B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt Legal juridik & plus; skatterätt 2017-09-04

Återbetalning av överskjutande mervärdesskatt som betalats

Advertisement

Kära herrar,

Jag hade 2013 Betriebsprügung har varit i Fann att jag har betalat för åren 2008, 2009 och 2010, för mycket skatt till skattemyndigheten. Kan jag förvänta sig en återbetalning av pengar eller skattemyndigheten kan dessa innehållna?
Samtidigt konstaterades att jag måste betala extra skatt och detta arrangerades omedelbart.
En återbetalning av skatt överskjutande är inte erfogt. Är detta preskriberade?

Tack.

Med vänlig hälsning

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

För 2008, det finns ingen fast preskriptionstid, annars ingen förändring hade skett. Speciellt här handlar det om begränsning betalning och speciellt inte inträffat.

Dessutom är en BP rapport utvärderas skattekontoret i ett svep och inte först inkomstskatt och moms. Om inga ändrade beslut moms tas emot, det var antingen ingen effekt eller det var helt enkelt glömt.

Samtal göra underverk. Stroppy samtal föra nix.

Ja det håller FA. Om den årliga momsdeklarationen de har insett detta, som om den körs oberoende korrekt eller inte. Alla måste betala mer skatt än vad han behöver. Dessa överskjutande skatt du kan inte återta kursen sedan. Oppositionen invändningar fisting observeras.

Related questions

Kan jag på sjukförsäkrings återbetalning av överskjutande betalningar även efter döden av den försäkrade att tillämpa & quest;

Min sena i December 2015 moster var 2014-2015 i ett vårdhem. Eftersom hon hade livslång rätt att leva i mitt hus var en handledare - våra önskat sätt (chefer och bostadsrätten i huset av handledaren är en mycket känsligt ämne tysk lag intercom torkni

Försäkringsgivare premiehöjningar för att kommunicera utan skäl - det är tillåtet till & quest;

Dar en försäkringsgivare helt enkelt öka bidraget utan de exakta skälen att kalla det? Om man inte har det en beräkning av tillgång? Det skulle vara till stor hjälp om frågeställaren skulle ge några fler detaljer i frågan. Det finns här ingen uppmärk

Påminnelse efter 2 & comma, 5 år- e trafikutveckling och komma; kontot redan betalats men bevis saknas & quest;

Jag nu fått en påminnelse efter 2,5 år. Jag gick genast till RG och hittade en e-postadress till leverantören, med kommentaren att jag skulle betala den utestående skatt. Detta gjorde jag också då, i jan 2009. Nu fick jag först en påminnelse för RG-b

betalat fullt Kitagebür för 2 barn

Jag har 2 barn. Dottern är på dagis, son till elevvård. Båda institutionerna är kyrkan. Jag betalade hela kostnaden för vård för både barn. Jag visste inte på begäran av syskon kontroll med 50%. Får jag pengar återbetalas av kommunen ?? Vänligen svar

Kan Argentiere löne skatteintäkt återbetalning innehålls & quest;

Min man vill på natten dagar gör deklarationen, den arge den innehållna pengar eller kredit för? Jag vet inte ens nytt att skattebidragen räknas som inkomst. Konstigt .... vad har att göra med Argentina? Vi talar om en återbetalning av överskjutande

avgifter Återbetalning

Jag hänvisar förtidspension. eftersom detta är inte mycket hög jag få ett bidrag från Arge och jag fick det här. Nu kontoret för social- och bostadsfrågor är ansvarig. Jag lämnade in en ansökan. I år fick jag fortfarande en återbetalning avgifter upp

Måste betalning av pensionsbelopp som betalats återbetalas & quest;

Min far drabbades av ett olycksfall i arbetet i 1958:e På grund av detta han får Unfallrente. Efteråt var han senare ett EU pension. Under 2002 var hans EU pension omvandlas till en avgångspension. Slutet av 2008, föll sedan till Rentenanstalt att pe

få fem år falska räkningar

Jag bor i februari 2008 i det aktuella hyreslägenhet. Hyresvärden hyr en annan lägenhet i samma block av lägenheter. Från det första året jag var tvungen att göra verktyg betalningar-som alltid var högre från år till år. När jag vid 245 bashyra (29 m

Hur länge kan du felaktig Floor område som anges återvinnings hyra & quest;

Min syster var i livsrum från ägaren bedrägligt getäuscht.Knapp 15 QM2 saknas, men de fick i hyresavtalet som ett livsrum. Hon bor nu varit 3 år i lägenhet-det har chanser att få tillbaka överskjutande hyra ut för tre år-det är i alla fall nu. Jag är

Under sex år, hade aldrig en skattedeklaration - det är verkligen okej & quest;

Jag har en fråga till alla som är bekanta med skatter. Förra helgen besökte jag en vän som arbetar som anställd i sex år på ett försäkringsbolag. Hon berättade nonchalant att hon aldrig hade gjort en självdeklaration. Tydligen man inte behöver göra d

0
Views
0
Ccomments