B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arbete Pension övriga EU-länder utländsk pension arbete & plus; pensionsförsäkring 2012-12-26

Arbeta i andra EU-länder under en och komma; hur ser det ut där med pension från dessa länder från tid & quest;

Advertisement

Jag har arbetat inom turistsektorn i flera EU-länder (t.ex.. När Grekland, Österrike). Vad sägs om eftersom gånger med vidare bidrag från dessa stater? Siffror som jag senare gånger pensions? Allt som jag var i dessa länder ännu mindre än ett år i arbetslivet.

answers

Beror. Jag tror att EU-länderna har avtal som gzeahlt bidrag i varandras länder.

Mede du, ibland med papper från anställningsförhållanden med din lokala LVA
eller vänta här ett bidrag på Lissa, och / eller pensions kvinna här är våra "pensions gudinnor".

Om på dig väntar pension, kommer du ändå besöka den slutliga "klargörande" när din pension.

Dessutom bör du också alla dokument från den ta utomlands eftersom LVA eller var du är försäkrad, då pensionerna från utlandet är anleiern.

Men du kommer inte automatiskt få alla pensioner från samma datum "tidigareläggas" pension är inte alltid möjligt, så i vissa fall endast 65 är pension eller vad i landet anses "normal".

Related questions

Att arbeta i två olika länder: Vilka skatteklass & quest;

När ett par arbetar i två olika länder och två olika bostäder (varje arbetsplats) har vad skatteklass är för då antas för de levande i Tyskland del? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expe

Arbeta från ett annat land än landet i min anställning är och LPAR, Tyskland & rpar; - Är det möjligt & quest;

Hej, jag är grekiska men bor i Tyskland där jag arbetar på ett företag från Storbritannien hyrt hemifrån. Min fråga är om jag också skulle kunna fungera i Aten, kanske inte åtta månader, men sex om. Eftersom jag arbetar hemifrån, och på mitt kontrakt

Att arbeta i USA och komma; beskattas i D & LPAR, Doppelbest & period; Förkortn & rpar; Effekt på Pension & sol; Arbetslösa Envers & period; & quest;

Hej! Jag kommer nästa år arbetar under en J1 visum som forskare vid ett amerikanskt universitet. Enligt lag faller jag under Doppelbest. Överenskommelse betw. D och USA. Jag får betalt av den amerikanska universitet, men du D skattepliktig. Är jag då

I vilka länder Green Card & quest gäller; Skall detta alltid ske & quest;

Jag går flera gånger per år till Holland. Övriga EU-länder jag kör igenom, men sällan. Måste jag leda Green Card för motorförsäkring med mig? I vilka länder är det alls viktigt? Var kan jag få reda på det? Det gröna kortet är giltigt för motorfordons

Om kreditvärderingsinstituten fortsätter att kreditvärdigheten hos de länder som bedöms & quest;

Eller är den ekonomiska förlusten av de drabbade länder som Grekland och Spanien genom sin bedömning endast större? Kreditvärderingsinstituten är privata, vinstdrivande företag som hade att skrota papper som ledde till finanskrisen fortfarande missad

Kund i ett annat EU-land och tid; Skapa ZM & period; Vad och hur & quest;

Jag har en kommersiell rätt att dra av moms. Jag har för första gången en kund utomlands (EU) och har gett en faktura - medföljer omvänd skattskyldighet .. Jag trodde det var det, men nu kommer jag ändå skapa en ZM och inte vit vad det betyder Hur gö

Finns det avgifter i samband ATM dispositioner i icke-EU-länder ingen reglering & quest;

Kan ingenting till en allmän reglering av priserna i hitta-detta finns inga fasta avtal? nr. Som? I själva verket, men redan svårt här för att definiera EU: s regelverk och genomdriva. Den nu rulla ut till hela världen och göra reglerna skulle vara e

Är föremål överföringar till andra europeiska länder också tid begränsningar och strävan;

Är det för överföringar till andra europeiska länder också en begränsning, genom när pengarna ska vara inkommen senast vid mottagaren? Hur länge kan en remiss behöver maximal till andra europeiska länder? När mottagaren har sina pengar? En överföring

kortsiktiga jobb i andra EU-länder som skatt & quest;

Jag kommer förmodligen ta ett jobb i Spanien i sommar. Jobbet kommer att pågå 2-3 månader. Jag kommer dit pM ca 900 euro (brutto). Hur är det jobb som ska beskattas? är permanent ståndpunkt om det bästa alternativet. Styrningorganisationen? Jag verst

Finns det andra EU-länder också livränta & quest;

Jag är särskilt intresserad Benelux. Du menar en lagstadgad pension? Grekland har verkligen visas grafiskt som mer ska inte titta. I Nederländerna, för att komma till Benelux, finns det till exempel en grundpension. På att alla har en fordran, oavset

0
Views
0
Ccomments