B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-02

Årlig skattsedel inte längre automatiskt skickas med Ansvariga sedan 2009 & quest;

Advertisement

är den årliga skattebeskedet som sänder vanligt bankerna börjar ett år, inte längre automatiskt att skickas?

Det slår mig just nu, eftersom jag förbereda min skatt för 2009 som jag fick från min depåbank fortfarande inget certifikat för det året.

answers

Du kommer inte automatiskt att skickas bara för att beställa!

Minister ursprungliga idén var att det slutliga källskatt på kapitalinkomster, bör den förra, retroaktiv skattefrågan vara irrelevant.

För vissa ändamål, men brytandet av dessa avslutade beskattning är nödvändig och nyttig.

Dessa certifikat i banken är absolut nödvändigt att kommissionen först 15 eller December 23 av det aktuella beskattningsåret (inte "tillämpas"!) Är. För förlusten av mottagandet av detta datum är ett måste.

Detaljer exempel här Http:. //www.comdirect.de/pbl/cms/cms/services/pages/s2/wissen/abgeltungsteuer/ags ...

Om noll inkomstskatt för dispens, skicka många banker ingen årlig skatt uttalande. Men de är engagerade i kundens begäran att göra det.

Den årliga skattebesked är gratis, Erträgnixhaufstellung (oftast inte nödvändigt) kostnader.

Related questions

Bank säger årliga skattsedel ok & period; Jag ska ta Resultaträkning & comma; Debiterar 25 € & comma; ok & quest;

Min bank, som inte hade intyga att tvångsförsäljning förlust av HRE aktier i den årliga skattsedel 2009, säger certifikatet var så ok, eftersom på grund av införandet av inkomst av kapital de inte skulle märka något. De rådde mig att ansöka om en Res

JStB & rpar; Vad är skillnaden mellan den årliga skatten och LPAR; och förlusten för mottagande av Banks & quest;

Det är verkligen i årets två tidsfrister för skatte certifikaten för banker: 15:12. certifikat för förlust 23:12. Årlig skattsedel (JStB) Jag behöver ett bevis på de förluster som jag har uppnått detta år vid handel med värdepapper för bostadsförmedl

Du kan komma överens med skilsmässa och komma; att en make är inte längre ansvarig för Credit & quest;

kan regleras genom avtal som en vanlig lån efter skilsmässa för ett äktenskap del är inte längre ett krav, om den andra vill ta den totala skulden vara? Din fråga avser ja bara det yttre förhållandet, då banken förmodligen faktiskt avfärdar ingen med

Årlig skattsedel gratis & quest;

I skattehänseende, behöver jag en lista över alla inkomster, icke att jag har uppnått på konton och insättningar i min bank. Om denna lista över bankavgift? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu:

Hur länge kommer min bank kan fortfarande vara dags att den årliga skattsedel & quest;

Ständigt jag kommer att sätta upp. Finns det en död-Line, fram till vilken de intyg som ska levereras? Vad kan du göra? har du präglats nackdelar eller kostnader? skattekontoret av händelsen är känd, så problemet. tullen kan sträcka kan du enkelt ska

GbR ta in UG & comma; UG ansvarig för GBR & quest;

Hej! Jag har en rättslig fråga om ansvar att införa en GbR. Vi har en GbR och UG medieproduktion. GBR egentligen borde lösas, men eftersom du det fortfarande ansvarig även efter upplösning över 10 år privat, anser vi om vi inte helt enkelt GbR kommer

Verksamhetstillstånd: som skattekontor är ansvarig för bill & quest;

Hej! Jag arbetar ibland på verksamhetstillstånd. Nu har bett mig att skriva på min räkning behörigt skattekontor, en kund. Om den behöriga nu min skatte kontor eller vad är ansvarig för kunden? Jag läste en gång någonstans Den senare, because'm osäke

Obligatorisk vaccination med vaccinering mot svininfluensa - som är ansvarig för Vaccine & quest;

Hört att nu i slutet av oktober, vaccinet mot svininfluensa kommer ut på marknaden. Vem vet om det finns en allmän obligatorisk vaccination eller som måste vaccineras? Och vem är ansvarig för vaccin? Vart tar man / kvinna göra en sådan sak? Hur komme

Jag ville fråga hur körningar med en hem inköp: det finns flera blivande säger mäklare och de var mycket längre och period; Är det ett trick & quest;

Det beror på. Kan du spela poker och är villiga att ta konsekvenserna? Jag har flera gånger köpt Häuder och så småningom vidare. Jag überlge mig vad jag är villig att betala. Man bör ha klart för sig vilka alternativ du har och vad man är klar. Om ja

Vaccination av företagets läkare som är ansvarig för vaccinskador & quest;

Om stora företag som erbjuder influensaskott och företagsläkaren dessa frågor, vem skulle då behöva svara för vaccinskador? Chefen? Läkaren? Är det klokt att erbjuda som huvudsaken? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advo

0
Views
0
Ccomments