B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-22

Att flytta in lång unrenovated WG - hur kan jag skydda mig & quest;

Advertisement

Jag skulle vilja flytta till en WG, som dock nu har inte renoverats sedan 5 år. Hur kan jag komma hit m bäst försäkra att jag inte behöver tvista med alla kostnader för renovering med en sammanfattning på 1-2 år och de sitter kvar mig ensam?

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Det används av lag vissa regler och deadlines. För kök, badrum och dusch underhåll hade vart tredje år att göra detta. För vardagsrum, sovrum och toaletter, tidsfristen var 5 år; Andra Uthus vart sjunde år. Emellertid har den federala domstolen redan fastställt att dessa stela tidsfrister är alla ogiltiga. Nu det hela är lite svampig. Innehållet bör regeln nu gällande vara att hyresgästen har bara att renovera, om det verkligen är nödvändigt. Bästa helt enkelt gånger Se fördraget exakt. Och om nu betala även sådana tvivel, skulle jag föreslå dig att bli medlem rätt hyresgästen skydd. Rättsskyddsförsäkring, som tar emot dessa argument rekommenderas också. Eftersom stora bostadsföretag är kraftfulla och kan utöva mycket högt tryck. Jag vet detta eftersom jag själv var en gång i en liknande situation. På den tiden hade vi att göra nya för att extrahera hela taket, där frigolit bearbetades. Det var även före vår samling. Men eftersom lagstiftaren hade frigolit det nu förbjudet, var vi tvungna att stå för kostnaderna. När allt flera tusen euro.

Frågan är om du skriver med den faktiska hyra eller andrahandsuthyrning separat tecken det. I det förstnämnda, är det svårt möjligt att skjuta upp renoveringen skyldighet här eftersom du är ansvarig tillsammans som gemensamma hyresgäster. Du kan i detta fall endast ett tilläggsavtal med din co-hyresgäster överens om att du inte stanna här sitter på kostnaden ensam. Men om ingen av dem betalar, har du tvivel efteråt renovera antar ensam och kan titta på pengar (en nypa per åtgärd) föra tillbaka på din Mietmietern.

Om du däremot bara registrera ett andrahandsuthyrning kan styras dit, vad renoveringar och accepterar. Skyldigheten att huvud hyresgästen till hyresvärden kommer inte intresserar dig.

Helt enkelt var och en av avklädning måste komma överens rummet att renovera att den har använt / ockuperat.
eller så kan du genom att flytta ut ett belopp xy betala en tidigare kommit överens om. så skulle verkligen kostnad "off", men inte arbetet drar en renovering för att vara.

det är bättre i kör allt som krävs för att komma överens skriftligen för att fixa så att det inte finns några problem senare.

Related questions

Flytta tillbaka till Tyskland i FAE & perioden; Tidpunkt för beskattning & quest;

Jag är för närvarande i UAE (Dubai) och har bara där en bostad. I Tyskland, jag bara besöka, jag har en bostad där i flera år (inte mer). Jag är obegränsat steuerpflchtig endast i Förenade Arabemiraten. Jag går för permanenta jobb här. Nu ska jag doc

Aktuella lån och komma, vi kan flytta och finansiera ny lägenhet utan förtida återbetalning ränte straff & quest;

Vi är för närvarande bor i en villa som är bunden till lånet med sparbanken i 5 år. Skulle vi säljer dem nu skulle vara tidigt återbetalning ränte straff betalas för förlusten av de kommande 5 åren. Men vi får avkomma och vill verkligen flytta till e

Jag kan helt enkelt flytta till en annan delstat och fortsätta att få det & quest med alg 1;

hi ... Jag är från Hamburg och hänvisar sedan några dagar ALG en och min lägenhet meddelar nu (3 månaders uppsägningstid) skulle då flytta till 3 månader efter bayern till min vän. Kommer jag fortfarande kvar sedan få alg ett eller hur gör det ifrån?

Att flytta till en annan stat med Hartz 4 & sol; Hur & quest;

Jag vill från Bonn till Hessen (Fulda) ziehen.Übergangsweise kunde min man och jag kommer med min mamma under. Kan jag avbeställa helt enkelt här i Bonn, och ungefär två veckor senare, underteckna nytt till Fulda? Eller kommer problemet? Hej, om du v

kan jag flytta in med min pojkvän när han får harts 4 & quest; & quest;

Hej, jag vill flytta in med min pojkvän. Vi fick en bra lägenhet erbjuds exklusivt. 100sqm för 350 Euro varm. Jag tjänar ca 1200 euro per månad, min vän hänvisar harts 4.Würde han får fortfarande fortsätter eller är min förtjänst som räknas? Och gör

Flytta utomlands - där kan jag hitta en bekväm transport alternativ & quest;

Du har ett tips för mig var jag kan hitta ett bekvämt sätt att transportera flytta utomlands? Att hyra en bil i Tyskland och släppa det igen i andra europeiska länder verkar mycket dyra efter vad jag har forskat mig. Finns det ett bra alternativ, någ

Att flytta från utlandet och komma; kan jag lösa nya möbler & quest;

Hej! är yrkes dras från USA till Tyskland till 1.1.2012. Eftersom jag har avslutat min examen och började här på universitetet som forskarassistent, det fanns ingen flyttkostnader ersätts. Jag vet att jag kan Avdragsgilla rörliga kostnader ja, Detta

Flytta anpassas till större eller dyrare att hyra-Will bostadsbidrag & quest;

Hej. Till min situation: Jag är i skolutbildning och hänvisar studielån. Min partner också. Vi har också ett barn tillsammans. Innan bogseras: Vi är båda 25, nästan 26, och det är i både 2.Ausbildung. Eftersom studielån och barnbidrag är inte tillräc

Flytta på Hartz IV: vilken arbetsförmedling är für mig zustÃĪndig & quest;

Om jag som Hartz IV mottagare kommer att gå av personliga skäl i en annan stad, jag kan lika lätt? Vem är ansvarig för mig, så vad ALG II och bostadsproblem, etc? Den nya staden eller min gamla arbetsförmedlingen? båda, eller nya, åtminstone under öv

Flytta den nya arbetsgivaren betalar & comma; måste jag betala skatt & quest;

Om en potentiell ny arbetsgivare tar över de rörliga kostnaderna, måste du betala skatt på detta på något sätt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Den beskattas Din arbetsgiv