B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-31

Aritmetisk avkastning på uttag och sol, bidrag

Advertisement

Jag behöver baserat på diskreta dagliga avkastningen beräkna en genomsnittlig avkastning för en aktie per år. Detta bygger på antagandet att vinsterna av en dag tas i engagemang och avgångar pumpas in igen.
Hur ska jag göra här? Spela uttag och bidrag för beräkningen ens någon roll?

answers

Jag har tyvärr ingen aning om det, men här jag kunde för att finden.eventuell det hjälpa dig weiter.über en rückmeldung jag skulle vara glad.

http: //finance.wiwi.tu-dresden.de/Wiki-fi/index.php/Renditeerwartung#Arithmetisc ...:

Related questions

Förderrung & sol, bidrag till utbildning som en barnsjuksköterska

Hej min 17-åriga dotter börjar på 1okt. Deras utbildning på en klinik i Mainz, 200km hemifrån, avser i Mainz en platt aktie. tjäna ca 800 € brutto Vad stödjande resurser de kan tillämpa och var? Tack för svar i förväg Utbildningsbidrag (BAB) utförs u

Start finish pension Police AMV avsluta & sol; komprimera och sol, bidrag gott & quest;

Hej Forum, Jag betalar sedan 2004 i en start finish pension polisen i AMV och ville nu faktiskt under en viss tidsperiod (1-2 år) betalar inga fler inlägg, eftersom jag behöver pengarna på annat sätt delas. På grund av andra inlägg nu kom men också m

Jordbruks pension & sol; bidrag betalning

Min man har hyrt med 61 år den totala åkermarken, präglades, liksom jag (55) i sig är undantagna från betalning av avgifter. Nu vill vi att starta en GbR med barn, arrenderad mark, cirka 20 hektar ta tillbaka och göra dessa områden som miljö poäng fö

Debet avkastning med släckt och sol, tom konto quest;

Hej, jag har att hantera innan en ganska riskfylld verksamhet på Internet. Det handlar om en summa på 3000 euro. Säljaren är verkligen allvarligt, men det kan vara nära konkurs. Men erbjuder den autogiro (direkt utan Moneybookers, Paypal OAU) på. Det

Var kan jag få en överblick och komma; vilka kampanjer och sol, bidrag där & komma; strävan efter renovering &;

Kan någon hjälpa till att förmedla röra mig? Var kan jag få en överblick över vilka beviljar eller subventioner där, om man vill renovera sitt hus? En översikt över de offentliga finansieringsmöjligheter kan erhållas snabbt och enkelt via den fria fi

Mini Jobb & LPAR; främsta merit & rpar; & comma; därav 154 & comma, 51 € Sick Envers & period; månad & sol; bidrag sänkning är möjlig & quest;

Hej! Jag betalar för närvarande endast en Minjob som främsta merit och behöver sjukförsäkring 154,51 € per månad. Finns det en möjlighet att minskning av bidragen? Om så är fallet, vad? (Utom :. äktenskap, Midi jobb, social anställningstrygghet) Bin

Vad är minimibeloppet för en investering i slutna fonder & quest;

Jag har läst att dessa medel även nu värd i finanskrisen. Hur högt är det lägsta belopp jag behöver investera i en sluten fond slut? ... Minsta insättning är främst på EURO 10.000. Men om du har ingen aning om slutna fonder, bör du först och främst t

Sjukförsäkring obligatorisk trots arbetslöshet och LPAR, utan sociala Covers & rpar; och hemlöshet & quest;

Efter flera år av egenanställnings 09/2003 (PKV) var jag arbeitlos och flyttade för 12 månader "gamla välfärd" och var därför SHI, försäkrade genom försäkringskassan. Från 09/2004 till 05/2008 Jag blev rehired social trygghet beror och därmed SH

Är det fortfarande lämpligt - SolarfÃķrderung till gekÞrzt - att hyra ett tak och sälja el & quest;

Behöver din råd, är det fortfarande bra nu ett tak för hyra och el för försäljning när det sol bidrag kommer att minskas? Jag kunde hyra av en gammal vän, en stor lada tak med 50 kvadratmeter. Oavsett om det är värt det eller inte du inte kan säga. D

Sjukförsäkring för att betala extra - SelbstÃĪndigkeit och Minijob

Hej - Jag är oberoende sekundär aktivitet under 4 år, har huvudsysslan skurits tillbaka vid denna tidpunkt och på. Under de senaste två åren har jag tjänat mig själv mer än huvudsysslan, som var bara en € 401 jobb (2 år). Sjukförsäkring betalade för

0
Views
0
Ccomments