhället !!

Related questions

Företaget vägrar att garantera att acceptera & comma; Det är därför en ombudsman & quest;

Hej, jag har problem att tillverkaren vägrar att acceptera garantin. Enligt hans uppfattning, olämplig användning var orsaken till skadan. Enligt min mening, dålig kvalitet. Det hela är super irriterande, men jag har beslutat att inte dra något för e

Företag vill acceptera kreditkort som betalningsmetod - där måste begäras & quest;

Om ett litet företag vill acceptera som betalning kreditkort som måste sedan beantrag? Även i banken? Sedan är det bara titta här: http://www.omc.net/de/Hosting/Zahlung.htm Men detta är bara ett företag med flera som erbjuder sådana insamlingssystem.

Ska vi helt enkelt acceptera felaktig behandling av varor från Outlet & quest;

Jag har handlat en pantsuit i Outlet. Det var förhållandevis låg, men billigt det var inte. Nu fodret separerar. Kan jag returnera, utbyte eller tillbaka? Även om det var en Outlet? Är det något som garantin? Rätten att garantin gäller i allmänhet oc

Måste acceptera biljett och komma; när parkeringsskylt odlas & quest;

Idag såg jag en parkeringsskylt, som var av en buske så igenväxt att man nästan inte har sett det. Om man var tvungen att acceptera biljetten, om man har utsikt över tecken och därför parkerade i någon parkering? Du säger "nästan inte sett." Det

Har hyresvärden acceptera en av de föreslagna nya hyresgästen & quest;

Jag har en fråga för hyresrätt. Jag funderar på att flytta ut ur min lägenhet och inte vill vänta tre månader för meddelande. Kan jag då föreslå min hyresvärd till exempel tre nya hyresgäst? Måste han acceptera en av dem eller jag måste veta vem jag

Jag inkluderar för närvarande en 450 € & comma; men vill ett annat jobb med en månadsinkomst på 600 € Acceptera period; Hur kommer jag då beskattas & quest;

Hej, om det inte finns något annat, fortfarande är du sedan under grundavdraget, dvs ingen skatt. Och 450 euro jobbet så säkra en klumpsumma skatt betalas av arbetsgivare. Så allt bra. Eller kanske du är gift, bedöms för skatte zuammen och sjukförsäk

Ska jag acceptera erbjudandet om Stadtwerke en årlig betalning & quest;

I vår uppgörelse Stadtwerke säger att de gör ett erbjudande till en årlig utbetalning och det är "betala 11 x månatliga avdrag i förväg ger vi en bonus på xy Euro Du betalar 11 x monatliochen tee minus .. beviljas bonus xy euro. " Betyder det at

Ska jag acceptera återköpserbjudandet Rhön kliniken eller aktie håll & quest;

Tyvärr har du ännu inte fått något svar, eftersom beslutet är svårt. Om du Rhön-Klinikum fäster en solid och lönsam framtid, bör du sälja Andi rättigheter och hålla aktierna. Om du är skeptisk eller till och med negativ inställning till framtiden för

Regeringen: Nej acceptera utländsk & comma; obeskattade medel i Schweiz & quest; & exkl;

Regeringskretsar är att det inte finns någon acceptans av utländska, obeskattade medel i Schweiz? Är det rätt? Betyder det att du kan skapa så tyska Inga medel i Schweiz, i framtiden? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifi

Med flickvän betydande skador och komma; det måste acceptera reparation & comma; Rätt till ersättning och quest;

På Cafe Klatsch idag hände: Jag kom till stående i vardagsrummet strykning station och hela anordningen föll till marken, är det också avbryts några .. Vi ringde min försäkringsmäklare som sa att om reparationen är möjligt, det finns bara dessa. Natu