B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-09

Är två kontrakt gällande & quest;

Advertisement

Följande situation:
En vän till mig är Hartz IV mottagare.
Hon har en lägenhet sökt och funnit en.
Men ägaren krävde att någon med tecken.
Han gjorde två kontrakt på en där vi är både inne och där bara hon är i det, som är lagligt ??

answers

det är totalt skitsnack! du Jetz nästan svaret för din flickvän !! och utan stående någonstans i det eller på annat sätt är det troligt ursprung. inte vara rättsligt bindande. men då är din signatur under det nu inte om vad du har undertecknat hyresvärden har gör dig i handen och om de är skyldiga, skada eller på annat sätt i lägenheten du är ansvarig! eller det kan helt enkelt klä av sig och utan förvarning avsluta så har du att betala hela hyran!

Related questions

När den appliceras som en byggnad kontrakt, VOB & quest;

Jag har kommit överens med en entreprenör för att bygga ett garage och är nu blivit ombedd av en vän om tillämpligt (entreprenörer + mig) VOB för oss. Hur kan jag se det? VOB måste överenskommits, till exempel, genom hänvisning i Erbjudandet och dess

Riester kontrakt reanimate & quest;

Hej, har min syster avbrutits förmodligen flera år innan deras nuvarande Riester kontrakt. Nu är hon sätter igen "återuppliva" vad skulle de göra det? värt det? och / eller det kan betala extra del av kraften i en klumpsumma? Tack och hälsningar

Vad det gör för konsekvenserna om du låter vila sitt kontrakt Riester & quest;

Ibid, jag rekommenderades att jag kommer att vila för studietiden utomlands, min Riester kontrakt. Vad blir konsekvenserna? Således insättare i händelse av finansiella svårigheter inte är beroende av det behöva avsluta sin Riester kontrakt, eftersom

Är en stängd på telefon kontrakt giltigt & quest;

Är ett avtal, du har slutfört bara på telefonen, så steg inte undertecknat rättsligt bindande? Kontraktet är naturligtvis giltigt, men det kan också återkallas. Om tillfälligt upphävande Du måste få en skriftlig policy, utan att du när som helst - ka

Är det någon bekant med låneavtal och besparingar kontrakt bra & quest;

Hej. Detta är mitt första inlägg här och jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Följande historia: Har 2011 lån fick detta hanteras via DSL Bank. lånet säkrades med ett sparavtal med BHW, som vi sedan avslutade. Konsulten BHW var vänlig, kunnig och besvar

Pension vid 67: Bör nu arbeta kontrakt ameneded & quest;

Det är så att de anställningsavtal och kollektivavtal föreskriver pensionsåldern 65 år. Kan nu enkelt kontrakten ändras? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Kontrakt

Hur fakturering av en gemensam mobiltelefon kontrakt bäst & quest;

Jag fick ett mycket bra erbjudande för en mobiltelefon kontrakt. Här har du möjlighet att få även för parterna ett SIM-kort. Har du erfarenhet, hur man bäst för att göra sedan i förlikningen? Om du kör på EU-konto kontraktet då? Eller så kan du också

Clarical Medical kontrakt slutar & quest;

Hej! Jag slutade för pension två livförsäkringar i Clerical Medical slutet av 2004. Kontrakt nr 1.: Wealth Master Classic, månatligt bidrag € 500, 10% dynamisk, betalningstiden 20år I avtalet har betalats sedan 2/2009 ingenting. Nuvarande återbetalni

State besparingar ersättning anställdas spar kontrakt integrerbar & quest;

Jag har en sparplan som "finansieras" av kapitalet ackumulering fördelar. Jag har nyligen lärt från en kollega som liksom jag en halv dag arbetar, att de också har en statligt anställd får ersättning besparingar. Detta är förmodligen sant för al

Jag får bidrag som redan betalats för utträde ur ett kontrakt tillbaka & quest;

Om jag till exempel en Internet eller telefon kontrakt avslutande, anslutningsavgiften eller betala månadsbeloppet och då men återkalla, kommer jag att få mina pengar tillbaka? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade ad