B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-28

Återkallande med billeasing

Advertisement

Hej! Jag skrev i förra veckan ett hyresavtal för en demonstration (kilometer Leasing). Tyvärr har jag inte åsidosatt principen en gång en natt att sova på den. När jag tänkte på vad nästa dag undertecknade jag eftersom jag satte omedelbart via fax och rekommenderat brev. Nu sa jag bilhandlaren och leasing Bank som ger hyresavtalet ingen ångerrätt och Kontraktet är juridiskt giltig. Eftersom det finns många motstridiga uttalanden här på Internet och i min krets skulle jag vilja veta vad som är nu korrekt.

answers

Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Ser tyvärr dåligt för dig.
En 14-dagars ångerrätt är bara pärla i Veträgen. § 506 punkt 2 BGB förankrade juridiskt motiverad.
Detta bör inte komma hit.
Du menar förmodligen 14-dagars returpolicy för distansavtal, men bör inte tillämpas här.
Återigen kalla återförsäljare och hoppas på nåd, kanske han kommer att låta dig betala en avgift, så att han "avfärdar" dig ur kontraktet. Det siehts tyvärr mycket svart.

Det är märkligt att denna ångerrätt appliceras upprepade gånger i normala transaktioner.

Ditt exempel skulle verkligen orsaka morgon ska jag underteckna ett hyresavtal och dagen utnyttja min annullering och rätt att göra invändningar. #

Jag tror återigen att logiken är helt förståeligt.

om avtalet är på plats på återförsäljare, inte via telefon eller Internet, har slutförts, så finns det bara en ångerrätt, om det nämns i uttryckligen kontraktet, annars inte.

Related questions

Billeasing för alla & quest;

Detta är billeasing för företag och självkänsla, kan jag förstå, eftersom det är avdragsgilla. Finns det situationer eller scenarier där det är värt kontorist för den enskilde medborgaren /? ja, självklart. Speciellt när en modell förändring planeras

Återkallande av en ansvarsförsäkring lätt genomförbar & quest;

Hej! Jag vänder mig till frågan om en vän till dig. Eftersom de absolut behövs en ansvarsförsäkring, hon har en vecka sedan något undertecknat obetänksamt ett avtal utan att de villkor som tidigare kontrollerats att ha exakt. Med ett litet avstånd är

Återkallande av betalning skydd försäkring i efterhand möjlig & quest;

Min kusin har ett lån behövs och var därför på sin bank. Den dåvarande har verkligen gett honom ett lån, men det var mer eller mindre i slutet av betalning skydd försäkring. I efterhand, då läser jag att man inte ska engagera sig i en sådan betalning

Hur billeasing & quest;

Har ett fast jobb och en stadig inkomst, men bara 3.000,00 euro på motbok. Eftersom jag behöver en ny bil, men inte har den nödvändiga pengar, jag är intresserad av billeasing. Vem vet hur det fungerar? Får jag hänvisa till ämnet på frågan från förra

Deklaration om återkallande tomrum i många lån

Hej! förra veckan på showen PlusMinus fick tips för hypotekslån. Bland annat att det finns ett trick ett lån utan fördöma förtida återbetalning ränte straff för att ha zahken. skenbart, har många banker ogiltigförklaras Order avbokning lånet så att d

Återkallande av parole i privata skulder och verkan av borgenären & quest;

En kusin fick en parole och är nu rädd att han tog privat ett lån och inte kan betala tillbaka honom. Banken fortsätter med stämningsansökan mot honom. Kan återkallas hans skyddstillsyn? I grund och botten är hans oro helt berättigat! En fällande dom

Hyr en bil med återkallande & quest;

Jag fick av min bilföretag Post att min bil påverkas av ett återkallande av produkten och därför måste i verkstaden. Jag behöver bilen professionellt, jag har rätt till en bil? Ett påstående är inte, men de flesta bilhandlare är här mycket tillmötesg

Widerspuchsfrist mot felaktiga återkallande löpt & quest;

Hej, 2005, avslutade jag en fondförsäkring pensionsförsäkring betalade årsavgifter och sedan avslutades i 2013. För några månader sedan såg jag på Återkallande korrekt och konstaterade att detta inte är inom standardvärdet av försäkringsavtalet lagen

Billeasing - bilfinansiering & comma; vad är skillnaden & quest;

Billeasing - bilfinansiering, vad är skillnaden? Kan någon förklara kortfattat? När köparen är Autofinazierung civilrättsliga ägaren av bilen och är ägnad att säkerställa honom så småningom till banken. Han betalar omgångar tills lånet återbetalas, d

Brister i återkallande vid en fastighetskrediter och period; Kan lånet återkallas och strävan på grund av den grundläggande beslut av den federala domstolen;

Detta var så i vår lokaltidning. Citat: Efter ett landmärke beslut av den federala domstolen låntagare kan ersätta sina dyra lån av ett mer fördelaktiga lån i många fall på grund av brister i återkallandet. Även därefter, på obestämd tid och utan för