B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-19

Återbetalning av sociala bidrag till Pflegevericherung

Advertisement

Fadern av min syster och i hemmet. Emot vårdnivå III, socialtjänsten betalade 600 € per månad u. Balansen bezahlt.Angenommen från pensionen tas emot av hans fru för honom mamman dör u. Min syster ärver villa, i hennes mor sedan wohnt.Kann socialtjänsten retroaktivt betalade 600 € efterfrågan?
(För den totala betalats ut period)
Eftersom detta är min syster-i denna mycket upptagen, skulle jag vara en
Svara tacksam.

Tack.
Med Freundl. hälsning

petra Nock

answers

Så en återhämtning finns det inte så vitt jag vet. Men förvånade mig lite som du säger att han får vårdbidrag och pension och ytterligare sociala tjänster även betala (förmodligen inte tillräckligt återstående pengar?). Såvitt först OK, men socialbyrån ser oftast på alla tillgångar Betroffenden. Finns det tillgänglig kapacitet, måste detta användas innan socialtjänsten kommer att hoppa. Tillgångarna inkluderar lägenheten. Dvs. Detta kan ha att säljas vid behov, eller alternativt att betala de anhöriga som bor i hemmet för den saknade pengar.

Related questions

Återbetalning av bosparande bidrag för barn

Mina föräldrar fick för sitt eget hem hem ägare, är också barnen spar bonus för mig och min bror ingick. Nu frågar skattekontoret mina föräldrar att betala € X på grund av de förändringar som har lett till en minskning av spar bonus, detalj som inte

Återbetalning till Social Office & comma, om föräldrarna gått bort och sköterskan fortfarande period i hemmet d &; Föräldrar bor & quest;

Kan socialkontoret eller mig min man förbinder sig att återbetala om föräldrarna Berl.Testam. skulle ha dött, men min syster fortfarande, utan att betala hyra bor hemma hos föräldrarna? Vi har 2 döttrar. Föräldrarna har (full erwerbst mor. Barn) seda

Premium återbetalning av DRV bidrag till Thailand - vilken skatt och andra konsekvenser där & quest;

hi ... Fakta: gift med thailändska kvinna, har flyttat 2014. TH. Fram till dess kontinuerligt Einksteuer- sambeskattning. (I selbst./Frau anställd) till skattemyndigheten 2014 (efter sista gånger EstErK./ och kommunikation 2014) informerade om att in

Kan de sociala avgifterna återta & comma; om du gör en dubbel examen & quest;

Kan du återta de sociala avgifterna, om du gör en dubbel examen? Jag menar, jag har hört att i fallet med ett praktiskt integrerat utbildningsprogram får inte längre betala sociala avgifter. Hur länge kan du återta fördelarna? En cirkulär från social

Om jag hade två olika 450-euro jobb och komma; som arbetsgivare skulle betala sociala avgifter och strävan;

Jag arbetar för närvarande på en månad deltid för 411 Euro. Nu skulle jag vilja ha mer information att vara social trygghet annan aktivitet. Vem skulle då betala AG-aktier av social trygghet? Endast arbetsgivare med högre förtjänst eller både arbetsg

Upphävande av obligatorisk socialförsäkring i dual-utbildningsprogram

Hej Alla, Jag läste en fråga om upphävande av obligatorisk socialförsäkring i dubbla utbildningsprogram. Detta var jag ännu inte känt, men i själva verket den federala sociala domstolen har beslutat att i vissa former av den dubbla utbildningen av ob

Om studenten ordningen Obligatorisk & quest;

Hej! kan min arbetsgivare av någon anledning att reglera själv som "normal" anställd när jag uppfyller kriterierna för en student, eller student systemet sedan plikt? Min situation är detta, jag är en student, privat försäkrade, jag har ett jobb

Studiergebühren skatt och bidragande & quest;

Om Studiergebühren betalas av arbetsgivaren, dessa är då skatter och sociala bidrag tillgängliga? Detta kan göras. Det finns ett dekret av OFD Karlsruhe: http://kuerzer.de/Studiengeb Men det måste finnas en betrieblcihes intresse. Det finns även i da

Vad är ersättning för inkomstrelaterade kostnader på ett e & period, V & period; & quest;

När en eV jul köper för sina medlemmar, kan han dra av skatteskäl? Om så är fallet, ersättningen för Werbungksosten hur hög eV? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Föreningen

Måste jag helt skattefria bruttolöner och komma; men som är föremål sv & comma; ange åtmin självständigt & quest;

Jag (och andra) ges ett jobb där bruttolönen skattefria, men pensioner, vård och sjukförsäkring. Så sv-Paid (Gage St-fri, sv-recept utan Lohsteuer) Från Job selbr fick jag höra att jag är lika självständigt eftersom det har heller ingen skattekort, s