B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-25

automatiskt Villkor föräldrar pengar köper skyldighet & comma; göra EK-självdeklaration & quest;

Advertisement

Måste vi göra obligatorisk för föräldrareferensbidrag EK-deklaration?

answers

Ja, även om du hade ingen annan inkomst, måste du göra en deklaration eftersom föräldrapenning är en inkomst som understiger utvecklingen. När de hade en inkomst inom beskattningsåret, måste du lämna nödvändigtvis en självdeklaration. Se även http: //www.berlin.de/special/finanzen-und-recht/steuern/1063628-1657471-elternge ...

Ja, måste föreslås oönskad. För det är här för att föra ersättnings förmåner, som omfattas av progression.
Se § 32b (1) nr. 1 j + 46 (2) Rankad som nummer 1 EStG.

Japp, står i din föräldrapenning kommunikation!

Det är verkligen värt det, ibland för att läsa sådana saker över. Det finstilta!

Related questions

Varför villkor föräldrar pengar köper skyldighet för självdeklaration & quest;

Varför är detta en skyldighet att göra deklarationen? Egentligen alla löneförmåner såvitt jag vet, men anledningen till att jag inte vet. Förklara. . Eftersom föräldrapenning kallas "undantag med progression" ämne (§ 32b punkt 1 meningen 1 bokst

Fler föräldrar pengar genom att byta till ogynnsam skatteklass & quest;

En vän till mig är gravid och orolig över föräldrapenning. Jag tror att föräldrar har möjlighet att en förändring i en i sig ofördelaktig skatteklass för att reflektera mer föräldrapenning. Är det rätt eller har jag fel här? Tack för din hjälp Snabb

Får jag period två, år föräldrar pengar att tjäna & comma; utan mig vad dras & quest; & quest;

Hallå Är nu hem nu 1: a året. Nu vill jag väl Sontag avbeställa tidningen. är min 2: a året som dras från föräldrarna pengar ?? Jag skulle hitta en skam? Har någon erfarenhet med föräldrar pengar i 2: a året? Tack på förhand !! grunderna: Föräldrapen

Jag måste om jag får föräldrar pengar sedan betala extra skatter och strävan; & quest;

är för närvarande i föräldraledighet och undrar om jag gör en steuererlärung måste betala extra. och en annan fråga: är den skyldig en steuererkärung att göra ?? tack för svaret Det beror på. Att föräldrar pengar inte beskattas, men endast under föru

föräldrar pengar tar slut denna månad och nu & quest;

Jag har betalas ut i mina föräldrars pengar på ett år som nu går i augusti från, men min chef vill att jag ska ställa in igen tidigast i januari (ha föräldraledighet som anges i två år, men pengarna inte ge oss tillräckligt för att leva) Jag är nu en

Faderskaps Pay & comma; Föräldrar Pengar & period; & -time period; & period; & period; & exkl; & quest;

Hej! Jag stiger helt enkelt inte alls wirrwar familjen förfrågningar eller ersättning ... Så jag sökte min chef föräldraledighet och begäran om familjen fonden redan så gott som färdig ... Min fru är nu i 39ssw ... Hon är i ALGII respekt och därför b

Vi har 07 & sol; 14 våra 1 & period; gift få barn och förra veckan & comma; Jag hänvisar här till mitten av juli föräldrar pengar - kan du berätta när skatteklasser hjälpa & quest;

Från juli tjänar jag mer än min man och vi hade valt faktiskt 3/5. Nu är vi men på grund av föräldrapenning och en möjlig tilläggsköpeskilling osäker på om vi skulle stanna i 4/4 inte förrän i slutet av året och sedan gå vidare till nästa år 3/5? Sna

Måste ge föräldrar pengar för studier utomlands från sonen tillgängliga & quest;

Hej. Föräldrar måste betala en tränings sina barn ännu. Är det inte så? Men hur långt fungerar det? Jag har en fråga om vänner, där en ung man att studera utomlands kommer att göra (en termin). Med sina föräldrar, har han redan en orolig relation och

Kommer mina föräldrar pengar kredit Hartz IV in min kompis & quest; & quest;

Hej! min vän och jag levde tillsammans i sex år och få i juni vår första barn. Jag arbetar fortfarande och få 1650 - brutto. Min vän får tyvärr bara fram till slutet av mars ALG. Nu min fråga: Kommer mina föräldrar räknas från juni stöd u barn barnet

Om du får ensamstående föräldrar lättnad belopp ansökan & comma; Om partnern klär & quest;

Om relationen misslyckas med partner och detta tar bort ur deras lägenhet, kan du sedan ansöka om att bli ensamstående föräldrar urladdnings belopp. Om du får även om du viker i synd och fördelarna med uppdelning inte? Tack! § 24b lättnad belopp för