B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Bankkonto Bankavgifter andra konto underkonto bankkonto & plus; avgifter 2013-04-07

Är kontoavgiften strävan efter andra kontot låg &;

Advertisement

Egentligen är det inte längre faller så många kostnad för banken när jag öppnar en andra konto, eller till och med ett underkonto i mitt namn. Hur är det då kontoavgifter? Är dessa andra kontot / underkonto mindre? Mottagning av åtminstone här kunden en liten bit från förmån för banker från?

answers

Det beror på vad det är för ett sekundärt konto, vad du vill öppna.

Om det finns också ett vanligt checkkonto, då måste du betala bankavgifter samma belopp.

Men om det är ett underkonto, en Refernzkonto (till exempel i form av en penningmarknaden konto), då detta är mest gratis.

Det är bäst att be någon från din bank.

Vad behöver du egentligen en andra konto?

Så det finns en andra lönekonto, då det kostar lika mycket som första ^^

Related questions

PE 80 på BMW - kan man tala om för mig och komma; vad det är och vad & strävan som är; Dyra lager & quest;

En av er var så snälla mot mig för att svara på min fråga efter att ha köpt BMW aktier. Han skrev från PE-tal på 80, och att detta skulle vara dyra lager på BMW. Bara hjälpa vad KGV exakt och varför dyra? (Google inte konnts berätta eller jag inte få

När du kan använda MRP och strävan att öppna kontot;

Om MRP endast låses upp när en viss mängd har passerat genom konto? Eller det är teoretiskt möjligt att övertrassera ett konto omedelbart efter öppnandet? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: ww

När måste arbetsgivaren lön överföring till kontot senast & quest; gibts deadlines och strävan;

Arbetsgivaren betalar min flickvän gånger i månaden tidigt, ibland i mitten av månaden. Varje månad annanhet som inte på något sätt regleras i lag, när krediten ska på kontot? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Kan pengar från kontot försvinner utan reservationer och strävan;

Hej! Silk 2 månader jag märkt att vissa pengar saknas från mitt konto. Bokningar kommer den normalt ut så allt är ok allt som varje månad för år langfunktoniert allt inte ändras eller nya månads ausgaben.ich det hade flera gånger förväntad månad 1 må

att finansiera det värt även vid låga investeringsbelopp och strävan;

Jag behöver en expertråd. Skulle du säga att en investering i fonder endast värt om du har en högre investeringsbeloppet tillgängliga? Eller pengarna annars slukas av de många avgifter? Vid vilken belopp du skulle säga att det är värt det? Finns det

Att återbetala en avbetalning lån skyldighet vid låga inkomster och strävan;

Jag är 51 år gammal och pensionerad tidigt på grund av en kronisk sjukdom. Till min pension på 440 € jag fortfarande få grundtrygghet på ca 145 €. I mitt jetztigen bank betalar jag månadsavkastning med en hastighet av 70 € för en avbetalning lån. Ska

Inteckning i fastigheten av föräldrarna ta att dra nytta av låga räntor och strävan;

Hej! närvarande bolåneräntor är ganska låg och kommer sannolikt att öka igen under de kommande åren. Jag vill faktiskt (m, Singel, 29) för att köpa en bostadsrätt, men eftersom för närvarande priserna för högt, jag ville vänta tills de faller igen, m

Finansiella tillgångar tyska rekordstort enligt aktuella nyheter som & komma; vid låga räntor och strävan;

"De låga räntorna hålla tyskarna från sparande från - monetära tillgångar steg till en ny rekord detta underrättade den tyska Bundesbank i Frankfurt." detta citat jag nu i T-Online-rankade kanns inte förklara. Hur kan tillgångarna stiga så litet

Var kan jag få ett kreditkort med låga årsavgifter och strävan;

Vilken bank har ett kreditkort med låga årsavgifter? Har någon här har några råd? Jag tror att 30 euro som jag för närvarande betalar i alldeles för mycket. ING-Diba till exempel, kräver inget innehåll ingång och utfärda en fri kreditkort. Detsamma g

Tillgångsslag vid låga räntor och strävan; Där tenderar investerare & quest;

När räntorna faller, då det slår mig att investerare vill gå till obligationer. Vilka tillgångsslag de gynnar ännu? Var investerare föredrog att investera när räntorna är låga? Investerare gå in på vad stiger. Om räntorna faller, stiger logiskt pensi

1
Views
0
Ccomments