B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-01

Att flytta till en större lägenhet

Advertisement

Hej alla, jag betraktar några frågor. En förestående drag. Jag lever för närvarande en 3 sovrum med 3 barn och är gravid med det fjärde barnet. Jag bor hälften med min nuvarande pojkvän endast far 4.Kindes wird.Mein vän inte har en permanent bostad i en annan stad wg. företagets bil eftersom det är billigare för chefen ist.Bei rapporterade vi som en andra bostad. Nu har vi en större lägenhet hittade hyresavtalet vi båda undertecknat men inte sökt godkännande från Arge eftersom vi var rädda att hyresvärden i "Hartz 4" mottagare kunde säga nej. Jag vill veta om jag kommer att återbetalas i den nya lägenheten precis som här i den gamla min del hyreskostnader och levnadskostnader. Betalade Min vän bara hans abonnemangsavgiften kommer att visa sig lite högre i den nya lägenheten. Eller klassificeras direkt som BG, kommer barnet i oktober och i september vi är tillsammans i ett år. Kanske någon kan ge mig hjälpa tillräckligt tips. Tack till alla som redan mal.Übrigends måste min vän han är sin huvudsakliga hemvist i den andra staden fortsätta behalten.Also med oss ​​igen behöver bara logga som en andra bostad., Speciellt eftersom han ofta bort, även tillfälligt Weekly.

answers

Detta är en mycket svår situation, eftersom av bristen på samtycke från Job Center, kan helt stänga på envist.

Eftersom du bor tillsammans med fadern av kommande barn, en andrahands, eller delade kommer knappast erkänts av Jocenter.

Den viljan för att se vad det är, familj UDN nytta gemenskap.

1.) du kommer förmodligen att åtminstone tillfälligt blockeras av det onda eftersom det reagerar ganska kallt när du så vad gör utan deras samtycke 2.) din hyresvärd måste lära sig att, och då finns det oundvikliga vrede, eftersom du har ljugit för honom. 3 ) kommer du nästan säkert behöver som gemenskapen klassificeras och din vän kommer att behöva hosta på grund
4.) Varför är du då inte dras åtminstone i den andra staden till en vän. 5.) Jag råder dig nu mycket: gå till det onda och tala till dem, sedan samma sak med din hyresvärd, prova att din väns bostad helt felplacerad, eftersom det är bara att prata med sin chaf, men jag tror att det kommer att gå , det är bara viktigt, har du en mun att prata, så han också vana vid. och snabbt och ärligt för att rädda vad som kan Reten

Related questions

Att flytta till en större lägenhet än Bostadsområde

Hej Jag hoppas att ni kan hjälpa mig ... Jag bor med min steg pappa sedan 2009 i en lägenhet sedan 2011. Jag är en dotter (skild från fadern) för närvarande, vi lever i en tre rum och kök vi båda relaterar Hartz 4 och jag gå vägen till 325 € baserat

Aktuella lån och komma, vi kan flytta och finansiera ny lägenhet utan förtida återbetalning ränte straff & quest;

Vi är för närvarande bor i en villa som är bunden till lånet med sparbanken i 5 år. Skulle vi säljer dem nu skulle vara tidigt återbetalning ränte straff betalas för förlusten av de kommande 5 åren. Men vi får avkomma och vill verkligen flytta till e

Bostadsförmåner när man flyttar till större lägenhet och andrahandsuthyrning & quest;

Hej, jag för närvarande bor i en liten lägenhet, har ett jobb jag mestadels hemifrån utför på skrivbordet (tjäna medan cirka 650 netto) och få plus bostadsbidrag. Eftersom mitt arbete i min lilla lägenhet är helt enkelt alldeles för snäv och jag har

Att flytta till större lägenhet och exkl;

God dag! Jag är pensionär och få grundtrygghet. Kan jag dra med min dotter i en större, dyrare lägenhet? 10m2 mer än vi förtjänar, bashyran € 30 dyrare än tidigare. Måste insättningen och Movers (Flyttfirma) omfattas av grundförsäkringen eller måste

Föräldrar stöder större lägenhet

Jag lider av ett ångestsyndrom (t.ex. klaustrofobi) och behöver därför en mer rymlig lägenhet. Den Jag har nu funnit efter en lång sökning. Den är medgav större och dyrare än från Argentina. Mina föräldrar skulle ta skillnaden. Hur ska jag uppföra mi

Hartz 4: När du flyttar till större lägenhet och komma; Byrån måste betala Mietdifferenz & quest;

Och något annat: Min "lilla" syster, hennes make och två barn (2 år och 13 år) bor i ögonblicket i en tre rum och kök (59m2). Du vill och måste flytta till en ny lägenhet vacker hittade (71m2). Du har begärt att byrån om Mietdifferenz betalar ci

Flytta anpassas till större eller dyrare att hyra-Will bostadsbidrag & quest;

Hej. Till min situation: Jag är i skolutbildning och hänvisar studielån. Min partner också. Vi har också ett barn tillsammans. Innan bogseras: Vi är båda 25, nästan 26, och det är i både 2.Ausbildung. Eftersom studielån och barnbidrag är inte tillräc

Vi måste ta en större lägenhet och quest; & quest; & quest; & quest;

Hej, jag och min flickvän bor zusamm och förväntar ungefär en månad hos avkomman. vi både arbete (låglöne) nu i moderskapsskydd och utbildning år .... vara en harz4 kandidat frågor och jag gå gånger som när barnet eftersom vi får är också vad ... Min

Jag kommer att gå med min flickvän i en större lägenhet och LPAR, CA & period; 60 kvm och rpar; & comma; hur mycket hyreskostnader accepterar Argentina & quest;

Jag kommer att gå med min flickvän till en större lägenhet (60sqm), hur mycket hyreskostnader accepterar Arge? Jag får harts 4 och pension. Detta kan ge dig så godtyckligt säga ingen, eftersom det kommer att gälla för alla stadens andra villkor. Stor

Att flytta till en mindre lägenhet och komma; är en sänkning av deras hushåll utan problem och strävan;

Att flytta till en mindre lägenhet, är en sänkning av deras hushåll, så torget specificeras och därmed försäkringsbeloppet, utan problem? En annan tillägg: gör som gör någon mening ??? Om värdet på huset rådet förblir eller ökar genom förvärv till en

0
Views
0
Ccomments