B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-07

åttonde Vad & comma; om jag eller ersättningar som pension och period; betala aktiverade låt & quest;

Advertisement

Från 2016/08/01 Jag är i pension vid 63 (2270,19 per månad. Gross) Min fru är fortfarande 10.2018 yrkesverksamma (9876 år brutto) skatteklass 3/5.

Mitt företag pension kan jag som en gång i månaden. livstid livränta (710 €) eller kapital 7 årliga utbetalningar får (tillsammans € 136.100. Båda varianterna har fördelar och nackdelar (skatt).

Den månatliga. Variant ökar skattebördan permanent. Kapital variant drygt 7 år och därefter begränsas till den rena pensionsinkomster.

Finns det några andra saker du bör beakta i sina överläggningar? (Naturligtvis, livslängd viktig punkt, men att ingen kan förutsäga)

answers

Valet av kontrollklassen är året viktigt, men korrigeras av inkomstdeklarationen i följande år.

Att tänka utöver inkomstskatte aspekter ännu, skulle bördan med KV / PV bidrag i GKV. Engångsbetalningsbördan din skattebas (upp till avgiftstaket) per månad med en / 120stel för 120 följande månaderna.

Tyvärr men varför inte du bara be en revisor för denna skatt fråga?

Avseende avgifter KV / PV du har rätt.

Related questions

Svår invaliditet 50 & percnt; & Comma; När kan jag år i pension 1960 - egentligen bara med 66 & quest; & quest; & quest;

Svåra funktionshinder 50%, har byggt 1960 - fick en Rentenbescheid- att arbeta till 66 - är det så ??? lagarna har ändrats ?? Korrekt, med 66 år och två månader utan avdrag. Ja, tyvärr, fortfarande behöver 66 arbete. Gå mig också med 50% svår funktio

Har pension Info Hittade & comma; Det säger: Jag fick 300 € pension hur man lever det varje & quest;

Nu har grävt i mina dokument och en gammal pension info hittas eftersom det sägs att jag får 300 euro pension. Hur ska jag någonsin leva? Hej Bringade, Du är frisör och 35 år unga ... har en gammal pension info hittas. Om du - kanske 30 - har fått de

Engelska Ltd och tyska KG & comma; hur fungerar det och vad jag har att betala och strävan; & quest;

Har jag några nackdelar om jag bildar en tysk KG och "ägare" en engelsk Ltd. är. På vad jag har att betala, i förekommande fall ?? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Att

Krediterbjudande från Santander - € 9300 & comma; 8 & comma; 67 & percnt; Intresse & comma; 3 & comma, 5 & percnt; Förädlingskostnaderna och komma; månadsvis och period; Rate € 251 - ok & quest;

Fråga på grund av ett lån erbjudande för min bror, är det av Santander, 9300 Euro lånebeloppet, räntesatsen 8,67%, förädlingskostnaderna 3,5% per månad. Belopp 254 euro, eff. April var 10,98% - är erbjudandet för? Kan han ta åt sig äran? Han behöver

Är det & comma; att på grund av diskbråck och Co & period; ingen försäkring får & quest;

En vän till mig har en Banscheibenvorfall mitten av tjugo och undviker att gå till läkaren, så att det inte finns några ytterligare poster i sina journaler, eftersom hon tror att de kommer utan försäkring, som reseförsäkring blir nu. Är det rätt? Fin

Efter skilsmässa Jag vill ha från tjänstepension min ex-make trots inre splittring, ingen pension & comma; men delen av belopp som erhållits och period; Är detta tillåtet & quest;

Jag är efter en skilsmässa balansering rätt även när det gäller pensions min ex-make. Det finns åtmin företaget ett driftavtal om villkoren betalnings beroende på höjden av kapitalvärdet av pensionen. Nu Efter uppdelningen av pensionen ligger jag med

Min son är 3 månader i Ungern - hur mycket avgifter & comma; när jag berättade för honom om och period; 500 Euro Chic & quest;

Min son går igenom en praktik i Ungern. Han har upptäckt ett konstföremål som han vill ha. Nu ska jag skicka honom 500 euro, men bara om det inte kostar alltför mycket avgifter. Vem vet blygsam när det gäller? Snabb och billig hjälp för din skattefrå

Är det & comma; att skattemyndigheterna skattebetalarna klassificeras enligt internt u & period; så förklaring kontroller & quest;

Jag fick veta i dag att skattekontoret praktikant gör påskrifter, och beslutas av systemet, hur exakt en skattedeklaration bearbetas. Någon som vet exakt, det är rätt så? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisor

Rider skadat hans bagage navigationsskärmen i Auto & comma; måste i vilket han rida och period; Han själv är inte förarens period; Betala de Privathaftpflichtvers & quest;

En titt in i lagen förenklar rättskipningen: § 823 BGB, para. 1 (1) Varje person som uppsåtligen eller av oaktsamhet liv, kropp, hälsa, frihet, egendom eller annan rätt till en annan skadades olagligt sätt, har åtagit sig att den andra för ersättning

Jag har en gammal motbok fann & comma; banken har sparbeloppet helt enkelt ombokas och period; Håll det som & quest;

Jag har en gammal Passbook hittades. När jag gick med denna passbook till banken, för mig rådgivare har sagt att sparbeloppet omklassificerats till en kollektiv konto. Kan banken en sådan sak? Har jag förfång? Jag känner att jag alla inte riktigt kan

2
Views
0
Ccomments