B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arbetsrätt Lag sjukdom uppsägning arbetsgivare skyddstillsyn arbetsrätt och plus; Avbokning 2015-02-23

Arbetsgivarna meddelade mig efter en tids sjukdom tid & comma; var probation & comma; kan han & quest; Vad man ska göra och strävan;

Advertisement

Jag hade nya arbetsgivare och meddelade mig efter en mycket kort tids sjukdom, jag var fortfarande i prövotiden. Kan han verkligen det? Tidigare var han ganska nöjd, men med "ryggskott" Jag kunde inte arbeta upp, och nu kom uppsägningen, vad tycker du råda mig, kan jag göra vad?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Arbetsrätt är dina chanser till noll - det är bara utformad med prövotiden att varje partner kan säga när som helst, var som det ..., i det här fallet, gjorde din chef så - lagligt!

Du bör naturligtvis snabbt när Job Center rapporten och du bör ha en fordran ALG 1 har (eftersom du skulle behöva men har tidigare varit anställd ...) ställa en förfrågan.

Annars är vägen Hartz IV (stående behöver gemenskap, är arbetsmarknaden finns, etc.) med alla begränsningar av finansiell karaktär som är exakt överensstämmer med systemet vid Hartz IV

Tyvärr ingenting. Du har inget skydd mot uppsägning och orsaken är inte säker "sjukdom" är där. Konsumentskyddslagen träder i kraft efter 6 månader, och det återstår bara sökandet efter ett nytt jobb.

Naturligtvis kan han göra det i försöksperioden du kommer att vara sjuk, under några omständigheter. Vad ska AG tänka? Om personen har då endast en fast tjänst, kan de fortfarande vara sjuk oftare.

Detta är så, bland arbetsgivare som jag vet är det på samma sätt, om någon i försöksperioden är sjuk, han släpps. Eftersom arbetsgivaren alla oroa dig för att efter Probzeit detta fortsätter. Juridiskt kan arbetsgivare göra det utan problem under försöksperioden.

Under perioden fram till avsluta utan att ange skäl rättegång.

Såvitt jag vet att du kan därför inte göra någonting eftersom hans handling är legitim.

Under försöksperioden båda parter, det vill säga arbetsgivare och anställda kan också
avsluta din anställning utan att ange en orsak.

Eftersom det är skyddad enligt lag, kan du också göra något åt ​​det.

 was ratet Ihr mir, kann ich das was tun? 

Hitta dig ett nytt jobb.

Kan i alla fall. Villkor du kan kalla sig: till exempel Google, skyddstillsyn uppsägning. När skyddstillsyn-Wikipedia har du rätt.

Vad tycker du råda mig, kan jag göra vad?

under prövotiden? Dåliga kort, eftersom provperioden, varje AG avsluta utan att ange skäl.

Nix kan du göra. Under prövotiden, måste han meddela dig på ditt humör.
Och ärligt? Om MIR någon på skyddstillsyn är redan sjuk, vad blir det först efteråt? Så rätt ut och nästa plockning.

Något som kallas arbetsgivare hand förebyggande.

Related questions

Tillåter längre tids sjukdom förtida uppsägning av ett kontrakt i gym & quest;

Jag kan aufgrd. nu inte längre utövar en Skiunfalles lång tid, åtminstone. en cen- jag DZT en särskild rätt på gymmet kunde. max. deras användning bastu-mer av de erbjudna inte enheter. * Außerordentliche Kündigung: Mitglieder eines Sportstudios, die

Barnomsorg kostnader 2011 av föräldrar tid & comma; Arbetslöshet och sjukdom

Under 2011, min fru i januari / februari föräldrapenning mottagna följdes av 3 månaders arbetslöshet och sjukskrivning fram till slutet av 2011. Jag genomgående används. Den för våra två barn, sedan två och fyra, vilket resulterar vårdkostnader för K

Sick Skrivet för en tid & comma, psykologiska skäl och kommatecken, här mobbning på arbetsplatsen

Kan jag begära att arbetsgivaren ska visas för en personlig intervju, genom en "besöksförbud" skulle umgehen.Die psykologisk börda vara ännu längre i min depression pressen.Kündigung arbetsgivaren är an.Die Krankengeldaussteuerung arbetslösheten

Arbetsgivarna meddelade den 1 och period, sjukdag arbetsolycka och 4 veckor senare utan förvarning

Jag hade ett olycksfall i arbetet .På 14.2.2012 Jag blev kontaktad av en läkare D krankgeschrieben.Am samma dag sparkades mig utan poststämpeln ett avskedsbrev med meddelande till 15.3.2012 i brevlådan. Efter att jag var sjukskriven 4 veckor och AU s

Hur lång tid tar utbetalningen av mitt liv försäkring & quest;

Jag har mitt liv försäkring i förtid eftersom kontraktet redan har vilat ett par år för att återuppliva avtalet igen (ingen insättning) och det skulle inte ha varit värt besväret. Därför min avgång skedde på schemat med 31,10 .. Nu har jag ett brev f

Hur lång tid tar efter en prishöjning, existerar och quest särskilda uppsägningsrätt;

Jag har länge velat ändra min nuvarande operatör. Nu har jag missat meddelandet och avtalet har förlängts med ett år. Som man skulle ännu bättre att titta på. Tre månader sedan, har strömmen på denna tull blir lite dyrare. Hade jag därför kan fortfar

Hur mycket tid är normalt mellan taxering och återbetalning & quest skatt;

Förutsatt att du får en återbetalning och ingen ytterligare betalning och kommunikationen är korrekt: hur lång tid det tar innan medel kommer från? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.exper

Hur lång tid tar det att bytas ut resecheckar & quest;

Det är sant dock att om du förlorar din resecheckar, ersätts de eller? Hände hela gratis? Hur lång tid tar det att bytas ut resecheckar? Vilka bevis måste ge för att kvalificera sig för en ersättare? Om förlorat resecheckar eller stulna, rapporterar

Hur länge har jag tid och komma; reparera min bil efter olycka & comma; Försäkring informeras & quest;

Om man har rätt att reglera en kollision, under vilken period ska reparationen utföras så att försäkringen inte plötsligt vägrar att betala kostnaderna, som en preskriberad påstående? I grund och botten, det finns ingen fast tid här. Dock är det belo

Sök tid för reservdelar som en timlön självrisk & quest;

En hantverkare bör ersätta fönstertätningar med oss. Spionerade var timlön. Nu hantverkarna är några timmar mer i propositionen när han faktiskt arbetar för oss i huset. Hantverkarna kände att han hade lagt förutse ca 2 timmar som han var tvungen att