B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter inkomstskatt arbetsplats företag bil kontanter nytta bilförmån och plus; inkomstskatt 2017-08-13

Återbetalnings penning för tjänstebilar för privat bruk - sätt att arbeta

Advertisement

Hej alla,

Jag kör en bil med tillstånd för privat bruk. Bilen beskattas med 1% / 0,03% bruttolistpris. Eftersom jag nästan uteslutande gå till kunden, jag har en lista över dagars närvaro skapas med arbetsgivaren och dessa skickas ut av vår personalavdelningen som en bekräftelse (dvs ca 1x / månad endast med arbetsgivaren).

Min fråga är hur jag kan från skattekontoret, beskattningen 0,03% som jag betalar min månadslön ja återta.

PS: en loggbok jag inte leder.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Din arbetsgivare måste vara på den säkra sidan, fasta 0,03% naturligt för varje dag, och utsattes för inkomstskatt. Följaktligen, som också fungerar som bruttolön i din anställning skattebeskedet.

Om du nu kan skicka din inkomstdeklaration, bör din skatterådgivare först bifoga en informell diskussion på samma gång lönesumman med det aktuella beloppet korrigeras. Denna förklaring kommer inledningsvis ignorera skattekontoret flitigt som skatt lyda allt rapporteras till dem av socialförsäkringsinstitutioner, arbetsgivare, banker, etc. elektroniskt, den enda saving sanningen och antar att den skattskyldiges ligger ändå. Med andra ord: Skattemyndigheten är trots dessa förklaringar minskar värdet av anställnings självdeklaration i taxeringen.

Och å andra sidan måste man sedan prövningstillstånd och rensa saken i överklagandet. Innan du inte kommer att stöta på tillgång till FA.

Men vet din skatterådgivare allt och vilken jurisdiktion de kan basera sitt resonemang.

Om du vill göra allt själv, sedan fånga lika med det.

Google 0,002% varianten cockpit och starta.

Related questions

Beskattning av tjänstebilar och privat bruk

God kväll, Jag kommer att ändra min arbetsgivare och få tjänstebil, jag kan också använda privat. Dessutom har jag ett privat fordon. Nu till mina frågor: Företaget bil kommer jag (eller min fru) använder uteslutande privata och jag kommer därför int

Avveckling av tjänstebilar för privat bruk

Hej! min flickvän fick en tjänstebil för privat bruk. Prislista är 21100 euro och lättare pendla är 43 km. I ett exempel, innehållet i 2500 brutto jag komma över flera löneräknare och en kontantförmån totalt 483.19 euro netto avdrag till 240 Euro. me

Tjänstebilar tillåtna för privat bruk och komma; Oavsiktlig skada och komma; hur fungerar det då fordonet -Insurance & quest;

Om man kan använda en tjänstebil privat, du måste då också på något sätt själv garanti för privat bruk, vad händer med bilen försäkring av arbetsgivaren vid en orsakade olycka? finns det oftast en tilläggsavtal om användning av en tjänstebil, som sed

Att köpa delvis privat bruk tjänstebilar - vad skatt förmåner I & quest har;

Jag vill "business kostnader" min bransch / företag att växa mig nästa år en begagnad bil - så jag är egenföretagare. I min deklaration från förra året mina Revisorer har också noterat en bil som en reserv. Vilka fördelar kan jag dra? Jag trodde

Min arbetsgivare skulle mitt företag laptop f period; privat bruk ge några & comma; Skatteskuld & quest;

Min arbetsgivare inte skulle ha något emot om jag privat hemma använda företagets laptop i helgen. Har jag privat bruk också rapporterats i skattehänseende, som i fordonet? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Be

Kan arbetsgivare kräver att ta plats DBahn tjänstebil och privat bruk

han kan kräva att lämna bilen trots att jag betala kontrollen 1% mig? Du behöver inte säga vad som gäller för uttalandet av arbetsgivaren. Om du har en tjänstebil, privat bruk tillstånd (inkl. Moms av vilket leder monetära förmåner), då kan begränsa

Kan jag betaluthyrningsgrad för en tjänstebil för privat bruk nöja & quest;

Jag har ett år en Firmanwagén privata ändamål. Jag versteuere 1% -Bruoo prislista och den drivande platt-arbetsplats efter "0,03% bruttolistpris per Km-metoden". Samtidigt jag betala ut Menem nettolön en leasingbetalning till företaget. Min uppf

Ideell förening krävs en dator och komma; men som används för privat bruk - aktie och LPAR, utgående höjd och lika; & quest; & rpar;

Hej! Jag är en volontär i ett särskilt berättigad klubb (erkända eV) och en av våra klubbmedlemmar (även volontär - vi alla inte får betalt för vårt arbete) kräver nu bland annat även för föreningens arbete en ny dator. Frågan är nu, hur mycket ska s

Hur är privat bruk bil egenföretagare reglerad & quest;

Jag har nyligen börjat mitt eget företag och angeschaftt mig en begagnad pickup. Eftersom jag nästan uteslutande endast med om. Bil på väg, jag tänker på min egen bil till förmån för kostnadsbesparingar att överge eftersom det alltid finns bara i gar

köpt datorn och komma; Jag percnt till 30; privat bruk och period; Vad är Inland Revenue & quest;

Jag köpte en ny laptop, kommer jag främst använda professionellt. Vad är det skattekontoret, om jag underkasta sig? Jag är frilansare och arbetar mycket med datorn. Man skulle också kunna hävda att jag måste vara 100%. Eller är det så att det kommer

0
Views
0
Ccomments