B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-26

Auto & period; När har ni att betala skatter och strävan;

Advertisement

Jag har ofta upptäckt i år bilar på internet som jag hittade för ett fynd. Den jag köpte något uppgraderas och säljs vidare, men bara som en sidoverksamhet. När gör skattekontoret ett intresse för det?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Eftersom aktiviteten var utformad för att upprepa, var du vid de första företag entreprenörer i momsändamål.

Detsamma gäller när det gäller inkomstskatt. Det är en verksamhet som är inriktad på vinst.

Så håll i alla kostnader UDN överväga sedan om att prata moms § 19 (små företag att tillämpa, eller 25 a, beskattning Gebrauchtwagenhandel differential

Precis som en indikation för nästa fråga.

Så skattekontoret är intresserad av från en euro för din försäljning. Det finns inga icke-beskattning för personlig gefühltem liten omsättning.
För en 100 euro är lite för ytterligare 1000 euro.

Det är förmodligen en gräns under vilken du inte som små företag till moms.

För information om små företag:
http: //www.weingarten.ihk.de/artikel/download/merkblaetter/standortpolitik/gruen ...

om du köper bilen, och sedan aufmöbelst utan att logga på dig weiterverkaufst att göra vinst, är redan försäljningen av de första bilarna avsedda för vinst och därför beskattas. Jag skulle antingen alla få ett företag eller lämna vistelsen. om en skattebyrån får reda på, sedan ta tag i närmast näsan

Related questions

Termin utomlands i Schweiz och frilans jobb i Tyskland och period; Var gör jag måste betala skatter och strävan;

Jag gör en termin utomlands i Schweiz från veckan efter nästa. Jag frilans i Tyskland, som måste göras via Internet. Min bill jag presentera Tyskland. Jag Zahle fortsätter i Tyskland eller skatt Jag måste göra i Schweiz en deklaration? Snabb och bill

Jag vill föräldrarna att ta och LPAR, värde: 1.000.000 & rpar; & period; Jag och mina föräldrar bor i huset och period; Måste jag på Besitztübertragung betala skatter och strävan;

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de (Vill du bo och leva) Om dina föräldrar bor i det skulle definitivt vara någonsin värdet av bostäder avdragsrätt. Om huset båda föräldrarna hörde d

Som barn ärver 20 period, € 000 och period; Arvtagare drar en pension och folkpension och period; Har han att betala skatter och strävan;

arvingen avser pension och top-up gränsskydd golvet. Måste han arv 20.000E beskattas? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Arvtagare ärver 20.000 € som ett barn, och nu får han åldersp

Bor i England & comma; fortfarande har konton och komma; Livförsäkring i DTL och period; & comma; Jag har tid i DTL &; Betala skatter och strävan;

Jag har bott två år i England, arbetade här och betala skatt här. I DTL Jag har ingen bostad men fortfarande har konton, samt mat och Berufsun-faehigkeitsversicherung sikt finns. Måste jag som Steuerauslaender i DTL. fortfarande betala skatt? Är det

Att flytta till andra EU-länder och LPAR, gräns & rpar, och period; Arbetet fortsätter i D & period; När betala skatter och strävan;

Jag tänker på att flytta in i grannlandet och ändå fortsätta att arbeta i D, för att tjäna mina pengar. Nu försöker jag göra mig i skattefrågor smarta. Om du har ett alternativ om du bor i gränsområdet, där du kommer att betala skatt? Eller är förord

Behöver jag för avgifter som tränare betala skatter och strävan;

Jag får som tränare i en fotbollsklubb 150, - € per månad som kompensation. Behöver jag nu skattenummer? Jag tror att beskattningsunderlaget kommer inte att utföra ytterligare avdragsgill uppgår till mer kontroll. Nej, en vän till mig har en sådan vi

Hur mycket kan jag som en fast anställd och komma; Frilansande övrigt att tjäna utan att betala skatter och strävan;

Jag är 75% effekt i ett företag och skulle vilja se tillsammans fortfarande frilansar att tjäna några euro. Måste jag ange skatteverket? Tjäna 1300 euro och vill tjäna mig en deltidsjobb fortfarande cirka 200 euro. Är singel och fortfarande bor med s

Kan min pension öka problem med skattemyndigheten gör & quest; då måste jag betala skatter och strävan;

Vad sägs om det för pension ökar? Gibts problem med skattemyndigheten? då blommar min skatt på min pension? En skattefria fram till pensioneringen kan beskattas av ökningar. Året pensions början anger hur stor del av pensionen beskattas. Detta är en

Har min far betala skatter och strävan;

Min mamma är i ett anställningsförhållande och tjänar ungefär 1400, - € netto, brutto, jag vet inte tyvärr. Min far är på grund av sjukdom förtidspensionärer och har en invaliditetsgrad på 70. Han har ansökt om ett litet företag. Han förtjänar denna

Hur mycket ska man med ett företag licens att tjäna & comma; utan att betala skatter och strävan;

1). Jag är student och arbetar också med ett företag licens. Eftersom jag inte används för att arbeta så ofta som jag visste att jag gränsen inte överstiger. I år har jag jobbat mycket mer och är inte säker nu hur mycket du kan tjäna ännu utan att be

0
Views
0
Ccomments