B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-12-20

Av vilket kriterium man tittar Bausparkasse från & comma, är så många och exkl; & quest;

Advertisement

Jag kommer snart att få VWL, men endast delvis, eftersom jag arbetar deltid, men ändå. Jag vill bausparen, men jag ifrågasätter verkligen mig vart jag vänder, det finns så många Bausparkassen.Ist det grds. roll eftersom alla ungefär samma taxor erbjuda? Eller är det bättre, något direkt slutföra internet eftersom mer kostnadseffektiv?

answers

Länken av qtbasket jag förföljde gånger och har landat på FMH - faktiskt en bra jämförelse webbplats.

Men är denna webbplats inte aktuell:

"" ... Det är vettigt att betala av lånen så långsamt som möjligt för att få finansiell flexibilitet att återbetala dyrare bank inteckning. Ledig helst och obegränsad möjligt för alla hem spar tariffer. Mängden efterföljande låneräntan, dock oftast av mindre betydelse: Som regel är räntan på en bosparande lån alltid lägre än för ett banklån ... ""

Eftersom vissa osanningar i det som inte tar hänsyn till den förändrade situationen i den finansiella världen, eftersom den europeiska skuldkrisen.

Eftersom: Många bank bolån är mer gynnsamma än de bygga samhällen under en längre tid.

Som ausssieht i 7 år men vit None!

Nu mitt tips är: kassörskor, VL och WOB och ta en flexibel kontrakt. När alternativet Huk Bausparen innebär - andra hypoteksinstitut erbjuder också liknande.

Du bör redan gå till en kurator om att du inte är bekant här mycket väl. Viktigt: Du måste veta i förväg exakt vad du vill, vad har du för planer med avtalet besparingar? Hur mycket kan du eventuellt bidra till ekonomin? Vill du lägga till. insättning kontanter? När du behöver bygga lån eller behöver du bara en sparplan? Du måste förstå vad du förklarade konsulten. Säg, fråga, fråga, fråga, särskilt efter kostnaderna. Och sedan bestämma!

Följande länk är precis rätt:

http://rechner.fmh.de/bausparen/fmh/bausparberater/

Detta är en serös, oberoende rådgivning !!!

VWL skulle jag alltid spara som en aktiefond sparplan.

Related questions

Pension & comma; Husägande & plus; Fond och exkl; & quest;

Hej gemenskap, Vi (min fru och jag till 32 år, två små barn). Har intrycket av att vi arbetar för närvarande bara för mycket pension Dessutom är vi månadsvis helt ena eller det andra euro kan använda mer fri tid, är det ganska smal. En av anledningar

Svininfluensavaccin för privat försäkrade: Cash & comma; Faktura och försäkring och exkl; & quest;

Först ut skulle jag vilja veta: betala alla privata sjukförsäkringsbolag vaccinering mot svininfluensa? Och då min fråga: Jag måste betala kontant eller kommer att skickas till mig en räkning? Tack. Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. K

Tjänstebil när deklarationen inte erkänns & comma; trots oförändrad skattesats och exkl; & quest;

Jag kör sida under många år en begagnad bil UDN versteuere detta med kontroll 1% plus. KM från hemmet till kontoret. Exakt denna väg jag imemr anges i deklarationen gjorde UDN gäller som ett företag bekostnad. Nu har jag beslutet 2011, där meien Werb

Med vilket intresse har jag att förvänta & comma; om jag som arbetslösa behöver ett banklån & quest;

Om ja då förmodligen vara lite dyrare än om du har vanlig lön, eller hur? Jag går i dag till banken och vill vara beredda, inte dras över bordet. skulle du inte vill såra, men hur man kan använda krediten med så lite inkomst? Förmodligen du inte hitt

Vilket kriterium i testet av lämpligheten av bostäder och uppvärmningskostnader i ALG II & quest;

Såvitt jag vet, redovisas också krav för boende och uppvärmning som en del av ALG II. Finns det i kontroll av lämpligheten av kostnader enhetlig tolkning eller bärarna kan individuellt definiera upptäcka dessa kriterier? Boytan är förvisso ett kriter

Kan Bausparkasse efter dubbletter extrakt avgifter kräva & comma; i så fall hur mycket & quest;

Jag behöver kontoutdraget för mitt sparkonto från förra året. Byggnaden samhället har verkligen inte geschickt- det till mig jag kan inte hitta honom. Jag fick veta att en dubblett 15, - Euro är kostet- som måste rechtens- Bausparkasse inte göra grat

Om man tittar särskilt säker & comma; när demens är familjen och strävan;

Påverkade den pension, när det fanns fler fall av demens i familjen? Vad försäkring komma i fråga för? Det lämpar sig alltid till en ammande dagars pengarna i unga år att slutföra. Då stolparna är ganska billig (fick min eftersom jag var 26). Man bör

Hur man besluta & comma; huruvida Bank & comma; Bausparkasse & comma; Depå eller livförsäkring dispens får & quest;

Hur kan jag avgöra ordentligt om banken, bygga samhället, vårdnadshavare eller livförsäkring är att få dispens? Jag kunde (om jag säljer tid aktier) har mer än 801 € vinst eller ränta. Föredrar att inte gillar det, betalar skatt. Har du några råd om

Vilket påstående jag måste ge banken & comma; så jag inte på något sätt över priset € 124 köpa VW-aktier och strävan;

Vad ett uttalande ska jag ge min bank om jag vill köpa VW-aktier i något fall med ett pris på 124 euro? Betyder det då att köpa mindre, eller som är den tekniska termen? Du har inte ens kommit upp med tekniska termer av din egen bank. helt enkelt For

För vilket konto former gör Bank proxies känsla & comma; med undantag för bytesbalansen och quest;

Är det vettigt, i sparkonton med fast löptid maken o. Att ge barn proxy? För vilka typer av konton gör bank befogenheter mening? Skulle de underlätta avveckling vid döden? Hej! en fullmakt är allmänt användbar för olika skäl. De bör dock endast bevil

0
Views
0
Ccomments