B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-10

Att genomföra en loggbok i mindre omfattning

Advertisement

God dag,
min arbetsgivare vill att jag måste ange körsträcka på min bil i min månatliga faktura från varje körning för att driva slutet om jag måste gå till en försäljning möte med min egen bil. Denna förordning är nytt. Innan dess, sade jag bara den dagliga körsträcka kilometer men inte körsträcka. Min fråga: Varför anger jag körsträcka på min privata bil? ... På denna fråga svarade min arbetsgivare att han eller hon behöver för skattekontoret.

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Låter efter, när man överväger arbetsgivarens normer för tjänstebil på bilen av en anställd till. Detta föreslås, att han vill veta vägmätare. Emellertid är detta inte nödvändigt. För privatfordon, som ibland används för officiell når en kort lista över tjänsteresor, dvs destination och km.

Jag tror att detta är nonsens. Det skulle göra det möjligt för AG att avgöra hur många kilometer gör du kör privat. Att det är, men ingenting.

för skattekontoret? Eftersom jag skulle vara intresserad av mer i detalj varför han behövde det. Jag kan tänka mig ingen anledning.

Det handlar om bekostnad rapport. Det uppfyller km drivna - företag. Klar.

att han eller hon behöver för skattekontoret.

Skräp! För skattebyrån, eller en yttre undersökning inkomstskatt han behöver resekostnader. Det säger Dag, syfte och antalet km. Detta kan rapportera km per 0,30. Det och bara det går att både arbetsgivare och skatteinspektören vad.

Den körsträcka på din egen bil är din privatsak.

Jag kan göra någon mening för mig.

Related questions

Är jag som ett litet företag genomför en loggbok för att leda & quest;

Ber om snabb respons. sattes snabbt mitt svar är inte bara möjligen till hjälp för att kunna förstå svaret av Enno .: https: //www.lexware.de/artikel/steuertipp-firmenwagen-fahrtenbuch-oder-1-prozent ... Nej. Men som en bilförare som vill något vi ka

Resekostnader i ringa omfattning

Hej Alla, Jag är anställd och tjäna dessutom i mindre omfattning (bisyssla) 400,00Euro per månad. Jag får fortfarande 400,00Euro 150,00Euro biljettpris (jag har en loggbok bly). Företaget kommer att betala skatt på allt själva, det vill säga. För mig

400 Euro Jobb & plus; ringa omfattning

Hej! Jag har för närvarande en 400 Euro jobb och vill dessutom införa en låg add jobb under helgdagar för 4 veckor. Eftersom jag gränsen på 60 dagar inte överskrider den mindre omfattning, vilket bör vara några problem eller hur? Men egentligen Se ti

Loggbok är värt det

Jag kör dagligen för att arbeta med bil (bara 24 km) nu är en tjänstebils vidare. Frågan kvarstår om ett% kontroll eller loggboken. Förutom pendlande jag kör nästan aldrig privat. (Shopping, eller resor jag gör med bil min make) Nu uppstår frågan hur

Loggbok som trainee

Kära Vet, Jag får nu i min 2: a året på utbildningen som en köpman för försäkring och finans. Nu när jag är i min 2: a året av utbildningen kommer jag snart vara mycket behov av att gå på utsidan möten med min egen bil. Som kan träffas varje månad fö

Vilken information ska registreras korrekt i en loggbok & quest;

Om man tar en loggbok, är den information som du har korrekta register? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Abfahrsort med tiden destination med tiden, kilometer, besökte pers

Månadsavgifter tjänstebils loggbok

Hej! Jag är anställd och har en tjänstebil som förs över en loggbok. Jag betala månadsvis en klumpsumma för bilen och i slutet av året, kommer avgiften kompenseras med de faktiska privata körda kilometer, som jag har på brutto sidan ett belopp X och

Loggbok för montering och sol, använd förändringsarbete

Hej alla, Jag är mycket rate men särskilt mitt fall har jag fortfarande fick inget rätt svar. Och även om jag har en fråga om ledning av körjournalen. En fråga: Resorna i min bostad för montering egendom, som måste föras in i loggboken att de redovis

Är dagstidning ringa omfattning & quest;

Min syster utför nästan ett år levererar tidningar och broschyrer, och är därför betalas på antalet broschyrer / tidning, tjänar henne mellan 400 och 500 euro i månaden. De trodde att han hade läst någonstans att denna form av anställning av ringa om

göra loggbok varje år & quest;

Jag är nu ganska några år en loggbok. De privata intressen kommer som alltid ut på samma sak. Nu har jag hört att du måste hålla en loggbok garnichtmehr varje år? Stämmer det? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade re

0
Views
0
Ccomments