B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-13

Av testamenten med Vorsorgevollmacht tillåtet & quest;

Advertisement

Kan jag göra en vilja för agenten med en generalfullmakt?

answers

Nej. Antingen en vilja är handskriven skriftlig och egenhändigt undertecknad, eller det kräver notariza.

Bara för att du har gett någon en generalfullmakt, om du kan, men det är inte en plötslig testamentet uppnåtts.

Vad tror du det?

Nej, i högst personliga transaktioner som viljan var inte möjlig representation.

Nej, testator måste intyga själv.

Related questions

Särskild ersättning är föremål för ett tillstånd och tid; Är det tillåtet & quest;

Jag har undantagits från de vanliga i april månad särskild ersättning av arbetsgivaren, som jag inte, i enlighet med kollektivavtalet, tillhör förbundet. Om en sådan betalning faktiskt tillåtet? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av cert

Delbetalning tilläggen försäkringen inte tillåtet & quest;

God kväll. Jag har läst att kunder som har identifierats med sitt försäkringsbolag att betala premien månadsvis eller kvartalsvis, har en god chans att få sina pengar tillbaka. Detta beror på att försäkringsbolaget för de begärda delbetalning tillägg

Uppsägning av hyra på grund av mycket ljus utanför - tillåtet & quest;

Är det Möglichkeit- inte få hyresvärden klass naturligt för mig u. Säger han slutade min lägenhet, som vi i Amerika är inte u. Mitt utomhusbelysning, men ligger utanför. Loving det väl förstått att jag abmontiere snart eftersom julen är över, men det

Hej Min Vorversicher förnekade SFR & period; Är det tillåtet & quest; Men har fortfarande inlägg öppna

Hallå Min tidigare försäkringsgivare har upphört på grund av bakåt inlägg klara försäkring. Nu vägrar han den nya bilförsäkring min SFR. Är det tillåtet? Något jag har aldrig sett att en har mig ingenting att göra med den andra. klargöra Du kan dock

Ökning av MRP lån på 3 & percnt; - Vilket är tillåtet & quest;

Är det tillåtet om räntan på kreditfaciliteten kommer att höjas med 3%, medan MRP utnyttjas? Måste ges en tidsfrist här balansen för att kompensera för att inte påverkas av högre räntor? Har ni inte läst villkoren i banken och dess prislista? Om kred

Min bank erbjuder nya kunder bättre än fast insättning ränte befintliga kunder - vilket är tillåtet & quest;

Min bank erbjuder nya kunder bättre än fast Räntan befintliga kunder - vilket är tillåtet? Jag är irriterad om det! Juridiskt detta är acceptabelt - det finns ingen lag som skulle reglera nya affärer - detta kallas också en fri marknadsekonomi. Clear

Hur kan du lånade aktier sälja & quest; Är det ens tillåtet & quest;

Jag läste att du kan sälja lånade aktier och sedan sälja den till långivaren att sänka priserna före retur? Är ds någonsin tillåtet? Du kan inte sälja det som inte tillhör den. Ganska enkelt svar, om det tilläts nciht skulle, så sitter runt 70% av bö

Parkeringsbiljett efterföljande upplösning inte tillåtet & quest;

Jag säker på att jag har nachgelöst en parkeringsbiljett eftersom bem första parkeringstiden hade löpt ut, måste betala böter på 15 euro eftersom jag observerades en trafik warden. De förklarade för mig, så det är inte tillåtet. Men på något sätt gör

Kostnadsdelning av sublessee i fönsterrenovering tillåtet & quest;

Så det gäller detta specifika fall: En student lever att hyra ut i München i ett stort hyreshus (1 rum + delat kök och badrum). Värdinnan och de bor i villa av sin far - så både flickor betala hyra till fadern av hyresvärden. Hela huset, var fönstren

Ägare meddelar mig i WG lägenhet och krävde extrakt i 24 med nycklar och period; Är det tillåtet & quest; Vad har jag för rättigheter och strävan;

Hej, jag hoppas att någon har ett bra svar på min fråga och kan hjälpa mig i min extremt spänd situation. Jag har nyligen flyttat in i en lägenhet (2 månader sedan). Lägenheten består av 3 rum, varav en är min. Lägenheten hyrs som en delad lägenhet o

0
Views
0
Ccomments