B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring omvårdnad vård försäkring sjukvård och plus; Skötsel försäkring 2013-04-16

att göra Tänk vårdförsäkring & comma; så i fall vård tillräckligt med pengar och komma; Vad tycker du råda & quest;

Advertisement

Jag funderar på att ta ut vårdförsäkringen, så om jag var i långtidsvård också bra och säkra tillräckligt med pengar. Vad skulle du råda? Kommer enda gånger frågar här innan jag vänder sig till min försäkring. En normal aktsamhet I.

answers

Din fråga är helt motiverat. Rätt beslut här kan hjälpa dig en hel del pengar att spara. Om det inte finns några användbara tillgångar, betala dina barn för din vård. Slutsatsen av en långsiktig vård kan därför vara användbara. Beroende på kapaciteten av barnen.

Om du har tillräckliga tillgångar och du är ensam, kan detta vara din vårdkostnader hergenommen att säkra. Detta gäller även sin egen egendom, som du sedan kan hyra.

Har du överlevande, som du vill ärva din rikedom, bör du teckna en privat vårdförsäkring för att skydda dina tillgångar mot konsumtionen.

Om du inte har några barn, eller pengarna för en övervakad vård, så du kommer säkert att stödja regeringen.

I omvårdnads priser måste skilja mellan investeringar och livförsäkring baserad sjukförsäkring baserad. Båda gemensamma verk har olika fördelar och nackdelar. En försäkringsmäklare kan upplysa dig om det och erbjuder dig en individuell lösning.

Ja logik som också måste ha något. Det beror på hur unga och friska du är. Med flera krämpor är det lätt knappast prisvärd. Är du ung och frisk, så gör det med nödvändighet. Särskilt om du har barn som annars skulle behöva betala på långtidsvård.

Vad menar du med en "normal" vård och vad under en vårdförsäkringen?

En långtidsvård, som ligger i sjukförsäkringen, om du känner till "normal" under långtidsvård, är drogen av valet. Oavsett om du sedan säkrade bra eller dåligt är en fråga om försäkringsbeloppet och skick arbete.

Om du slår i stället på en eller till och med fem försäkring till en mäklare som enbart något och som känner till marknaden, gör du åtminstone några hårda ord.

En vårdförsäkringen kan jag rekommendera den till alla som har barn och vill inte svika dig, om ens ett vårdhem placering är nödvändig.
Jag är nu 45 och min far kom med två slag för långtidsvård omvårdnad Steg 3 och hyses i vårdhem.
Eftersom min far erhålls endast grundpensionen, kostnaden för sjukhem placering återvinnas från barnen. Vårdförsäkringen betalar bara bara en del av kostnaden för 2800 euro i månaden på vårdnivå 3 (Kostnaden för vårdhem ökning med nivån på den vård). Nu har jag att bära en stor del av de extra kostnaderna för 1200 euro i månaden. Denna så kallade föräldra underhåll (info här: http://www.gesetzliche-krankenkassen.eu/pflegezusatzversicherung.htm) leder mig ekonomiskt i trångmål. Men vad du studerat när en, en större mängd dras varje månad och du själv knappast Nettokassan har lämnat för att kunna kosta på sig något kan? Så även min pension möjlighet förbrukas, eftersom inte bara de inkomster som räknas, men också en ansamling är OCH laxens inkomster partnern.

Jag kan egentligen bara den äldre generationen överklagande ingå även i hög ålder vårdförsäkring. Jag kommer definitivt att göra nästa år för mig, eftersom det är då också en befordran. Mina barn skulle jag inte ge att ta med en sådan ekonomisk börda.

Jag rekommenderar starkt! initialt lämna Låt dig om "din" försäkring finns, men sedan få fler erbjuder en

Related questions

Visning av kränkande & comma; Vad tycker du råda & quest; Kunden har förolämpat mig och komma; kommer att försvara mig och period;

Klagomål för förolämpning skulle du råda mig på detta? En kund som förolämpade mig och jag kommer inte att låta mig sådär. Har redan visas gånger, men det gick helt i Sande (Åklagare sade jobb center anställda skulle ha hög frustration tröskel har),

Har skattetaxerings mottagen betalning & comma; Jag kan inte betala och komma; Vad tycker du råda & quest;

Jag har precis fått en skatteutgifterna med en skattebetalning, så jag kan inte betala, vad ska jag göra? Har du några råd? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Förklara expedi

Min Sparkasse råder mig att öka sparandet med 2 & comma, percnt 6 &; Interest - vad tycker du råda & quest; 2 & comma, 6 & percnt; låter bra och tid, och tid;

Sparkasse rekommenderar mig deras tillväxtbesparingar som betalar 2,6% ränta, jag tycker det är bra, för närvarande knappast intresse för pengarna, oftast bara 1% eller så blir det. Vad tror du? Ska jag göra det? Tack. Sparbankerna måste ge några pen

Bin i nästan 50 år skulle köra pension & comma; Living Will & kommatecken; Vorsorgevollmacht & comma; Vad tycker du råda & quest;

Bin nästan 50 år gammal och vill tjäna upp pensionen. Funderar på levande kommer och sjukvård proxy, har det lilla aning om vad du råd, var att få hjälp och goda råd, jag är här? Det finns för båda formerna på Internet, detta jag skulle använda för o

pension eller göra rehabilitering och till och med 65 skapa & comma; Vad tycker du råda & quest; Kan jag har 63 ännu Quest Health &;

Jag tänker om jag går i pension - eller rehab försök och sedan göra det till 65 år. Jag får 63 år har även ett botemedel? Wirds pensionen värre? Är jag mer senare pensionsavdrag? Man vet aldrig vad de allt incident. Vad rekommenderar ni? Jag har pens

Lön i ansökan - bör du ge en eller flera tomma & comma; Vad tycker du råda & quest;

Lön i jobbet, vad tycker du, ska vi som ringa eller gör ett dåligt intryck? Ser fram emot. Till din råd Detta är kanske bra, citat: "Kom ihåg att principen, bara för att installera önskad lön på intervju dina påståenden du kan diskutera bättre privat

Bin nästan 60 & comma; intresserad av Riester & comma; Bank besparingar eller medel Riester & comma; Vad tycker du råda & quest; Vad & quest;

Jag är nästan 60 år gammal och fortfarande intresserad av Riester fick en fullständig Erwerbsmidnerungsrente på grund av den dåliga arbetsmarknaden. Det skulle en banksparande plan eller en Riester medel (som har läst här redan ofta), till vilken Rie

Jag pekar mot bakgrund & comma; 30 h & sol, vecka & comma; men 30 km bort och komma; har tidigare tjänat mer & comma; Vad tycker du råda & quest;

Jag fick förmedlas av arbetsförmedlingen, en position för 30 timmar i veckan, men tyvärr, 30km bort, var tidigare i heltidsarbete, har tjänat mer. Vad tycker du råda mig att ta? Egentligen var jag försämras mig och bensinpriser är dyra och jag har en

Hur läufts med pensionsförsäkringar som Friseurmeisterin & comma; must eller ska jag betala och komma; Vad tycker du råda & quest;

En fråga på grund av pensionssystemet som en frisör, som ister eftersom det måste jag betala eller ska jag betala precis vad du råda mig? På hantverksmästarskola jag hört, har mästare sannolikt betald pension. Alla i affärerna registrerade oberoende

Thomas Cook köpa Öger Tours på - det skulle vara en anledning att köpa aktier Cook & comma; Vad tycker du råda & quest;

De stora researrangörerna Thomas Cook köper Öger Tours, vad tycker du, ska du nu köpa Cook aktier? Det skulle men nu dominerar nästan resemarknaden, eller hur? Förvärvet kan vara ganska löna sig för Thomas Cook. Från marknadsandel undan Thomas Cook k

0
Views
0
Ccomments