B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-30

Återbäring PHI med inträde obligatorisk försäkring

Advertisement

Jag frågade i december 2011 en ansökan om familje försäkring med min man, eftersom jag har gett upp mitt oberoende 31.12.2011. Behandlingen drog oändlig längd. Begärda handlingarna begärde inlämnade-again, etc. till 17.04.2012 slutligen inspelningen bekräftades till mig i familjen försäkring. Eftersom jag nästan gett upp hoppet och var fortfarande utestående räkningar från läkare, jag har firstonce väntade och arkiveras eller regleras och PKV informerade sedan i maj på tillträde till GKV. 3-månadersperioden jag inte skulle kunna uppfylla de angivna skälen, men det bygger PHI och vägrar mig att återbetala det överskjutande bidrag. Efter deras uppfattning min Mitglidschaft slutar vid 31.05. Attacker i mitt meddelande alls, eftersom den obligatoriska försäkringen kom in på -bestehender- Mitglidschaft i PHI. Jag har ett inlägg läst om det, men tyvärr inte funnit någon konkret information som jag kunde lita mig.
många tack

answers

Ett meddelande behöver inte uppfyllas, om du, som du säger, försäkring skulle. Från denna synpunkt obligatorisk försäkring du har i det allmänna sjukförsäkrings igen.

Related questions

Sjukförsäkring: Ej Obligatorisk försäkring

Hej! I det lagstadgade sjukförsäkrings (AOK) fick ett brev att jag "inte obligatoriskt försäkrad" på grund av inkomst bin och en ansökan om frivillig försäkring. Vad betyder det för mig? Finns det andra än möjligheten att mig privat att försäkra

Frivillig försäkring eller obligatorisk försäkring som en pensionär med grundtrygghet

Engagera efter November 2013 pension på 470,15 € brutto, mindre sjukförsäkring och omvårdnadsförsäkring € 421,96 netto. Dessutom får jag grundläggande förmåner till ett värde av 298,84 €! Nu har jag fått ett brev från min sjukförsäkring DAK att jag f

Sjunker arbetsgivare klumpsumma bidrag till pension på 450 euro jobb och komma; eftersom obligatorisk försäkring & quest;

Tvist mellan kollegor: lön skall arbetsgivaren mindre schablonbidrag till pensionssystemet, men nu finns det täckning för tillsättning jobbers på 450 euro jobb? Tack för förtydligande. Eftersom jag kan hjälpa dig: Det är så, fortsätter arbetsgivaren

Bör det finnas en obligatorisk försäkring för hängivelse och strävan;

Vad tycker du om förslaget försäkring för egenföretagare. Eftersom jag tror att en hel del, åtminstone i den meningen att vissa grundläggande tjänster. Pensionsplanerna för frilansare gör mig (höger) innan. Se även :. Http: //www.finanzfrage.net/tipp

Finns det någon båt en obligatorisk försäkring & quest;

I bilar en behöver en skuld, annars skulle vi inte stanna på allmänna vägar. Hur den beter sig i motorbåtar? Måste också de tvingas försäkrad? Nej, för båtar, det finns i princip ingen obligatorisk försäkring, eftersom det inte finns någon "godkännan

Posta obligatorisk försäkring med en utbetalning från privat kapitalförsäkring

Hej i expertpanelen, Följande scenario inträffar: Vid tidpunkten för betalning av rektor för en privat kapitalförsäkring (2014/01/12) är ett frivilligt offentligt sjukförsäkrings före (oberoende och genom BBG). Detta är så långt så betala avgifter fö

Obligatorisk försäkring i Tyskland & comma; för den tyska långsiktigt bor utomlands och tid, och tid, och tid, och strävan;

Hej, om jag rätt informerad, råder sedan i Tyskland obligatorisk försäkring. Om jag, och nu som en tysk länge utomlands min tyska försäkring ge upp, jag har en (sett från den avgående utrikes) för att slutföra reseförsäkring för Tyskland att komma ti

Minijob gränsen med obligatorisk försäkring & comma; krig jag nu quest 400 euro jobb sickpay &;

Om Minijob gränsändringar om obligatorisk försäkring, får jag betalt sjukfrånvaro, när jag är sjuk längre? Hittills har jag bara betala min chef 6 veckor, sjuklöne. Det skulle vara bra och goda tider ne förändring. Tack. Från den 1 januari 2013 minim

Kostnader på självständighet och komma; obligatorisk försäkring

Jag skulle vara gånger kostnaden intresse som skulle gälla för de olika divisionerna. Och som fotograf ... det är förmodligen bara 200EUR år som skall betalas till branschorganisationen ... Men hur filmare, så när du spelar in videoklipp. Foto & Vide

Minijob gränsen bör vara 450 Euro Change & comma; faller 400 euro jobb i 2013 med obligatorisk försäkring & quest;

Mini Job gräns bör höjas till 450 euro från och med januari. Vad händer med min 400 euro jobb, faller under den obligatoriska försäkringen? Är det bra för mig? Hittills har jag bara något om det tjänat för familjen budget, jag försäkrad med min make.

0
Views
0
Ccomments