B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV hyra ALG2 Hartz4 KDU Hartz 4 socialrätt SGB ALGII Höger ALG II ALG 2 bok II Hartz IV & plus; Rent logikostnader 2012-05-28

Argentina inte vill ge hyra eftersom lägenhet 150 € på regeluppsättning är och period;

Advertisement

Vi måste flytta ut, eftersom vårt hus rivs ner. Nu har jag äntligen hittat en lägenhet som är ca motsvarande. Hyran är 545 € kall. Warmmiete € 665. 57 kvm. Som inte godkänner joint venture. Vi är en gemenskap av behov 2 personer. Vi lever i Hamburg, och vi letar efter så länge en lägenhet, men det är inte möjligt att hitta något. Nu äntligen har vi funnit denna Wg .. Med ägaren jag klar. I morgon ska jag få nycklarna. Jag uppfattar att hyran för 2 personer är för hög. Men det finns inget billigare i Hamburg Jag är helt utmattad. Ja, jag vet att jag bör kontrollera med det onda innan. Jag har tagit på sig 57sqm och bashyra skulle vara motiverat. Vem vet vad som ligger nära vår situation. Den tidigare hyresgästen förväntar övertagande, hyresvärden har mailade mig hyresavtalet, endast Argentinos inte att leka med. Grävmaskinen är kommande, och vi måste få ut! Om jag ändå veckovis uthyrning lägenheten, men konsortiet är å andra sidan, vad händer då?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

http: //www.hamburg.de/basfi/fa-sgbii-kap03-22/126382/fa-sgbii-22-kdu-hoechstwert ...

Väl Arge beviljade max. 392,40 månadshyra.

Det finns ett handlingsutrymme och du måste bevisa att det inte finns någon annan bostad för dig skulle vara att hyra priset.

Vid överhängande hemlöshet bör kontoret höras och eventuellt betala högre hyra.

Om jag ändå veckovis uthyrning lägenheten, men konsortiet är å andra sidan, vad händer då?

Eftersom du är i en mycket bräcklig stat. Vem ska då betala hyran? Men expediten av arbetsförmedlingen har ganska ett visst handlingsutrymme. Du kan försöka situationen igen i detalj beskriva och uppmärksamma det akuta situationen. Vare sig dock hjälp är i stjärnorna, för överskridande normalskattesatsen är ganska betydande.

vad händer då?

Nüscht hände, eftersom Argentina fortsätter att betala sin andel och man måste se hur du aufbringst resten.

Om jag ändå veckovis uthyrning lägenheten, men konsortiet är å andra sidan, vad händer då?

Arbetsförmedlingen tar fall varken flyttkostnader, eller insättning och bär endast rimlig hyra. I Hamburg finns det några 392 € netto hyra + adekvat drift och värme, som finns i vissa distrikt 10% mer.

Dessutom kommer du att om du inte Ergänzer, be din nöd i allmänhet i fråga, när du får den, som vill bära skillnaden frivilligt; du kommer att titta mycket noga när de pengar som inte är faktiskt tillämpas från regeluppsättningen skulle komma.

Hej trä bock, är ibland svårt eftersom det ofta är svårt att hitta en lämplig hyra höghusbyggande. Men eftersom du redan väntar i Hartz IV relation, vet du att kostnaden för boende måste vara rimliga. Naturligtvis kan du inte officiellt förbud mot dyr lägenhet att hyra, men du kommer bara få kostnaden för hyran, som är lämpliga. Så du kommer att sitta på 150 Euro och then'd måste din av din regeluppsättning finansiering, men som är ekonomiskt mycket snäv. Och dessutom: om lägenheten är inte lämpligt att arbetsförmedlingen kan enligt reglerna i SGB II tar inget insättning, inte som ett lån. Om du eller din partner har hälsoproblem eller ens närvarande en allvarlig funktionsnedsättning, skulle det vara annorlunda.

  • Jag har tagit på sig 57sqm och bashyra skulle vara motiverat.

Detta är fel !!!

När allt kommer omkring, det finns sociala transfereringar, offentliga medel - och det bör du ha mycket goda kunskaper rättsläget i syfte att göra anspråk kan.

Om du anmietest lägenheten och hyran kan inte betala, naturligtvis hotar dig uppsägning av hyresvärden. Och ändå, naturligtvis, skuld - gång du utsaga är sedan krävde. Slutdestination: personlig konkurs,


Det finns bara en lösning: du måste naturligtvis tjäna en inkomst, och inte lämna dig på Hartz IV - Utan jobb allt detta kommer inte att fungera ....

Related questions

Att hyra en lägenhet moms och quest;

Hej! 2011 hade jag intäkter som föreläsare (4000 euro), Ing.Diensleistungen (7800 euro) och fastighets (hyra en lägenhet 11500 euro, hyr ett garage 3500 euro) Fakturor (föreläsare och Ing.dienstleistungen) hänvisade jag till den lilla regleringar. De

Om tillfällig hyra en lägenhet och komma; vill flytta till en vaktmästare vid 2 år & quest;

Jag vill hyra en lägenhet i två år till en vän, eftersom han där för att Tyskland återvänder med sin familj. Han skulle då handla med mig som en vaktmästare och vara säker, annars ersätts korrekt. Kan jag använda lägenheten tillfälligt under tiden ti

Vilken typ av försäkring bör ha och komma; om du vill hyra en lägenhet och quest;

Måste fylla vissa försäkringar om du vill hyra en lägenhet? Till exempel kan en särskild hemförsäkring eller något liknande? Tack och en trevlig förra julen! Det finns bra tips för semester hemförsäkring http://www.ferienhausversicherung.org/rundumsc

Betalar du en insättning och komma; Om en av ett bostadsföretag hyr en lägenhet & quest;

Hur det faktiskt exakt när hyra en lägenhet i en bostadsrättsförening? Såvitt jag vet att jag köper kooperativa aktier, som kan säljas i flykten igen. Är detta då likställas med en garanti eller insättning är fortfarande en extra ovanpå det? Kan då i

Kan en bostadsrättsförening en hyra styrd lägenhet avsluta & quest;

Jag har separerat mig 3 år sedan av min man och jag flyttade med min son i en annan lägenhet. Min man har bott i vår gamla lägenhet. Detta är en hyra styrd lägenhet, som vi har båda undertecknat hyresavtalet. Fråga: Kan homebuilder min man tillkännag

Om du får bostadsbidrag endast när du hyr en lägenhet o & period; även hemma hyra & quest;

Om du får bostadsbidrag endast om man hyr en lägenhet eller hyra ett hus skulle också vara möjligt? Hus eller lägenhet inte bryr sig !! Även med bostadsägande, det är det sista bidraget. Liknar bostadsbidrag. Hälsning Z .... Om golvytan gränsen bibeh

Kan jag hyra en lägenhet och fortsätta att låta som fritidsbostad & quest;

Hej! Jag skulle vilja hyra en lägenhet, men inte mata sig, men ytterligare låt som fritidsbostad. Kan jag? Anta att ägaren skulle hålla med om att jag hyr ut. Finns det andra saker som jag behöver veta? Kan andra invånare som lever endast för hyra, ö

Måste jag betala skatt Meiteinnahmen & comma; om jag under långvarig resa i hyra min lägenhet & quest;

Måste jag betala skatt Meiteinnahmen om jag hyr min lägenhet för en längre resa? Jag antar att det kommer att betala inkomstskatt. Kan att skriva naturligtvis. Princip ingen. Å ena sidan är inte omfattas av hyresintäkter från inkomstskatt, men hyresi

Gäller för att betala förmedlingsavgift när du hyr en lägenhet på samma sätt som för deponering & quest;

Gäller för att betala förmedlingsavgift när du hyr en lägenhet på samma sätt som för deponering? Kan jag betala Maklerporvision i omgångar? Kan jag bara betala efter att ha flyttat in i den nya lägenheten, kommissionen också? Måste jag betala uppdrag

Hyr en lägenhet privat och komma; men gör ingen deklaration & quest;

Hyr en lägenhet privat, gör ingen deklaration, kan jag få lägenheten utan problem hyra ut? Har ett hus där jag hade utrymme och har det nu privat hyrs zuverringern mina verktyg för mig ensam! Får jag göra ytterligare? Formuleringen är oklar. Har du n

0
Views
0
Ccomments