B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-15

Är Portugal-resa från priset och sol, pengar okej & quest;

Advertisement

Hi folks :)

Jag planerar en Portugal semester med min make.
Det bör finnas en sorts rundresa att det är något mer aktiv och spännande.

Nu har jag hittat något under 11 dagar.
Mag titta på det någon av er gången jag och sedan säga vad han om
tänkande?
Här är en länk till erbjudandet: http://www.itravel.de/Portugal/Portugal---Land-der-Kontraste/3309/

Ser du det på det sättet, att man måste gå till varje plats även med den hyrda bilen som de har också att organisera sig? Och framför allt: Vad tycker du om det pris och prestanda?

Ser fram emot mycket glad om din åsikt :)

LG,
Wenke

answers

Hej!
Så jag bor i Portugal och måste säga att det är värt verkligen lära känna detta stora land.
Jag har tittat på erbjudandet gånger och förstår det så att bilen inte inkl. Is. Jag tycker övergripande dyrt.
Även om det är ett litet land, men avstånden är inte underskattas.
Alla platser är värt att se i alla fall. Jag tror dock i 10 dagar det innebär ren stressen i stället för återhämtning. Jag skulle plocka mig en zon z.Bsp. Använd Lissabon och 10 dagar för att skramla i quietude allt. Det finns så mycket att se, särskilt i Lissabon och det omgivande området, som är bara inte ens i 10 dagar. Också kan nås därifrån lätt andra platser för en dagstur, som z.Bsp. Sintra (definitivt), Evora, Arrabida naturparken, etc. Kanske även hyra en lägenhet som ligger i centrum, men definitivt med parkering.
användbara länkar:

http://www.ferienwohnung-lissabon.de/

eller Portugalforum.de

Bästa hälsningar från Portugal

sabine

Åtminstone som en ekonomisk fråga aktie, kan jag rekommendera dig att läsa noggrant bestämmelserna i fördraget som finner mam tydligt i detta erbjudande är inte så enkelt.

Därför vad som erbjuds är helt skymd.

Detta är egentligen bara reklam, en liten show, som görs.

Du kan vid holidaycheck.de ut om sådana turer informera och hitta många Informationenvon resande erbjöd särskilt hotell, di, med rating.

Så tror inte allt som erbjuds på Internet på det sättet.

Du är här på en ekonomisk fråga sida, rekommenderar du föredrar att ställa din fråga men reisefrage.net eftersom du kan säkert hjälpa.

Related questions

Vilket flygbolag mot Thailand är för närvarande det bästa priset och sol, pengar

Bin strax före en Asien resa och vill gärna begiinnen med Thailand. Vilket flygbolag erbjuder för närvarande den bästa servicen till det lägsta priset? www.expedia.de här vet mer råd;) Bara ange datum, avgång och resmålet och du är av de stora transp

Credit & sol; försäkring & sol; pengar tillbaka & quest;

Hej. Jag tror att denna fråga köptes här många gånger tidigare, men jag växlar återigen, eftersom jag har inga konkreta svar på min "case" hittas. Jag har slutfört ett lån på 20.000 €. För att komma någonsin godkänt lånet (banken), jag måste ta

Pengar för US resa: Bättre gå till Tyskland eller USA & quest;

Hi folks, sedan kuzem jag har ett förbetalt kreditkort (Mastercard, av ligan Bank). Jag kommer snart att resa till Amerika. Jag skulle på några frågor: För det första, var frågan om pengar wech Lens (EUR> USD) där: jag kunde ändra pengar (i början av

USA kan pumpa igen pengar på marknaden och sol; ekonomiska och period; Var är alla pengar gå & quest;

USA - Bernanke i synnerhet - tänk om ett stödprogram för ekonomin och vill lossa de medel ytterligare. När jag tittar på de belopp som har betalats på verktyg eller QE-program, då undrar jag: Var är alla pengar tagit vägen? Bernanke & Co har pumpat e

Gör en elementär försäkring Sinn & quest; & LPAR, på pris & sol; pengar och rpar;

Jag verkligen inte kan ta sig till ett beslut med den elementära försäkring själv. Å ena sidan vill jag försäkrad inom detta område. Så jag läste mig en bit och som det ser ut mer sannolikt att få problem en sådan försäkring alls. Jag bor i södra Tys

Hur kan jag lära mig att hantera pengar och sol, uppskatta och quest;

Hej alla! Jag är 24 år gammal och bor ensam här. Jag tjänar genom mitt jobb som en plantskola assistent i genomsnitt cirka 1500 € per månad. Mina fasta kostnader (hyra, telefon / internet, el / vatten, inköp) är på ca 700 € per månad. Lägg till att m

Hur bör man reser till bästa carry med pengar & quest;

Har du ett bra tips om hur man kan bära pengar obemärkt och säkert till kroppen på vägen? Jag tycker magen bälte etc. på något sätt alltid något mer slående än att bara Sien plånbok. Så det fungerar mer som att ha något att dölja värdefullt. Det är s

Skapa pengar & sol; Spara & comma; där & sol; som bäst & quest;

Invest / spara var / hur bäst? Jag är egenföretagare och använda mitt lönekonto (som jag privat och yrkesmässigt bruk) för att ta emot min inkomst. Dessutom, jag har inbetalningarna! På grund av hot från hackare, Jag lyfter mina BIDRAG upp på vad jag

Affärsidé men inget kapital och sol, pengar och LPAR, Berlin & rpar;

Hej! Jag har en utarbetad affärsidé. Mitt problem är att jag fortfarande mycket ung (20 år gammal) och studier (alltså inga pengar hade). Affärsidén avser ett importföretag, som därför kräver en hel del pengar. Jag vet också att du kan gå till banken

Varför är Bezin återigen dyrt & comma; även om priset och sol, inte ökar Barrel & quest;

Jag märker på bensinstationer att priset har ökat kraftigt igen. Är detta ansluten till att OPEC har skurit finansiering? Dessa är nu en del av korrigeringarna hudutslag ner och även förväntningar. Om OPEC strypt främjande, går priset upp, även om ti

0
Views
0
Ccomments