B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-19

Är lagligt för en hyresvärd rekommenderas & quest;

Advertisement

Flera av mina lägenheter jag har hyrt och hade känd för 2 hyresgäster en ond olyckliga. Den betalda hyran inte, så jag var tvungen att slå på advokat. De kostnader som betalas till honom är jag äntligen kommit mycket dyra, inklusive kostnader domstol och kronofogden för clearing och verkställighet. Om jag hyr efterskott att räkna förts där, har jag tillbaka en enorm förlust jag nästan inte klara någon och kommer förmodligen att vara definitivt som skrivet i stjärnorna, om jag någonsin kommer att få från hyresgäster något. Om därför hyresvärden meddelande tillrådligt?

answers

Ja, jag skulle rekommendera i din situation. Du kan skräddarsy den för dig billigare om du vereinbarst en självrisk. Detta skulle också bara betalas inom loppet en gång, så för alla instanser gång.

Som vi i allt högre grad har i dag i Tyskland inte alla lika behandlad till hyresavtalet, men en "hyresgäst lagen," Så du oftast sitter som en hyresvärd att förlora ut till en speciell rättsskyddsförsäkring är sannolikt att löna sig säkra här.

Related questions

Jag betala för min lägenhet 460 € & comma; Garage Rent € 40 & comma; nu mig en hyra över 500 € med 13 & percnt var; beräknat & period; Kan min hyresvärd att & quest;

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Hej! det spelar ingen roll vad du betalar för närvarande, men om han kan lagligt det. Din hyresvärd kan kräva en ny ökning hyra tidigast 12 må

Vilka tillgångsslag är för privata investerare att rekommendera & quest;

Jag vill ha mina pengar ibland skapa olika. Hittills är allt på ett sparkonto. Vem kan hjälpa mig? Om du är "nya" entry level, skulle jag råda dig ganska konservativ att tillämpa dina pengar. Jag läste en gång att en sund balans mellan egendom o

Nybörjare i daytrading och period; Vilken mäklare eller & period; som handelsplattform rekommenderas & quest;

Jag vill skriva långsamt i daytrading. Naturligtvis kan jag prova något. Men lika säkert har samlat in och betalat avgifter, och andra här upplevelser, skulle jag vara tacksam för några tips. Som har erfarenhet och kan ta några konkreta råd för att g

Vilka bestånd som för närvarande rekommenderas & quest;

Jag litar på min bank manager alltid nich så fullständigt rekommendation när det gäller aktier. Har här en kanske ett hett tips för mig? Tu dig själv en tjänst och överge det, att lyssna på heta tips. Du måste vilja eftersom det själv gör ganska grun

Om aktiefond Metzler Growth International en bra rekommendation & quest;

Jag letar efter en bra aktiefonder. Jag får några råd och jag var Metzler International Growth rekommenderas som en bra aktiefonder. Vad tror du? Medlen Jag kan inte rekommendera. Från inriktningen sedan en internationell aktiefond. Men var prestanda

Vilken indexcertifikat och komma; den DivDax map & comma; rekommenderas & quest;

Hej! Jag sökindex certifikat som representerar DivDax. Vad som finns och vilka av dem du tycker är särskilt rekommenderas? Stora skillnader kan knappast bero på objekten fortfarande bestäms av DivDax i princip, eller har jag fel om? Skulle vara trevl

Är ett utbyte Euro Hyr från fastighetsfonder som rekommenderas & quest;

Hej! Vi har skapat ett sexsiffrigt belopp på en rekommendation från vår konsult här 6 år sedan: DEOOODK1CJF6 (Euro Rent 2y TF). En konsult berättade nu att vi nödvändigtvis måste sälja eftersom vi sannolikt kommer att göra det i framtiden förluster.

Spara barnbidrag helt i 15 år och period; Vilket system skulle du rekommendera & quest;

Vi vill spara hela barnbidraget över 184 Euro. Vi vill också dela pengar och investera. Vad kan du rekommendera oss? Längd ca 10 år. Ett lager fond! Även det finansiella kriteriet chef Tenhagen, som jag möter personligen kritisk anser att med en plac

Cirka 70 euro för månatlig insättning finns - som investeringar skulle du rekommendera & quest;

Min syster är nu 29 år. Du har råd att lägga cirka 70 euro i månaden till kapitalbildningen åt sidan. Frågan är nu, vad investering de ska välja. Kanske något om deras levnadsvillkor i syfte att underlätta ett svar. Hon är singel, har inga barn och g

Som sjukförsäkring för utlandsresor rekommenderas & quest;

Som sjukförsäkring för resa utomlands kan du rekommendera mig? Jag är på sökandet efter bästa möjliga pris-prestanda-förhållande. Billiga och bra är också sjukförsäkrings Barmenia. Men det beror också på hur länge du vill stanna utomlands. De flesta