B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-12

Att upprätthålla medlem i en idrottsförening avdragsgill & quest;

Advertisement

Hej, jag är en upprätthålla medlem i en idrottsförening, säger jag betala för att få en månatlig medlemsavgift utan att spendera idrottsrelaterade tjänster. Jag stöder så att endast arbete i föreningen. Kan jag dra av dessa bidrag vid årets slut i skattehänseende?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Inte heller accepterade medlemsavgifter i organisationer eller sammanslutningar som främjar välgörande ändamål "med egenintresse". Från enhetlig och uttömmande förteckningen i § 52 punkt. 2 AO uppstår som medlemsavgifter fortsättningsvis är inte avdragsgilla som en donation. Dessa är föreningar för främjande av idrott, fritid, vård i hemmet och köpare, tull, och djur och växtförädling.

Teoretiskt ja, om Friends är erkänd av skattekontoret som en välgörenhetsorganisation.

Inte avdragsgilla !! Men .........................
Bara luta sig tillbaka från vänner och som en årlig donation, som är avdragsgilla.

Related questions

Medlemsavgift i en idrottsförening avdragsgill från skatt & quest;

Jag tror faktiskt inte vad jag sa en lagkamrat hat.Deshalb Jag ber försiktighetsåtgärder gånger efter igår: han sade att en Vond medlemsavgiften av en idrottsförening han kunde lösa skatt. Sant eller falskt? Tack Snabb och billig hjälp för din skatte

Medlem i Freiw & period; Fire Department - avdragsgill & quest;

Det sägs ofta att du kan bekostnad bzw.die paket (500, -EUR) bara starta när du får en ersättning. Nu som en aktiv medlem i en Freiw. Brandmän UTAN ersättning skulle följaktligen kan fixa något? Vad händer om du gjorde zBeinen HGV licens EXTRA för br

Ska LPAR för Tocher &, 8 år och rpar; en extra försäkring för idrottsförening shoot & quest;

Hej, min 8-åriga dotter sedan 2 veckor i en idrottsförening. Jag gest talade med chefen och han sade att händelsen. Vettigt att ingå ett kompletterande försäkring. Jag trodde att detta är onödigt eftersom det ändå ingår i familjen försäkring? Eller v

automatiskt på en hektar skog och mossa bit skogsbruk eller medlem i en förening och quest;

Jag får betalt F1 hektar skog, som också huvudsakligen beskrivas som en del av mossa, särskilt eftersom det är nästan alltid furu eller furu. Det har knappast någon ekonomiskt värde. Men för mig det har en stor sentimental värde. Eftersom jag går pri

Exteriör rendering avdragsgill & quest;

Hej! vi byggt ett nytt hus i 2007, 2009, då lämnar vi det utanför puts. Om hantverkaren konto avdragsgill, räknar övre fortfarande "Ny åtgärd", vars kostnader är inte avdragsgilla. Kan någon hjälpa mig någon? Tack på förhand Snabb och billig hjä

Rida för pendlare lägenhet - avdragsgill & quest;

Om det under veckan i en annan stad liv (andra hem), eftersom det har sin arbetsplats, och pendling på helgerna till de viktigaste lägenheten och flickvän, kan du sedan göra detta weekendresor av skatteskäl? Det är avdragsgill endast under vissa föru

Om månadskort för kollektivtrafiken avdragsgill & quest;

Kan alla ett månadskort för buss och tåg avsatte eller betyder det bara när man är egenföretagare? Jag har beslutat att sälja min bil, eftersom jag verkligen inte behöver det i staden och jag har en månatlig biljett förmodligen mycket billigare sätt.

Om en hantverkare räkningen - målning i den hyrda lägenheten - avdragsgill & quest;

God dag! Vi är gifta par och måste deklarera på skattebyrån. Min make är pensionerad och jag anställd. Nu min fråga: "Vi vill snart renovera vår lägenhet att hyra / låt malern Kan hantverkare räkningen betraktas vid framställning av självdeklaratione

Fortkörning biljetter i ansökan som affärskostnader avdragsgill & quest;

Kan jag göra en Straftzettel för olaglig parkering samtidigt som rida lämnar tillsammans med ansöknings anderern kostnader som ett företag bekostnad? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.exp

Reparationskostnader för en själv Iphone avdragsgill & quest;

Kan jag skicka reparationskostnaderna för en Iphone (glasavfall) i kontroll och kommer att erkännas om man är oberoende. Enheten föll ner själv. Ja, självklart: princip felet är inte där. Ett manöver föremål som skall repareras. Företag bekostnad är