B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-04-16

Att flytta till en större lägenhet än Bostadsområde

Advertisement

Hej Jag hoppas att ni kan hjälpa mig ... Jag bor med min steg pappa sedan 2009 i en lägenhet sedan 2011. Jag är en dotter (skild från fadern) för närvarande, vi lever i en tre rum och kök vi båda relaterar Hartz 4 och jag gå vägen till 325 € baserat arbete.
Nu är min fråga är för oss en större lägenhet? Eftersom varken min steg pappa eller jag har integritet. Jag har med min dotter en privat sovrum och min steg pappa har sitt eget rum ca.10qm vardagsrummet används som ett lekrum där i vårt sovrum att spela någon plats är .Weder jag var fortfarande min steg pappa kan inte samarbeta med att ta hem eftersom det inte finns någon reträtt tillgängliga. Vill du veta hur många som faktiskt kvm oss är som Bostadsområde

Det skulle vara trevligt om man kunde svara på min fråga
Jag tackar er redan gånger i förväg

answers

Så jag skulle vara super försiktig. Om du dessutom ZZU Hartz 4 fortfarande arbetar på 325 € bas - eftersom

Hartz 4: Ytterligare intäkter - intäkter skatteavdrag
Ytterligare resultat - extra inkomst för arbetslöshetsersättning II
Information på denna sida:

För anställda Hartz IV mottagare finns det inkomst skatteavdrag, som reviderades 1 juli 2011 .. Då kan tillsättas intjänade bruttomånads kvalificerade datum för arbetslöshetsersättning 100 Euro. Detta är den kvalificerade fri grundavdraget.

Inkomst som överstiger grundavdraget på 100 euro är förskjuten räknas av arbetslöshetsersättning II / ALG II, enligt följande:
- Genom en grov förvärvsinkomst är från 101 euro till 1000 euro 80% krediteras ALG II är 20% därmed kvalificerade datum.
- Genom en grov förvärvsinkomster kommer att krediteras 90% av de två av 1001 € ALG till 1200 euro (1500 euro för behövande med barn), 10% är kvalificerade datum.

Hej!

det enklaste är att du låter en ansökan till den behöriga Argen. Detta måste du be ändå nämligen tidigare innan du kan få en ny lägenhet eller liknande alls.

Efter normala omständigheter bör du som en mor med ett barn med titeln egen lägenhet.

Dessutom ber jag om i ditt ställe eller tjänster för det inre av huset med. Huruvida dessa görs kontant eller in natura till förfogande, är annorlunda.

Sedan en gång sett hur Job Center svarar på dina önskemål. Om ytterligare detaljer här vet dela här innehållet kort och du kan sedan hjälpa dig eller överväga beslut av arbetsförmedlingen eller korrekt.

hälsning
alfabetet

Det är att ge människor som lever ensam i en studio lägenhet och inte klaga ändå. Vare sig du en annan lägenhet "vill" (Förmodligen: Detta betalas) beror inte minst på Gesamtgöße din lägenhet plus vi saknar någon information. För 3 personer oftast bara en lägenhet subventioneras av 70-75qm. Här skulle det komma dit fint från rumsindelningen i resten med 3 personer. Du tror inte bra, att du kommer att minska argumentet med behovet av en separat "lekrum". Sådan Larifari råd att endast har råd med.

Related questions

Att flytta till en större lägenhet

Hej alla, jag betraktar några frågor. En förestående drag. Jag lever för närvarande en 3 sovrum med 3 barn och är gravid med det fjärde barnet. Jag bor hälften med min nuvarande pojkvän endast far 4.Kindes wird.Mein vän inte har en permanent bostad i

Aktuella lån och komma, vi kan flytta och finansiera ny lägenhet utan förtida återbetalning ränte straff & quest;

Vi är för närvarande bor i en villa som är bunden till lånet med sparbanken i 5 år. Skulle vi säljer dem nu skulle vara tidigt återbetalning ränte straff betalas för förlusten av de kommande 5 åren. Men vi får avkomma och vill verkligen flytta till e

Bostadsförmåner när man flyttar till större lägenhet och andrahandsuthyrning & quest;

Hej, jag för närvarande bor i en liten lägenhet, har ett jobb jag mestadels hemifrån utför på skrivbordet (tjäna medan cirka 650 netto) och få plus bostadsbidrag. Eftersom mitt arbete i min lilla lägenhet är helt enkelt alldeles för snäv och jag har

Att flytta till större lägenhet och exkl;

God dag! Jag är pensionär och få grundtrygghet. Kan jag dra med min dotter i en större, dyrare lägenhet? 10m2 mer än vi förtjänar, bashyran € 30 dyrare än tidigare. Måste insättningen och Movers (Flyttfirma) omfattas av grundförsäkringen eller måste

Föräldrar stöder större lägenhet

Jag lider av ett ångestsyndrom (t.ex. klaustrofobi) och behöver därför en mer rymlig lägenhet. Den Jag har nu funnit efter en lång sökning. Den är medgav större och dyrare än från Argentina. Mina föräldrar skulle ta skillnaden. Hur ska jag uppföra mi

Hartz 4: När du flyttar till större lägenhet och komma; Byrån måste betala Mietdifferenz & quest;

Och något annat: Min "lilla" syster, hennes make och två barn (2 år och 13 år) bor i ögonblicket i en tre rum och kök (59m2). Du vill och måste flytta till en ny lägenhet vacker hittade (71m2). Du har begärt att byrån om Mietdifferenz betalar ci

Flytta anpassas till större eller dyrare att hyra-Will bostadsbidrag & quest;

Hej. Till min situation: Jag är i skolutbildning och hänvisar studielån. Min partner också. Vi har också ett barn tillsammans. Innan bogseras: Vi är båda 25, nästan 26, och det är i både 2.Ausbildung. Eftersom studielån och barnbidrag är inte tillräc

Vi måste ta en större lägenhet och quest; & quest; & quest; & quest;

Hej, jag och min flickvän bor zusamm och förväntar ungefär en månad hos avkomman. vi både arbete (låglöne) nu i moderskapsskydd och utbildning år .... vara en harz4 kandidat frågor och jag gå gånger som när barnet eftersom vi får är också vad ... Min

Jag kommer att gå med min flickvän i en större lägenhet och LPAR, CA & period; 60 kvm och rpar; & comma; hur mycket hyreskostnader accepterar Argentina & quest;

Jag kommer att gå med min flickvän till en större lägenhet (60sqm), hur mycket hyreskostnader accepterar Arge? Jag får harts 4 och pension. Detta kan ge dig så godtyckligt säga ingen, eftersom det kommer att gälla för alla stadens andra villkor. Stor

Att flytta till en mindre lägenhet och komma; är en sänkning av deras hushåll utan problem och strävan;

Att flytta till en mindre lägenhet, är en sänkning av deras hushåll, så torget specificeras och därmed försäkringsbeloppet, utan problem? En annan tillägg: gör som gör någon mening ??? Om värdet på huset rådet förblir eller ökar genom förvärv till en