B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-07-22

Att köpa möbler: små lån eller MRP & quest;

Advertisement

Min vän och jag vill köpa oss nya möbler. Vi har planerat om 3000 euro för det. Vad är billigare att låna eller höja MRP? Vi vill återbetala 200 euro varje månad.

answers

Förmodligen förvärvskrediten är billigare, eftersom räntorna är låga och återbetalning av 200, - Euro klar.

Om gemensamma nät väl över 3000, - är, kan det vara annorlunda eftersom MRP då varje månad toppen går till noll och minus uppstår då endast under månaden.

Unikt små lån. För det första, räntorna är lägre (se exempelvis jämförelsen på http://www.online-kredite.com/kleinkredit.html) och den andra är endast kredit en skyldighet att återbetala lånet i månatliga avbetalningar. När MRP de kan snabbt från en finansiell bekvämlighet som du bara månader eller år kvar inom målintervallet och i slutet en mycket mer intresse lön vid behov.

Ja, är den lilla lånet billigare och med månadsvis EUR 200, - det minskar också!
För som du säger, skulle du ha MRP ökar, så det finns redan vad pläterade, eller ???

Jag vet inte hur mycket är inköp av möbler.

Därför föreslår jag bara för att spara pengar och sedan köpa möbler ;-)

Och annars ett litet lån är oftast billigare, om du har rätt kredit.

Related questions

Små lån eller MRP & quest;

Jag behöver så snart som möjligt 1000 euro. Ska jag att övertrassera mitt konto eller föredrar att ta ut ett litet lån? Jag kan pengarna i 30 dagar efter det att nästa lön tillförlitligt innehåll ingång. Om du vill betala tillbaka inom 30 dagar UDN k

Ikea finansiering för att köpa möbler - vilka erfarenheter har du & quest;

Vilka erfarenheter har du med finansieringsalternativ för Ikea? Betyder det vettigt om du inte vill tillbringa samma hälften av sin månadslön för nya möbler eller det är bättre att låta det hela om du alla inte kan vara lika lön direkt? Mitt råd i te

Små lån på din bank rekord & quest;

Hej! Jag skulle vilja ta ut ett litet lån. Beloppet är ca 2000 euro. Jag har hittills inte fått någon kredit. Därav min fråga, är det rimligt att dra slutsatsen på banken eller det är mer meningsfullt att jämföra olika krediterbjudanden? Bäst i banke

Kreditförsörjningen tyska Bank & comma; 10 period, € 000 och komma; 6 & comma, 99 & percnt; & comma; 3 & percnt; Avgifter och komma; 72 månader - för att köpa möbler och komma; ok & quest;

Har ett krediterbjudande från tyska Bank: EUR 10.000 belopp, 6,99% ränta, 5,89% bundet krediträntan (vad det nu är ännu?), 3% avgifter, och till 72 månader. Behöver kredit för att köpa möbler? Min bank ville 8%. Vad tycker du om affären? Låter ganska

Att köpa möbler på kredit - vid 0 & percnt; Ränta - skulle du göra det och quest;

När du är här: köpa möbler på kredit - till 0% ränta - skulle du göra det? Ser fram emot att besvara undersökningen. Om du verkligen behöver eller vill ha och du får tillsammans med avbetalning belopp, möbler, då skulle jag ta redan krediten. Men man

Kan en pensionär & comma; som står i Schufa & comma; köpa möbler Enkel & quest;

Nej, det fungerar inte. Se till att du får använda möbler för lite pengar. Det kan hittas i tidningsannonser eller Ebay - Annonser i överflöd. Kan jag prova det tolkas? Pensionärer med negativ kredit vill köpa möbler för kontot. Enkelt svar: Det komm

Jag behöver starkt och snabbt ett lån för att köpa en bil - vilken bank rekommenderas & quest;

Min bil gick sönder, nu behöver jag brådskande och relativt snabbt ca 10.000 € för en begagnad bil. Men vem är en enda kvinna en ansedd kredit? Jag arbetar bara deltid och mina föräldrar kan inte gå i god för mig. Ärligt svar, mycket liten chans. bil

Att köpa möbler med build alternativ - du måste betala i förväg & quest alla pris redan;

När du köper möbler och göra dem också bygga, kan du sedan tvingas alla priset tidigare betalas även om du inte vet om allt är korrekt inställd. Ingen köparen är juridiskt bunden att betalningar. Lagen föreskriver betalning innan vid leverans. På kla

Har ingen hemförsäkring - trots att köpa möbler - ister ok eller ska jag skydda hushåll & quest;

Jag har aldrig haft en hemförsäkring, men har bara köpa möbler (nya vardagsrum möbler, ganska dyra), det är ok, eller ska jag försäkra hushållet ännu? Om den nya möbler på något sätt skulle skada, skulle det vara dåligt, inte hade råd så snart ett ny

Fullt betalda villa som säkerhet för små lån och komma; trots Schufa & quest;

Hej, jag är i besittning av en bostadsrätt. Detta betalas i sin helhet, nu jag annars skuld och vill betala tillbaka det. Sammantaget allesm skulle jag behöver ungefär 5000 till 6000 €, lägenheten har ett värde av 80.000, - Euro. Själv är jag i arbet