B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-24

Återvinning av Witvenrente

Advertisement

Min mor hade tagit för min sena far Witvenrente.
och pensionskassan märkte först efter 6 år som hon fått betalning av pension och 6 år ... eftersom det var då missbedömde ... eftersom min mor avled 2003, skall jag nu lösa detta ... det är lagligt ??

answers

Låt råda dig i ett informations- och rådgivningscentrum för att göra det.

Det måste undersökas om en återhämtning är laglig.

... Enligt min mening måste pensionen tillskrivas fel beräkningen av pensionen med sina anställda. Det vill säga att felet är på bekostnad av pensionsstöd. Dessutom gjorde pensionstagaren inte vet att det var för mycket. På samma sätt var det inte känt dig.

Dessutom skulle jag ringde mig på förverkande / begränsning. Enligt min mening är pensionen inte rätt ....

Related questions

Börsen går galen och komma; Vad tycker du råda & comma; Aktier av Infineon att sälja eller vänta för återvinning & quest;

Aktiemarknaden spelar men bara galen vad rekommenderar du mig till aktier av Infineon att sälja eller vänta för återvinning av priserna? Ställ stop-loss eller en Putschein som skyddar dig. Om så är nödvändigt, så komma ut, eftersom ingen vet hur denn

Återvinning av barnstöd till höger & quest;

Eftersom familjen fonden har upplevt för sent sammankallandet av sin son (som var orsaken anges), fick en vän 3 månader för mycket barnbidrag. uppmanar nu familjens budget, pengar från hennes rygg. Min flickvän är men uppfattningen var inte ansvarig

Om nivån för en privat pension vid återvinning utesluta mening & quest;

Jag har fått höra att jag med en begäran från försäkringsgivaren om återvinning uteslutning kan skydda mot Vermögensverwertung min privata pension vid Hartz. 4 Är detta normalt är fallet eller om det finns platta tak som inte får överskridas? Det kan

Spezi vill Hartz IV & comma; har livförsäkring & comma; bör anställa och period; Återvinning utslagning göra och komma; men som & quest;

En Spezi själv glider på att gå ut i Hartz IV, har han en livförsäkring. Nu vill han göra en återhämtning som utanförskap, men hur? Och vad är det exakt? Consulting är nödvändigt! Om inlösenvärdet någonsin så hög att det skall återvinnas? Om RKW min

Återvinning av ökningar för kosmetiska reparationer

Hej. 1994 hyresavtalet var stängd, som innehåller en klausul om att ÄGARE åtar sig att vissa kosmetiska reparationer efter vissa intervaller. För detta ett visst belopp per kvadratmeter och år enades man om att skatten betalas månadsvis av hyresgäste

Återvinning av socialbidrag och tid, och tid, delen i vilken mängd och quest; & quest;

Jag får en grundtrygghet av € 412 plus Miete..Jetzt ska jag betala extra förmåner betalas jag gör sedan två Monaten.man mig varje drar sedan November € 200 från, nu vet jag att jag i februari får endast € 200 soll..Meine fråga är det rättmätiga att d

Är återvinning av utländska begrepp juridiskt en upphovsrätts & quest;

Jag har här en video av ett seminarium (kommunikation, mjuka färdigheter), vad jag gillar ganska bra. Om jag sammanfatta materialet och erbjudande som Ebook skulle vara intrång i upphovsrätten? Den internationella lag (USA) skulle också intresserar m

Hur är de ekonomiska data för att bedöma Scholz AG Återvinning -Om du köpa obligationer det & quest;

Nyckeltal 2008 2009 2010 EBITDA-marginal (%) 3,8 2,7 5,6 Avkastning på totalt kapital (%) 7,5 0,4 8,2 ROCE (%) 8,6 -2,0 10,0 Cashflow ROI (%) 10,6 3,6 12,7 Soliditet (%) 18,8 14,5 14,7 Gearing (%) 73,4 81,9 79,5 Gesamtverbindl./ EBITDAR 7,1 19,7 6,2

Kan Brister effektivt tillrätta i svart med återvinning av pay as skador & quest;

När en kund en hantverkare svart uppdrag och detta ger ett dåligt jobb, då kunden kan någonsin kritisera brister och effektiv efterfrågan återbetalning av avgiften som redan har betalats i form av ersättning? Den sjunde Civil Division av den federala

Återvinning av en gåva från en tidigare pojkvän & comma; eftersom han är emot mig plötsligt & quest;

När en vän jag gjort en donation, eftersom han var min vän, kan jag sedan be om pengarna tillbaka, eftersom han inte längre är min vän, är han ganska plötsligt mot mig och säger till mig som vittne i polisen? Snabbare och billigare rådet om arv. Komp

0
Views
0
Ccomments